PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

ART TO THE POP . . .

Publisert: 26.11.2013 kl.16:24 (Musikk)Har du hørt "ARTPOP" ? Hvis ikke så vet du hva du burde gjøre! Jeg elsker det nye albumet... det er rett og slett genialt! Jeg har hørt på dette albumet ganske non-stop den siste uken og forrige! Lady Gaga lager veldig gjennomtenkt og fantastisk musikk, som ikke burde undervurderes! I tillegg har hun fantastiske party musikk som man bare vil danse til! :D  

Dette er bare noen av alle de sangene jeg bedårer fra det nye albumet! Det er totalt 15 tracks på albumet, og alle har sin kunstneriske sjarm! Check it out!

Hørt "ARTPOP", Liker du GAGA? :*

~ Sindre Ellingsen

2

MIDDELALDEREN, FOR EN RENESSANSE & SLENGES INN I BAROKKEN!

Publisert: 25.11.2013 kl.21:48 (Livet)

Dagen i dag har gått til akkurat det faget som heter Musikk I Perspektiv (MIP), som er ett fag som omhandler musikk historien og annalyse av musikken. Det er ett fag som er spennende og interesangt til tider, men tanken om å ha tentamen i morgen i akkurat dette... faller absolutt ikke i smak! 


Føler meg skikkelig analfabet i dette faget fordi at det er så mange elementer og uttrykk som min smarte hjerne ikke greier å fatte... Jaja...

Top Model også kvelds... NATTA :*

~ Sindre Ellingsen

17

ER DET FOR MYE Å BE OM?

Publisert: 23.11.2013 kl.20:22 (Livet)

Av og til lurer jeg på om jeg skal leve i ulykke over lengere tid! For å si det sånn så kan det hende at jeg har fått kyssesyken, for i dag har jeg vært hoven i halsen og hodet har verket. Det blir bare verre og verre for hver dag som går. Jeg har ikke fått prøvene tilbake for de får jeg på mandag eller tirsdag. Er det for mye å be om å blir helt frisk slik at jeg kan trene, og funksjonere på en vanlig måte igjen. 

Har du hatt kyssesyken?

~ Sindre Ellingsen

5

LADY GAGA DAGEN MED ALBUM MERCH & FOLLOWBACK!

Publisert: 22.11.2013 kl.22:19 (Livet)

Trenger jeg å si noe mer? Dagen i dag startet med at jeg fikk en varsel om at @LadyGaga follows you on twitter... Først tenkte jeg at det sikkert bare var enda en av de falske Gaga kontoene som det strømmer av på twitter. Når jeg ser nermere på den personen som følger meg... viser det seg at det er selveste Mother Monster!!! Jeg kunne ikke stoppe å juble for å si det sånn! 

I tillegg så kom albumet med Merch i posten i dag... og det tok ikke lang tid før jeg falt i min egen Gaga verden resten av denne dagen!Hva skjer med dere for tiden? :)

~ Sindre Ellingsen2

. . . DET HAR SEG BARE SÅNN

Publisert: 22.11.2013 kl.21:03 (Livet)

... Det har seg bare sånn at av og til må mennesker ta en liten pause for å helbrede seg selv fra den smerten en selv blir utsatt for i denne lille verdenen. I det siste har det bare vært alt for mye på en gang. Nye opplevelser og nye begynnelser. Jeg trodde jeg hadde funnet kjærligheten, men det visste seg ikke sånn denne gangen. Jeg har i allefall funnet meg en ny venn, så det er vel positivt. Hjertet mitt selvfølgelig lengter etter det som en gang var. Etter varmen, og lykkeligheten jeg den gang fikk. It's hard to move on, but to stay strong... You sometimes have to move on. Jeg kan bare si såpass at jeg har gjort mitt beste på å gå videre, men ettersom den følelses-ladde krepsen som jeg er ønsker ikke følelsene mine bare å fly bort. 


I tillegg til det så kommer alt skolepresset som naturligvis kommer mot jul. Det blir av og til alt for mye, og prioriteringer må gjøres. Slik har det bare blitt til at bloggingen har falt ut, men det er ikke det eneste som har falt ut. Alt av trening, og sosial liv har også bare falt helt bort. Jeg er på vei tilbake nå siden at resten henger på grep for å si det sånn. :)

Ha en fantastisk helg! :*

Sindre Ellingsen

9

SOM TIDEN FLYR . . .

Publisert: 12.11.2013 kl.20:00 (Livet)

I det siste har det absolutt ikke vært blogging, og det er egentlig ikke noe man kan unnskylde seg for. Jeg har bare valgt å prioriere skolen og teater. I tillegg har det hendt veldig mye som har gjort at jeg ikke har hatt muligheten eller formen til å sette meg ned å skrive om livet eller noe som helst. Uansett så er jeg tilbake vil jeg sterkt anta.TIME TO STUDY HARDER . . . Det er det jeg gjort i det siste, for jeg prøver å få karakterene mine opp til et akseptabelt nivå (4-6). For tiden er jeg veldig skuffet over min egen innsats. Selv om jeg har 17 fag å håndtere i år, betyr ikke det at jeg kan bruke det som en unnskyldning for dårlig arbeid med alle fagene. 

Jeg har også jobbet masse med teater. Lært meg manus, jobbet med rolle og jobbet med selve forestillingen. Noen brikker har falt på plass, men det er masse igjen... og det er premiere om under en måned!!!

Dette var en liten oppdatering, og går dermed tilbake til jobbing av manus...

HVORDAN HAR DERE SØTINGER DET? :*

~ Sindre Ellingsen

2

WHO NEEDS A DEGREE WHEN YOU'RE SCHOOLIN' LIFE?

Publisert: 05.11.2013 kl.23:16 (Livet)

Dagens filosofiske spørsmål... Hvem trenger en grad når du skoler livet? Jeg tuller nok bare selv om det sitatet er ganske genialt. Jeg har "for å si det sånn" hørt meg ihjel på Beyoncé, og sangen "Schoolin' Life" er en som har gått en del på repeat for tiden. Det er en fantastisk sang som jeg anbefaler på det sterkeste for oss som for tiden ligger begravd i forferdelig kjedelige studie bøker!

 

For tiden er jeg begravd i flere studie bøker, men de siste dagene er det historie jeg har lest på. Forståelsen er grei for øyeblikket, men merker at all bablingen til Historie læreren min begynner å gå meg på nervene. Når stemmen er nesten like lav som hvisking og at nesten hver setning ender med "kom igjen" merker man at det ikke er enkelt å henge med i faget. Jeg har også vært så uheldig at jeg har fått samme læreren i samfunnsfag. Jeg ønsker virkelig å gjøre dette faget bra, men med tanke på at forrige samfunnsfag prøve endte med 2 er jeg ikke særlig forventene med denne prøven. Jeg føler at læreren i samfunnsfag og historie snakker alt for mye, og til tider er usakelig. I tillegg slenger han lekser mellom timene som man fint kunne fått gjort i løpet av timene som han snakker bort. Jeg personlig får ingen utnytte av bablingen hans, fordi alt jeg sitter igjen med er "kom igjen!". 

Nok om det! Mens jeg leste historie tenkte jeg på hvorfor vi i dag må lese alt det tunge stoffet fra alle tider. Jeg kunne heller ønske å oppleve det selv. Oppleve restene som er igjen etter historien. Jeg lærer mer av det for å si det sånn. :) Poenget jeg ville fram til er det at jeg kom på ett eget sitat som surret i hodet mitt. (selv om jeg neppe ikke er den første som sier dette!). :)

Jeg lagde et bilde med appen InstaQuote, hvor jeg ytret mine tanker! :D Nå skal jeg tilbake til oppgave løsing i Historien som jeg ikke får erfare selv :(

 

GOD KVELD, OG LYKKE TIL MED DERES PRØVER! :*

~ Sindre Ellingsen

8

FRA LITEN TIL STOR

Publisert: 02.11.2013 kl.00:52 (Livet)

Jeg har de siste dagene tenkt vanvittig mye på det å bli voksen og på hvor mye man forandrer seg over ganske så kort tid. Jeg personlig ser store forandringer i fra den tiden jeg gikk på barneskolen til nåtiden. Jeg var svært usikker og ny i den store verdenen når jeg gikk på barneskolen, og det var en veldig tung tid for meg. Samtidig nå når jeg ser tilbake på den tiden forstår jeg hvor mye jeg har lært og vokst på alt det som hendte og alt det jeg opplevde på den tiden. Selv den dagen i dag ligger det igjen spor fra fortiden som jeg på mange måter tar å bearbeider ettersom tiden flyr. Jeg lærer nye ting, opplever nye ting og treffer nye mennesker som hjelper til med å bygge på meg som person. Det er ganske filosofisk å tenke på alle de hendelsene ett menneske utsettes for og hvordan hver enkelt individ takler det en utsettes for. Hvert eneste liv som finnes på denne jorden har en unik reise som former livet og tar en på mange ulike vendinger til den dagen man forlater jorden. 


Bildet ovenfor viser veldig tydelig hvor mye jeg har forandret meg på 6-7 år. Det er egentlig ganske skremmende å tenke på hvor mye disse to bildene kan fortelle om forandringer. Jeg er samtidig veldig takknemmelig for hvordan ting har endret seg, og hvordan jeg vokser til som det mennesket jeg er. :)

Har dere reflektive perioder hvor dere reflekterer på alt og ingenting?

 

God Helg Søtinger! :*

~ Sindre Ellingsen

hits