PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

BRYT & USKYLDIG - VEL GJENNOMFØRT!

Publisert: 10.12.2013 kl.05:45 (Teater)

Søndagen hadde vi i Bodø Ungdomsteater (BUT) en vel gjennomført dobbelt premiere i storesalen i Bodø Kulturhus. Det var utrolig spennende og lærerikt å stå på scenen forran et så fantastisk publikum som vi fikk på forestillingene. Jeg vil si tusen takk til manusforfatter Karoline Vembre, regi og instruktør leder Siri Vembre og ikke minst alle de fantastiske folkene som jeg har jobbet med for å bringe dette stykket til live. 


Personlig var dette en utrolig herlig og krevende prosess jeg har lært fantastisk mye av. Jeg kjenner allerede at jeg vil ha mere av dette eventyret, og vi får selvfølgelig se hva mere tiden bringer med seg. 

 

Jeg ønsker dere fantastiske lesere en flott Tirsdag! Jeg skal kose meg noen timer med en matte tentamen jeg overhodet ikke er klar for!

GOD MORGEN! <3

~ Sindre Ellingsen

 

#teater #forestilling #bodø #BodøUngdomsteater #BUT #Nordland #livet #skuespiller

4

PREMIEREKLAR?

Publisert: 07.12.2013 kl.21:28 (Teater)

I morgen er dagen her for premieren, og nervene er i høyspenn. Jeg både gleder og gruer meg til å dra på scenen i morgen. Etter ni timer med øving i dag og den tiden vi har i morgen føler jeg meg mer sikker og klar til å gjøre en god jobb på scenen.Jeg minner igjen på at det fortsatt er mulig å skaffe biletter til forestillingen. Det er biletter til kl 19 og 21, og bilettene skaffes HER!


Nå skal jeg hvile meg sånn at jeg er uthvilt til en lang og god dag i morgen!

GOD KVELD!
~ Sindre Ellingsen

#teater #premiere #bodø #kulturhus #billettsalg #spendt #desember #2013

2

BRYT & USKYLDIG TEASER!

Publisert: 04.12.2013 kl.10:00 (Teater)

I natt ble det sluppet en stilig teaser for forestillingen vårres! Dette er en rekke klipp fra øvingene våre, og når dere får se scenografien, og alt på plass blir det super kult. Det er fortsatt ikke forsent å bestille biletter! Bestill deres biletter HER!

GOD MORGEN! <3 HÅPER VI SES DER! ;)

~ Sindre Ellingsen

 

#teater #bryt #kulturhuset #bodø #underholdning #kultur #desember #2013

hits