PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


10

NY TRENINGSUKE!

Publisert: 22.01.2014 kl.11:17 (Trening)

Tjohei! Samfunnsfagtime her, og jeg tenkte at jeg skulle fjerne meg litt fra det temaet. Det er allerede onsdag, og bare to dager unna helg! Jeg har faktisk greid å opprettholde treningen, og smakt på proteinpulveret; som smakte helt grusomt!. Jeg anbefaler heller å ta vanlig Whey - 80 Sjokolade. :)

- Hverdagen har kommet tilbake noe som vil si at studering er en viktig del av hverdagen. Jeg skulle ønske at jeg var super motivert, men må nok bare presse meg igjennom det som mange andre må. I går så fikk jeg en overaskende syn etter en ben og rumpe økt. Jeg hadde forbrendt en god del muskler asså! Anbefaler iMuscle 2 - appen.

- Jeg syns det er rart at jeg ikke har gådd i dørken enda, haha! Jeg kom hjem utslitt i går, men med den fantastiske mestringsfølelsen etter en god treningsøkt. Jeg fulførte kvelden med en super sunn kveldsmat.

- Hvordan restituerer dere etter trening? Har dere en treningsplan?

God dag! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#trening #ben #rumpe #kalorier #fitness #sommerkroppen2014 #januar #kveldsmat #protein #tyvefjorten

16

SOMMERKROPPEN 2014 - TRENING & SÅNT

Publisert: 17.01.2014 kl.19:12 (Trening)

God kveld. Som nevnt i forrige innlegg har dette vært en riktig fitness uke med fullbokka treningsplan. Jeg kan stolt si at jeg ikke har sluntret unna en eneste treningsøkt denne uken, og målet er selvfølgelig å fortsette med det. Sommerkroppen 2014 er på vei... Jeg gleder meg til å begynne å se resultater etter hardt arbeid.

Jeg tenkte å med dele dere teningsplanen min som jeg har hatt denne uken, og som dere ser blir planen fort fylt opp med litt av hvert av ting som skjer. I all hovedsak prøver jeg å ta en muskelgruppe av gangen, og inndelingen går som dette; Ben & Rumpe, Armer, Rygg & Bryst. I tillegg har jeg mage 2 ganger i uka på hviledager og jeg prøver å få inn litt kardio trening i form av spinning, løping eller dans. Det ser kanskje mye ut på planen, men i realiteten utgjør den treningen kun 4,8-5% (1/21) av de timene jeg ikke sover i løpet av en uke. Det er ikke mye; i tillegg så kan man bruke den statistikken til å motivere seg selv til å trene! Så dra å tren!

I tillegg til et rikelig kosthold som i hovedsak består av sunt fett og masse proteiner bruker jeg proteinpulver og kreatin. I høst skrev jeg et lite innlegg om kreatin, og jeg kan endelig gi min mening om tilskuddet. Jeg elsker det, fordi det gir bedre og raskere resultater, og jeg merker stor forskjell på energinivået og yten under trening. Jeg anbefaler det til de som trener 2-4 ganger i uka. Jeg har hørt noe om at man kan legge på seg ved å bruke dette tilskuddet, men skal ikke utdype meg på det. Vanligvis har jeg brukt proteinpulveret til Proteinfabrikken: Whey-100 Strawberry, men det er ganske dyrt og jeg har blitt lei av smaken. Jeg bestemte meg derfor å bestille StarNutrition: 80-Whey Stevia Chocolate, som er et sukkerfritt proteinpulver som inneholder Stevia & Thaumatin. Jeg har ikke prøvd det enda, men gleder meg til å prøve det. På tunge dager hvor jeg mangler energi hiver jeg i meg en Pre-Workout brusetabelett som jeg kjøpte på helsekosten for 79,-. Den heter Fres: Vinitrox, og jeg elsker den fordi den er billig i tillegg til at den funker helt fantastisk.

 

Har du startet treningen, og hvilke tilskudd liker du? Har du hørt noe om å legge på seg ved Kreatin?

 

Ha en fin helg! :*

~
Sindre Ellingsen

 

#trening #kreatin #protein #proteinfabrikken #starnutrition #stevia #fitness #sommerkroppen2014 #planlegging #workforit #Januar #tyvefjorten

4

AVHOLDS TIL JUL

Publisert: 27.10.2013 kl.00:30 (Trening)

Hei hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg som ikke er så sinnsykt rosablogger. Nå i dag er det akkurat 59 dager til julaften, og om 59 dager er det både familie og god mat på menyen!

Derfor tenkte den lille anorektiske hjernen min på alt jeg kom til legge på meg! Jeg har herved bestemt meg for en og en halv uke siden å bli avholds for alt som er usunt fram til 24 Desember! Jeg har så langt greid det veldig bra, men har holdt på å falle i noen feller på veien! Jeg kjøpte for eksempel kaffe på tirsdagen, og følte jeg hadde lyst på sjokoladen Bounty i lamme. Det jeg gjorde var å pakke den ned og gjemme den i kjøleskapet til 24. Desember!

Stolt føler jeg meg!

Har dere noe lignende mål fram mot jul?

~
Sindre Ellingsen

2

FULLFART PÅ GIRSPAKEN

Publisert: 06.10.2013 kl.21:19 (Trening)

Tjoo hei! I dag er det søndag og siste dag før mandag. :( Det er har vært herlig med noen fridager, hvor jeg rett og slett bare har koblet av alt av ting jeg har å gjøre. I morgen er det tilbake på skolen igjen før det om to dager blir høstferie i Nordland! I dag så kunne jeg søve lenge og nyte søndagsmorgenen for det den er. Etter frokost dro jeg og Renate for å øvelseskjøre med Rolf, det var veldig gøy. Det tar litt tid å lære seg alt med bilen for å få den til å gå plettfritt framover.Etter at Renate & Merethe dro hjem til Mo, fikk jeg en veldig god ide. Jeg bestemte meg for å invitere lillebror Sander på en 50 minutters joggetur på Tverlandet. Vi var veldig heldig med at regnet hadde sluttet og vi kunne jogge i solnedgang. Høsten og vinteren merker man trenger på når naturen vistnes og trærne gulner. Det er ett veldig vakkert syn, og det var en herlig joggetur med lillebror. 

Etter en vel gjennomført treningsøkt med lillebror introduserte jeg han for en fantastisk god Proteinshake Smoothie...Med dette sier jeg offisielt god kveld, og ha en helt fantastisk arbeidsuke/høstferie! Det skal i allefall jeg!

Hvordan har deres søndag/helg vært?

 ~ Sindre Ellingsen

6

TRENING & KREATIN?

Publisert: 03.10.2013 kl.19:26 (Trening)

Hei hei, og god ettermiddag! Prøvene i dag gikk delvis greit. Fikk spansken med en gang, og jeg kom igjennom med en 3+. Noe som jeg ikke føler er bra siden jeg kunne gjort det bedere. Geografien gikk OK, gruer meg til å få tilbake prøven fordi at jeg ikke fikk nok tid til å øve, og det er min skyld. Bortsett fra prøvene har dagen i dag vært veldig avslappende egentlig. 

Nok om det... For 2 uker siden hadde Proteinfabrikken tilbud på Kreatin, 3 bokser for 1 299,-. Jeg tenkte det var ett strålende tilbud så jeg kjøpte det. Jeg har i en god stund vurdert å prøve Kreatin fordi jeg har hørt mye possitivt om det. Til vanlig så drikker jeg kun proteinshake i sammenheng med treningen. Så nå skal jeg prøve dette, og så får jeg oppdatere dere når jeg har prøvd det ut en stund! ;)

Jeg drar nå å trener med Andrea, også tar jeg kvelden! Så sov godt da! :D

Har du prøvd Kreatin? Hva er syns du?

~ Sindre Ellingsen

hits