PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


10

TAKK FOR I ÅR!

Publisert: 31.12.2013 kl.16:31 (Livet)Kjempe kort hilsen for dagen! Jeg ville bare ønske alle og en hver en fantastisk nyttårs feiring... Og ett fantastisk godt nytt år!

 

Farvel 2013... Velkommen 2014! Du skal bli ett godt år!

~ Sindre Ellingsen

 

#NyttÅr #2013 #2014 #Desember #Januar #Feiring #farvel

16

NYTTÅRSFORSETT

Publisert: 29.12.2013 kl.09:31 (Livet)

Dette året har bare to dager igjen før det er på tide å skifte år igjen. Jeg føler at 2014 kommer til å bli ett fantastisk år med masse opplevelser som jeg blir å vokse og gro på. I fjor på denne tiden tenkte jeg ikke det samme. Jeg kjente på meg at 2013 kom til å bli ett tungt år, noe det har vært. For å være helt ærlig har det vært alt for mye nedturer i motsetning til oppturer. Ikke misforstå meg når jeg skriver dette, for jeg har fått opplevd masse bra også. Heldigvis så kommer det ett nytt år med masse nye muligheter.

Jeg skal bruke det nye året som kommer til å bygge meg selv opp igjen etter nedturene fra dette året, og andre tidligere år. Jeg skal bruke lærdom fra nye og tidligere erfaringer til å vokse på for å bli en reflektert og snill gutt. Jeg har planlagt nyttårsforsett som jeg skal fokusere på, og jeg vet at ikke alle ser poenget med det, men helt ærlig så elsker jeg dem. Hjelp! Hvor skal jeg begynne?


Skole... Dette halvåret har skolen gått mye på tomgang og karakterene er lavere enn de noen gang har vært. Jeg lover deg at de er helt forferdelige! Jeg vet godt hvorfor det har blitt sånn og dermed hvordan jeg skal ta tiltak til å gjøre det mye bedre. Hendelser fra året som har vært er i hovedsak grunnen til at skolen har gått dårlig, jeg har rett og slett slitt meg selv ut. Jeg har fått mye hvile og tid til å reflektere og jobbet nok med ting slik at kreftene mine har kommet tilbake.

Meg selv... De som følger meg på Instagram har fått med seg innkjøpet mitt før jul. Jeg handlet en flott bok som er skrevet av Demi Lovato; "Staying Strong". Boken er fylt med 365 sitat, 365 mål og 365 personlige refleksjoner av den kule dama. Poenget med boken er det at den er flittig, og fylt med menneskelig visdom som man burde tenke over. Demi har vært igjennom alt for mye, og har kommet seg helhetlig ut av alt. Hun har lærdom som jeg skal bruke til å bygge meg selv, og rett og slett finne meg selv. I tillegg skal jeg jobbe med å være mer spontan, og å ta sjangser. Si mer ja når det er muligheter i omløp. :)


Sosialt... Dette året skal jeg bli mer sosial og delta på ting. Jobbe for å gjøre andre glad; for jeg vet at jeg blir glad av å gjøre andre glad. Viktigst av alt skal jeg ta vare på de jeg er glad i, men de som jeg også får glede tilbake av. Jeg skal virkelig utforske hvilke venner som faktisk er der og bryr seg om meg som person og vil meg godt som jeg vil dem godt.

Trening & Helse... Dette punktet forsvinner ikke i år heller. Jeg skal trene fram sommerkroppen, og for helse benefittene man får av trening. Jeg vil fortsatt ha six packen min for den kom ikke ifjor, men den er nermere enn noen sinne. I tillegg til trening skal jeg jobbe med helsen; spise sunt, og alt det andre som kommer innenfor den kategorien.

Anti-Prokrastinasjon... Det verste jeg vet er når mennesker prokastinerer. Sannheten er det at jeg er en av de verste når det gjelder det. Jeg er alt for flink til å si at jeg skal gjøre noe senere, men ender opp med å utsette det enda lengere. Dette er kanskje ett av de aller viktigste forsettet for min del. Jeg må lære meg til å gjøre ting med en gang slik at det ikke blir noe som henger igjen og sliter meg ut.

Literatur... For min del er dette ett godt punkt. Jeg er en bok elsker, men har ikke hatt mye tid til å faktisk sette meg ned å lese. Dette året har jeg skikkelig lyst til å ta opp å gjøre lesning til en del av hverdagen min. Jeg blir å sette ett mål som hvert år, bare at dette året har jeg tenkt til å greie det bedre. I 2013 har jeg fått lest 10 bøker, noe som ikke er mye, men fortsatt en del for mennesker som ikke leser. I år ønsker jeg å doble ved å få lest 20 bøker.

Det var mine nyttårsforsett. Jeg ønsker virkelig å lese deres så gjerne kommenter nedenfor! (om du har blogg sleng med en link så skal jeg lese og kommentere :D)


Ha en flott søndag, og nyttårsfeiring! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#bok #nyttår #forsett #nyttårsforsett #mål #demilovato #stayingstrong #oppdatering #desember #2013 #2014

4

GOD JUL! :D

Publisert: 24.12.2013 kl.14:45 (Livet)

Jeg tenkte å bare skrive et kort innlegg for å ønske alle og en hver en riktig god jul med familie og venner! <3 Håper dere får en super trivelig kveld med dem dere feirer julen med. Jeg feirer jul med familien min hos mor og far, noe som er tradisjon hvert år.GOD JUL! <3

Hvor feirer dere jul?

~ Sindre Ellingsen

 

#Julaften #GodJul #Julen2013 #Desember #2013 #Blogg

8

JULE BookTubeAThon!

Publisert: 19.12.2013 kl.19:07 (Livet)

Jeg starter denne juleferien med at jeg joiner en stor andel av BookTubers og andre lesere rundt om i verden på en fantastisk idé som kalles BookTubeAThon. Dette er andre gang det har blitt arrangert av en jente som heter Ariel Bissett. Denne gangen varer den fra 20-22. Desember, altså tre dager hvor man skal få lest så mye som mulig. Jeg er spendt på hvor mye jeg greier å få lese på disse tre dagene. Jeg har valgt ut tre bøker som jeg har som mål å prøve å komme meg igjennom; Insurgent som jeg er litt over halv ferdig med, Allegiant som er tredje og siste bok i Divergent trilogy og The Fault In Our Stars som er en utrolig vakker bok i følge andre som har lest den.Det er mulig for dere å lese og dele på twitter på deres offesielle twitter kontoen @BookTubeAThon. Det er også mulig å følge meg der. :)

 

Har du tenkt til å prøve dette også i helgen?

~ Sindre Ellingsen

 

#BookTubeAThon #Bøker #Literatur #Divergent #Allegiant #TheFaultInOurStars #Desember

9

JULEN, ER IKKE HOS MEG ENDA?

Publisert: 18.12.2013 kl.21:06 (Livet)

Julaften er bare 6 dager unna, og julestemningen min er enda ikke kommet. Det har seg sånn at denne julen har jeg hatt alt for mye annet som har stresset meg ut at jeg ikke har fått krefter til å la julen synke inn. Tror ikke helt den blir å synke inn før aftenen faktisk står for døren. Jeg har heller ikke fått handlet så mange gaver, bare til de nermeste som jeg ser hver dag. Neste år håper jeg at jeg greier å bare nye denne tiden...

Jeg er i allefall nesten ferdig med de julegavene for i år, og jeg håper de faller i smak :)

Hvordan ligger du ann?

~ Sindre Ellingsen

 

#Jul #Advent #Desember #Pakker #Følelsen

 

0

PRETTY HURTS

Publisert: 17.12.2013 kl.10:00 (Anbefalninger & Tips)

Queen B lanserte sitt femte studio album på fredagen, og jeg måtte handle det med en gang. Denne gangen kom hun med en overraskende Visuellt Album, med 15 sanger og 17 musikkvideoer. Albumet traff meg midt i hjertet for å si det sånn, men selvfølgelig er det noen sanger som skiller seg ut. "Heaven" & "Pretty Hurts" er desidert to personlige favoritter, men jeg digger dem alle!

 

 

Har du hørt albume, hvilke er dine favoritter?

~ Sindre Ellingsen

#Beyoncé #VisualAlbum #Album #Heaven #PrettyHurts #QueenB #Musikk #Favoritt

4

ONSDAG, TO DAGER TIL HELG!

Publisert: 11.12.2013 kl.11:14 (Livet)

God dag! Det er onsdag igjen, og det beste ved det er at det er bare to dager til fredag! I helgen skal jeg bli med to skjønne venninner til en koselig plass jeg aldri har vært, Selsøyvik. Jeg kjenner at jeg gleder meg utrolig mye til det. Jeg skal ta med meg speilrefleksen og få tatt masse bilder. Jeg har ikke postet slike bilder på lenge så det må jeg få gjort.

I helgen skal jeg slappe helt av og ta igjen helsen 100% slik at jeg er klar for å ta siste uken på skolen før jul med storm. Jeg har de siste prøvene mine igjen som skola har funnet ut at vi skal ta i en fei de siste ukene før ferien. På fredag før jeg skal ta båten sammen med søtingene har vi Musikk I Formiddling (MIF) tentamenen. Den gruer jeg meg litt til.

Har dere mye på skolen for tiden?

~
Sindre Ellingsen

2

BRYT & USKYLDIG - VEL GJENNOMFØRT!

Publisert: 10.12.2013 kl.05:45 (Teater)

Søndagen hadde vi i Bodø Ungdomsteater (BUT) en vel gjennomført dobbelt premiere i storesalen i Bodø Kulturhus. Det var utrolig spennende og lærerikt å stå på scenen forran et så fantastisk publikum som vi fikk på forestillingene. Jeg vil si tusen takk til manusforfatter Karoline Vembre, regi og instruktør leder Siri Vembre og ikke minst alle de fantastiske folkene som jeg har jobbet med for å bringe dette stykket til live. 


Personlig var dette en utrolig herlig og krevende prosess jeg har lært fantastisk mye av. Jeg kjenner allerede at jeg vil ha mere av dette eventyret, og vi får selvfølgelig se hva mere tiden bringer med seg. 

 

Jeg ønsker dere fantastiske lesere en flott Tirsdag! Jeg skal kose meg noen timer med en matte tentamen jeg overhodet ikke er klar for!

GOD MORGEN! <3

~ Sindre Ellingsen

 

#teater #forestilling #bodø #BodøUngdomsteater #BUT #Nordland #livet #skuespiller

4

PREMIEREKLAR?

Publisert: 07.12.2013 kl.21:28 (Teater)

I morgen er dagen her for premieren, og nervene er i høyspenn. Jeg både gleder og gruer meg til å dra på scenen i morgen. Etter ni timer med øving i dag og den tiden vi har i morgen føler jeg meg mer sikker og klar til å gjøre en god jobb på scenen.Jeg minner igjen på at det fortsatt er mulig å skaffe biletter til forestillingen. Det er biletter til kl 19 og 21, og bilettene skaffes HER!


Nå skal jeg hvile meg sånn at jeg er uthvilt til en lang og god dag i morgen!

GOD KVELD!
~ Sindre Ellingsen

#teater #premiere #bodø #kulturhus #billettsalg #spendt #desember #2013

0

SLITSOM KVELD

Publisert: 06.12.2013 kl.21:54 (Livet)

Søvnrytmen er helt borte etter å vært syk og har vært helt passed out etter at jeg kom hjem fra skolen. Jeg håper søvnrytmen kommer tilbake snart og at jeg blir helt frisk. Bortsett fra det har det vært godt å være tilbake på skolen. Alt stresset kommer med tilbakekomsten, men det får bare være. Jeg må uansett ta igjen det jeg har gått glipp av mens jeg har vært borte. Jeg ønsker igjen å minne deg på at premieren på BRYT & USKYLDIG er på søndag kl 19 & 21. Biletter skaffes HER!

Jeg blir å ta kvelden om bare noen minutter! 

GOD KVELD! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#trøtt #hverdag #desember #2013 #teater #premiere #komåse

0

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Publisert: 06.12.2013 kl.07:22 (Livet)

God morgen verden! I dag drar jeg endelig tilbake til skolen, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg for å si det sånn! Det merkes at man har vært borte fra verden en lang tid, og selv om det bare er snakk om 8 dager føles det ut som et år. Jeg gleder meg ikke til å hoppe i alle fagene igjen, men folkene... Musikklinje folk er bare best, og uten dem føles det ut som om noen har revet ut en del av mitt hjerte. 


Måtte bare ta ett super søtt google bilde siden jeg ikke har hatt mulighet til å ta noe bilde i morrest annet enn av maten min.... FoodPorn delux eller hva?

Før jeg ønsker alle en fantastisk skole og arbeidsdag... og ikke minst god helg! Ønsker jeg å gi en fantastisk mann en stor tanke og luftklem! Det er trist at en sånn magisk fyr skal gå bort :( We <3 you Nelson Mandela! 

 

Ha en fantastisk og innholdsrik dag! :*

~
Sindre Ellingsen

 

#NelsonMandela #Frokost #Skole #Livet #Herlig #Desember #2013 

2

TØRK ALDRI TÅRER UTEN HANSKER - OPPFATTINIG

Publisert: 05.12.2013 kl.21:46 (Anbefalninger & Tips)Tørk Aldri Tårer Uten Hansker . . . er en veldig rørende historie som følger forskjellige mennesker i det homofile miljøet i Stockholm, September 1952. Hovedfokuset ligger på den unge studenten Rasmus og Benjamin, som er medlem i religionen Jehova's Vitner. I det homofile miljøet i Stockholm er det en spredende sykdom ved navn HIV, og den rammer en stor andel av menneskene i denne serien. 

Jeg så aller første episode i går kveld. Jeg ble rett og slett ikke skuffet for hele historien var interesang og ok å følge med på selv om at det var mye sprang i tid. Dette er en veldig hjerteskjerende, vakker historie som jeg føler kommer til å utvikle seg til noe veldig tragisk. Jeg anbefaler alle og en hver å se denne sterke og triste serien, og om du er en bokelsker kan du lese boken til Jonas Gardell ved samme tittel først. :)

Hva syns du? :D

~ Sindre Ellingsen

4

FORTID, NÅTID & REFLEKSJONSTID!

Publisert: 05.12.2013 kl.19:14 (Livet)

Følelser er noe vi alle har, noe vi alle bærer og noe vi alle viser i små eller større mengder. Det skremmende med følelser er at de er personlige. Det er bare du som blir påvirket av dine følelser. I det siste har mine tanker og følelser vært rettet mot fortiden og hvordan den har påvirket meg i nåtiden.

Fortiden min er fylt med masse minner; gode minner og dårlige minner. Den tiden har jeg for det meste fortrengt vil jeg si, kanskje til og med helt glemt den, men sporene henger igjen. Det finnes bilder og klipp fra fortiden. Det er morsomt å se på bildene og klippene fra den tiden, men de bringer også opp masse tunge temaer og følelser jeg ikke har kjent på lenge. Jeg har som mange andre blitt mobbet en del. Jeg ble fortalt hvordan jeg aldri kom til å bli god eller bra nok; hvordan jeg aldri kommer til å komme noe sted. Når jeg tenker tilbake fatter jeg ikke at jeg holdt ut, men det gjorde jeg. Jeg hadde et driv som fikk meg til å gå fremover. Jeg fokuserte på at jeg skulle bevise dem at jeg var god nok. Jeg dannet meg en holdning at alt jeg gjorde skulle være perfekt. Jeg skulle gjøre skolen bra med gode karakterer og bli likt av medelevene. Det var selvfølgelig kjempe vanskelig å beholde den holdningen for jeg ble sliten av det.

 
Ettersom jeg begynte på videregående og fikk nesten kun nye mennesker rundt meg turte jeg å komme ut av skallet mitt. Det er noe av det skumleste og beste jeg har gjort. Jeg har blitt en generelt åpen person som til tider sprudler av glede og craziness! Jeg har fortsatt angstfulle og usikre perioder, men det har det blitt mindre av det. Det føles herlig å kunne møte mennesker som liker meg for meg, og ikke måtte føle meg redd for hvordan de oppfatter meg. Selvfølgelig den dag i dag føler jeg det sånn, men i mindre grad. Jeg tenker på hvordan mennesker oppfatter meg, og om jeg er snill som person, pen nok etc... men jeg har lært meg å gi litt mer faen. Tror det er det beste valget jeg har tatt. Det å bare være fri og å drite litt i hvordan andre ser på meg. Det er rett og slett himmelsk. Det er masse nok av mennesker i verden som er mer verdt i mitt liv enn dem som bare sender meg på rund tur. Jeg håper jeg ikke blir misforstått når jeg sier at man skal gi faen i ting. Man skal fortsatt lytte, respektere og sette pris på andre. Ta ansvar og bare være en positv og hyggelig person. Jeg tenker mest på det å gi slipp på de hemningene man har ovenfor seg selv, og å ta vare på de menneskene som virkelig er der for deg og tar vare på deg for den du er. 

Hva tenker du om dagens refleksjonsrunde? :)

~ Sindre Ellingsen

#refleksjoner #selvbilde #usikkerhet #fortid #nåtid #instagram #utvikling #desember #2013

6

TØRK ALDRI TÅRER UTEN HANSKER . . .

Publisert: 04.12.2013 kl.21:47 (Anbefalninger & Tips)

Jeg har hørt så utrolig mye interesange skryt av denne nye serien som kom forleden dag på NRK. Etter av å lest synopsisen ble jeg veldig nysgjerrig på å se denne serien, noe som jeg skal i kveld. Nå som jeg er syk har jeg alt for mye tid til overs som jeg ikke har ellers, og dermed har jeg tid til å sjekke ut nye kule serier. Jeg skal skrive mer om den når jeg har fått sett første episode...

Ha en flott kveld videre! :*

~ Sindre Ellingsen

#NRK #TV #TørkAldriTårerUtenHansker #MiniSerie

2

TING BLIR BARE VÆRRE FØR DET BLIR BEDRE. . .

Publisert: 04.12.2013 kl.15:18 (Livet)

Utrolig nokk har ting med helsen bare blitt værre. I natt var det umulig å få sove på grunn av trykket i hodet. I tillegg gjorde halsen min oppgjør mot meg med å gjøre vondt og svi.

Kan ikke si annet enn at jeg er skit lei av å være syk. Jeg blir jo bare værre og værre for hver dag nå. Vel, det blir sikkert bedre snart.

Jeg må bare bli frisk til Søndag, slik at Even kan komme til liv igjen på scenen.

Har dere hatt en fin dag ellers?

~
Sindre Ellingsen

#syk #influensa #infeksjon #lei #teater #desember #2013

2

BRYT & USKYLDIG TEASER!

Publisert: 04.12.2013 kl.10:00 (Teater)

I natt ble det sluppet en stilig teaser for forestillingen vårres! Dette er en rekke klipp fra øvingene våre, og når dere får se scenografien, og alt på plass blir det super kult. Det er fortsatt ikke forsent å bestille biletter! Bestill deres biletter HER!

GOD MORGEN! <3 HÅPER VI SES DER! ;)

~ Sindre Ellingsen

 

#teater #bryt #kulturhuset #bodø #underholdning #kultur #desember #2013

4

HVOR BLIR DET AV JULESTEMNINGEN?

Publisert: 04.12.2013 kl.00:54 (Livet)

God senkveld lesere. Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering før jeg faller i søvn igjen for tredje gang denne dagen. Det skjer ikke så veldig mye annet enn at jeg er syk, og sover bort dagene for å bli frisk til premieren på søndag. Jeg har 2-3 dager til med antibiotikaen, men føler ikke at den helt funker for meg, men vi får se når jeg har brukt opp hele pakken om infeksjonen forsvinner. 

BRYT & USKYLDIG - Har premiere på søndag med dobbel forestilling slik at det er fullt mulig å skaffe seg biletter. Jeg anbefaler alle som en å bruke en time av søndagen sin til å se på, for dette blir kjempe bra teater. Biletter skaffes HER! 

Det er allerede 4. Desember skremmende nok og bare 20 dager til den store dagen. Jeg begynner å bli litt redd for julesteminingen for den har jeg ikke fått enda. Det kommer til å bli veldig trist om jeg ikke får den snart, men jeg regner med at den kommer nermere juleferien :)Det mest interesange jeg gjør nå som jeg er syk er å se tv og å lese. Jeg har kommet meg ca halvveis i oppfølgeren til Divergent, og jeg digger den. Hele serien er kjempe bra, og har bestilt siste boken allerede... Wiii! :D

 

GOD NATT :* NÅ SKAL JEG BLI FRISK! <3

~ Sindre Ellingsen

#Syk #Oppdatering #bøker #lesing #gay #Desmber #2013 #teater #forestilling #komåse

3

MY TWIN BURQA . . .

Publisert: 03.12.2013 kl.01:14 (Livet)

Hei hei! Jeg har vært syk de siste fem dagene, så formen har ikke vært på topp. Men nok om det... Jeg har møtt min tvilling en gutt som nettopp begynt å blogge. Han heter Sondre, og blogger på bloggen Burqa. Det interesange med oss er at han er født 2. Juli... (Meg: 3.Juli). Begge elsker bøker, Lady Gaga. Navnet S(i/o)ndre, og masse annet felles. En skikkelig morroklump . . . Jeg har fått meg et kallenavn Sindrus... :)

Jaja, jeg tar kveld nå. :D 

Har dere opplevd dette noen gang?

~ Sindre Ellingsen

hits