PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


5

Godt Nytt År!

Publisert: 31.12.2014 kl.23:34 (Livet)

Det ringer snart inn et nytt år! Tyvefjorten har vært et år hvor mye har skjedd i alle retninger. Det har skjedd masse personlige hendeleser som jeg har lært av, og masse nye deler av mitt liv som må bearbeides og nytes.

NYTTÅRSFORSETT:

Ta flere sjangser. Jeg ønsker å ta flere sjangser i løpet av dette året. Jeg ønsker ikke at frykt skal hemme evnen min til å gjøre nye ting, og hvertfall ikke hemme det å trosse grenser innenfor det jeg liker å gjøre.

Leve et sunnere liv. Jeg har dette punktet på listen hvert år. I tyvefjortet har jeg greid dette målet svært godt. Det har vært slakkis på slutten av året, men sånn som skjer. I tyvefemten skal jeg ta steget lengere ved å virkelig gjøre en innsats i å leve sunt, spise sunt og trene sunt.

Ta vare på de rundt meg. Jeg ønsker å ta bedre vare på de som er rundt meg. Jeg har vært ganske dårlig på det, og føler at menneskene som jeg verdsetter fortjener mer av meg.

Ikke la nedgang stoppe meg! Dette er en av de viktigste målene. Jeg har en tendens til å gi opp ved mye motstand fordi jeg har måtte stå sterkt i så mange år. Jeg skal i dette året ta meg sammen, og stå på når det trengs mest! Dette tar meg til neste punkt!

Fullfør skolen. Jeg har vært slakkis skoleveien på grunn av manglende motivasjon. Dette er ikke tidspunktet til å droppe skolen. Jeg må møte til alle timer, og unngå fravær på det sterkeste.

Video fra Året som var!

Jeg ønsker bare helt til slutt å takke for tyvefjorten, og ønske alle vel over til tyvefemten. Jeg er i allefall veldig klar til å stå på, bygge videre på kjærligheten, og nyte livet. Takk og lykke til! <3

~ Sindre Alexander Ellingsen

0

Jeg kan gjerne være modell oftere . . .

Publisert: 21.12.2014 kl.10:00 (Livet)

I går fikk jeg, og noen venninner være modeller for en dag for Model Lab! Det var noe jeg hadde gledet meg til siden mandagen, når de ringte meg og spurte om jeg var interessert. Selvfølgelig var jeg det! Jeg følte at det gikk ganske bra, men noen av bildene var jeg litt død i ansiktet, men anser at når 44 av de 60 bildene som ble tatt var gode må jeg vel være ganske fotogen alikavell. 
Her har dere tyve av de beste bildene. For å si det sånn hadde vi det kjempe morsomt i studio, og de andre to sine bilder ble også fantastiske, så jeg vil sterkt anbefale dere å prøve noe lignende. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å gjøre dette oftere for å si det sånn! :D Avslutter innlegget med det flotte gruppe bildet vi tok i slutten av shooten! :D

Ha en flott søndag alle sammen! Masse kjærlighet! <3

~ Sindre Alexander 

hits