PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Tre frykter, og hvordan de ble mine frykter

Publisert: 12.10.2016 kl.15:34 (Livet)

 

Frykt #1 - Mislykkes

En av mine største frykter må være frykten for å mislykkes. Vi har alle en eller annen gang i livet mislyktes med noe vi har gjort. Det kan være noe såpass enkelt som at kaken du bakte gikk rett i dass, eller noe større som at du ikke er en god nok mor, bror eller sønn. 

For min del er jeg vanvittig redd for å mislykkes som menneske. At jeg ikke greier å forsørge meg selv, og at jeg ikke greier å oppfylle mine drømmer og mål her i livet. Jeg har et vanvittig stort ønske om å leve av den kreative sjelen i meg. Jeg vil skape musikk! Om jeg ikke bare lager for meg selv, vil jeg skape for andre også.

Jeg tror denne frykten har oppstått i min oppvekst. Jeg har alltid ikke vært god nok i forhold til mange andre. Jeg har alltid vært den som er mellom god. Den som kan men ikke er like god som andre rundt meg. Spesifikt kan jeg se tilbake på musikklinjen når jeg startet der. Jeg lærte veldig mye i løpet av de tre årene. Det er takket være min fantastiske lærer Kristin Kostopulous. 

Jeg husker spesifikt at jeg hadde så ekstremt mye å lære. Jeg var ikke like gode som mange av de andre jeg gikk på skole sammen med. Mange hadde hatt god trening fra de var veldig små. Jeg greide å finne styrken i at jeg bare kunne bli bedre. Jeg sliter dessverre fortsatt med frykten om å ikke være godt nok trent, flink nok innen for min kunst.

 

Frykt #2 - Ensomhet

Min andre frykt er å ende opp ensom. Jeg er redd for å ende opp alene, ensom i min egen boble. Dating universet er et skummelt og svært univers. Jeg har vært på en del dater det siste året, men jeg greier ikke å finne den ene personen som fyller den andre delen av hjertet mitt. 

Jeg tror ikke at jeg blir å ende opp ensom til syvende og sist, men en uro for at det kan skje eksisterer. Det er et veldig godt buskap som sier "You have to learn to love yourself before you can love anyone else". Hvem enn det var som sa det var ikke dum for å si det sånn. 

Jeg tror ikke denne frykten har oppstått noe sted egentlig. Jeg tror det er en genuin frykt hos alle og en hver. "One day my prince will come".

 

Frykt #3 - Lykke

Den siste frykten min må nok være å finne lykken i livet, å være lykkelig. Det å være lykkelig er en veldig vanskelig del å lære. Jeg tenker det sånn at for å bli lykkelig må man finne det som gjør deg lykkelig. Det kommer ikke av seg selv eller billig. 

Jeg tenker det slik at om jeg jobber med meg selv som enkelt menneske, trosser mine frykter og jobber mot mine mål og drømmer vil lykken komme av seg selv. For når man jobber så hardt som man gjør mot sine mål og oppfyller dem vil lykken og seiersfølelsen gi meg lykke. Derimot hva står jeg igjen med etter at seiersfølelsen er over?

Denne frykten har vel kommet over årene. Mye av at jeg har hatt en veldig tung oppvekst, men jeg har ikke vært ulykkelig. Jeg er veldig takknemlig for det jeg står igjen med i dag til tross for alt som har skjedd. Jeg hadde ikke stått hvor jeg står om jeg ikke hadde vært igjennom alt som jeg har vært igjennom. 

Hvilke frykter har du?


 

 

4

20 Tilfeldige Fakta Om Meg

Publisert: 06.10.2016 kl.12:00 (Livet)

Tenkte å begynne det første ordentlige bloggposten med 10 helt tilfeldige fakta om meg. Vi får bare begynne en plass så tar jeg resten derfra. Håper du lærer noe nytt.

FEM PERSONLIGE FAKTA 

01. Jeg er en ganske sjenert kar! De fleste som kjenner meg, kjenner meg som en ganske utadvendt person. Det er ingen tvil om at jeg er det, men har helt siden barndommen vært en ganske sjenert type. Jeg er som et blomsterfrø, tilsetter du vann så vil jeg gro til en sprudlende blomst.

02. Jeg har angst! Jeg er en av flere mennesker som har vokst på seg angst på grunn av traumatiske opplevelser. Jeg vil si at jeg har to forskjellige angst former; post-traumatisk stress & en moderat sosial angst. På den positive siden har det forbedret seg veldig mye de siste årene, noe som gjør hverdagen mye enklere.

03. Jeg er skeiv! For de av dere som ikke har fulgt bloggen min tidligere så er kanskje dette en fakta dere ikke vet om. Jeg kom offisielt ut av skapet på denne bloggen Januar 2014. Nesten tre år siden!

04. Jeg har bare en nydelig mamma! Jeg har i all hovedsak vokst opp med bare en herlig og fantastisk mamma. Jeg har en pappa, men han går dessverre lengre ikke blant oss her på kloden.

05. Ekstra Mamma & Pappa! Jeg har vokst opp veldig tett med min bestemor og bestefar som jeg bare kaller for "Mor & Far". De har alltid vært der for meg som en erstatning for farsrollen. Det er noe jeg kommer til å være evig takknemlig for!

 


 

FEM TILFELDIGE FAKTA 

06. Jeg er gluten intolerant! Jeg har en matallergi som er veldig slitsom til tider hvor det enten er trang økonomi i veien eller at jeg må ha et quickfix måltid på butikken. Må jeg handle frokost på butikken ender det som regel med en nøttepose og en banan, eller yoghurt.

07. Jeg har en helt latterlig bok kolleksjon! Hjemme har jeg en alt for stor bok kolleksjon av bøker som jeg for det meste ikke har lest. Jeg var bokblogger før jeg startet med privat blogg, hvor jeg også fikk en del av bøker gratis for å anmelde dem.

08. Jeg har en evig fascinasjon av afroamerikanere! Jeg tror nesten jeg må ha vært afroamerikaner i mitt tidligere liv. Jeg har så alt for stor sympati for mørkhudedes rettigheter, samtidig som jeg syns at de er helt utrolige og nydelige mennesker.

09. BEHIVE! Dette er egentlig en etterfølger fra forrige, men Beyoncé. Det er et menneske jeg har ekstremt mye respekt og inspirasjon fra. Hun er rett og slett et utrolig vakkert menneske som har ekstremt inspirerende holdninger til verden.

10. Jeg er en arbeidsnarkoman! Det jeg mener med dette er vel at jeg har en ekstrem arbeidsmoral framfor det jeg interesserer meg for eller det som motiverer meg. Trenger ikke alltid være at jeg jobber veldig mye på jobben, selv om at det kan skje selv om at jeg egentlig har ferie når jeg er hjemme!FEM OM TING JEG GJØR

11. Rastløs vandring! Snakker jeg i telefonen, pusser tennene eller spiser mat har jeg en stor tendens til å vandre fram og tilbake. Jeg spiser middag i ro, men har jeg dårlig tid vandrer jeg som regel.

12. Snus avhengig! Ikke en av de tingene jeg er stolt over, men det har blitt slik at jeg har blitt avhengig av den giftige teposen. Jeg håper en dag å slutte, men må jo si at jeg er ganske så glad i den herlige teposen.

13. Skravlebøtte! Det er noe jeg hører stadig vekk, og kan ikke motsi det. Jeg er flink til å prate, har stunder der jeg ikke prater, men er jeg ivrig kommer det flere setninger enn pust.

14. Perfeksjonist! Jeg har en god dose med perfeksjonist syndrom. Det er en god egenskap, men den har også sine dårlige sider for å si det sånn. Jeg tar det meste jeg gjør veldig seriøst og bruker lang tid på å perfeksjonere.

15. Født på Sass? Noen er født på ski, mens jeg er født med Sass. Jeg har et lite medfødt Diva-gen som jeg vil si jeg er glad for at jeg har. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en god dose med diva tendenser, men slapp av jeg er en veldig trivelig diva med mindre du kommer på min dårlige side. Heldigvis skal det mye til for at man havner på min dårlige side.

 


 

FEM SISTE FAKTA 

16. Jeg er både eldst og i midten! Jeg har vokst opp med en splittet familie, og jeg har fire halvsøsken. På farssiden har jeg en eldre bror og en yngre søster, og på morssiden har jeg to yngre brødre. Jeg har vokst opp med Mamma så jeg har hovedsakelig vært eldst. Confusing?

17. Smålig datageni! Jeg har alltid vært veldig flink med teknologi. Det skal ikke lang tid før jeg forstår meg på helt nye ting. Som for eksempel bloggdesign. Jeg har null peiling på html-koding, men jeg har greid å løse koden etter mye prøving og feiling.

18. Gårdsbruk! Jeg har vokst opp i et rekkehus, men rundt 18-års alderen flyttet Mamma og hennes nåværende ektemann til en gård, hvor de har opprettet gårdsbruk! Det er veldig trivelig å komme hjem på besøk til boer geitene, også kattene. Det er alltid noe nytt og spennende når jeg kommer hjem.

19. Dårlig med penger! Jeg er ikke helt elendig med penger, men jeg har enda ikke knekt koden på hvordan man skal være økonomisk fornuftig til en hver tid.

20. Musikk! Jeg skriver, lager og produserer min egen musikk. Jeg er i all hovedsak utdannet innenfor sang, men er i konstant utvikling hvor jeg satser på å bli så nært selvstendig som mulig!

 


 

Det var faktisk vanskeligere å ramse opp 20 tilfeldige fakta om meg selv enn jeg trodde. Iallfall har du som leser fått vite mer om meg og mitt liv, noe som kan hjelpe deg med å lære meg å kjenne. Håper det har vært interessant å bli mere kjent med meg!

Av nysgjerrighet vil jeg vite fem tilfeldige fakta om deg?!

 

Ha en nydelig dag!


 

 

4

Relaunch 2.0

Publisert: 05.10.2016 kl.20:26 (Livet)

Noen ganger i livet trekker man tilbake til ting som man pleide å drive med før. Det kommer av at man lengter tilbake til de interessene som man hadde før. For min del har det vært flere ting for å si det sånn, men en av dem er blogging.Dermed er det på god tid for en relaunch. Det har nesten gått to hele år siden jeg blogget sist så det er egentlig på tide at jeg vender tilbake. Det har vært to travle, men gode år. Jeg har virkelig savnet bloggingen fordi det har tidligere vært et veldig godt utløp for mine tanker og følelser. Skriving har alltid vært mitt utløp i både gode og vonde stunder. Noen ganger er det rett og slett enklere å sortere tankene når man skriver alt ned. Det kommer av at man blir tvunget til å legge ord på følelsene man fornemmer og tankene som surrer kaotisk oppi hodet. 

Denne gangen tenkte jeg å kicke off med fornyelse av utseende på bloggen. Jeg satte meg ned og begynte å analysere html kodingen for designet som Iversn lagde for noen år siden, og endret til jeg kom fram til et design som jeg ble fornøyd med. Jeg designet også en ny header ut i fra bildet som Frida Bringslimark tok av meg for en del måneder siden. Jeg er veldig fornøyd med det nye utseende til siden fordi den representerer bedre der jeg har kommet den dag i dag.

Framover blir det mye nytt. Jeg ønsker å fokusere på livet mitt, samt musikken. Det er nettopp det bloggen blir å ha hovedfokus rundt. Det er sannsynlig at det blir innlegg som går innenfor andre tematikker, men til å begynne med velger jeg å fokusere på å skrive rundt det jeg driver med til hverdags. Til slutt håper jeg at det jeg skriver vekker interesse hos dere som lesere.

Ha en nydelig høst!

 

 

 

hits