PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


8

SERIE ANNBEFALNING #1

Publisert: 31.10.2013 kl.11:57 (Anbefalninger & Tips)

Hei hei! Jeg har vært syk i de siste to dagene og har ikke fått tatt meg tid til å blogge. Det eneste jeg har bedrevet med er manus pugging og serie seing!

Denne serien fikk jeg anbefalt av ei jente jeg går i klasse med ved navn Anna. Serien er en krimminal mysterie om et mord som skjer på midten av ei bru. Broen ligger akkurat på grensen mellom Sverige og Danmark. Liket som blir funnet er delt i to, og det viser seg at kroppen tilhører to lik. Overkroppen er Svensk og underkroppen er Dansk. Etterforskeren Saga Norén må sammarbeide med den danske etterforskeren Martin Rohde for å løse saken fordi at saken tilhører begge politidistriktene. Morderen dukker opp som annonym i media, og kommer konstant med nye påfunn.

Jeg ble hektet etter første episode, og måtte se videre. Jeg er nå kommet til episode 6, og gleder meg kjempe mye til å fortsette i ettermiddag. Det som holder meg fengslet til serien er alle twistene som oppstår ettersom morderen kommer mer og mer fram i media. Det dukker også opp masse forvirringer som gir deg masse åpne og uforståelige spørsmål. I tillegg i hver episode har det kommet nye karakterer som på en eller annen måte får sammenheng med mordet.

Har dere sett serien? Hva syns dere om serien?

~
Sindre Ellingsen

2

SYK HISTORIE TIRSDAG

Publisert: 29.10.2013 kl.21:14 (Livet)

Hei søtinger! I dag er det tirsdag igjen, som er den andre dagen i hver uke. Det eneste som er annerledes denne gangen er at jeg er syk i dag. Jeg var helt utkjørt i går etter dansing store deler av dagen, og i tillegg Sh'bam i går kveld. Jeg bokstaveligtalt bare falt i sengen på kvelden. Når jeg våknet i morrest var jeg helt utkjørt og svimmel.

I natt sov jeg totalt femten timer og det føltes kjempe bra fordi jeg var opplagt når jeg våknet klokken 3. Jeg har brukt dagen min i dag på å slappe av, pugge litt manus og å lese historie.

For å si det sånn! "History Killed Me!". Jeg ser nå på de blonde hollywood fruene, mens jeg venter på svar fra søtingen min om vi skal spise kvelsmat sammen.

Hvordan har uken deres vært sålangt?

~
Sindre Ellingsen

10

SOMETIMES I FEEL LIKE JUST GIVIN' UP . . .

Publisert: 28.10.2013 kl.00:30 (Livet)

"Our greatest weekness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

- Thomas A. Edison

Det er i tunge tider som dette jeg trenger "motivational quotes". Jeg har gått hver deg i løpet av den siste måneden og vært redd for å bli utbrendt, og bare gi opp på livet og alt, men hva blir jeg å få igjen for det?

i n g e n t i n g . . .

Motivasjonen for å fortsette alt jeg gjør i løpet av hverdagen min falmer rett og slett. Noen dager er jeg sterkere motivert enn andre dager. Mine mål og drømer føles bare lengere borte og det skremmer livskiten av meg. Det surrer så mange spørsmål rundt i hodet mitt, og det er så kjempe masse tanker jeg ikke greier å sortere. Det er alt for mye på en gang til tider!

Skal jeg være helt ærlig så har jeg det ganske bra for øyeblikket. Jeg har venner, jeg har aktiviteter og jeg har mål. Ikke sånn som før... Hvor jeg slet med alt og ingenting. Den ene dagen var det skole og mobbing, den andre var det familieproblemer. Jeg har det tross alt kjempe godt i forhold til før. Familien faller på plass, jeg har venner som faktisk betyr verden for meg og jeg kom inn på linjen jeg har drømt om siden jeg var liten. Hverdagen min er pakket med masse aktiviteter, men for det meste rullerer skolen planen min. Jeg har til og med truffet kjærligheten! (Håper jeg!)...

Problemet ligger i det at jeg ikke greier å finne en balanse mellom skole, livet og fritidsaktiviteter. Jeg har rundt sytten fag i år, og en stor andel av de er tunge teoretiske fag som krever masse tid. I tillegg holder jeg på teater; noe jeg elsker av hele mitt hjerte, men det krever en del tid for å lære seg det fantastiske manuset. Oppi alt dette skal jeg ha tid til å trene, sove, bruke tid på venner og bruke tid på min nye romanse.

Det er rett og slett ikke tid til alt, og mye av fritiden min bare flyger ut av vinduet. Dermed tvinger jeg inn mer av fritiden som tærer en del på skolen og manus pugging. Det er på den måten alt presset kommer, og jeg føler at jeg mister kontrollen på tilværelsen. Det har seg sånn at jeg bare ønsker å pakke kofferten og ta ferie!

Jeg vet innerst inne at det bare er snakk om 5 måneder når alt av ferier og helger er trukket fra til jeg er ferdig med dette helvettes studie året, og dermed får masse tid i 3.klasse... I seg selv er det god nok motivasjon. Det eneste den motivasjonen ikke hjelper mot er alle følelsene og hormonene som surrer rundt i meg. Det er noe jeg må lære å kontrollere og kjenne på selv, tenker jeg.

Det handler vel bare om å jobbe med seg selv og å nyte livet og tilværelsen jeg er i. Stay Strong, and carry on in the hopes of becoming my true self!

~ Sindre Ellingsen

4

AVHOLDS TIL JUL

Publisert: 27.10.2013 kl.00:30 (Trening)

Hei hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg som ikke er så sinnsykt rosablogger. Nå i dag er det akkurat 59 dager til julaften, og om 59 dager er det både familie og god mat på menyen!

Derfor tenkte den lille anorektiske hjernen min på alt jeg kom til legge på meg! Jeg har herved bestemt meg for en og en halv uke siden å bli avholds for alt som er usunt fram til 24 Desember! Jeg har så langt greid det veldig bra, men har holdt på å falle i noen feller på veien! Jeg kjøpte for eksempel kaffe på tirsdagen, og følte jeg hadde lyst på sjokoladen Bounty i lamme. Det jeg gjorde var å pakke den ned og gjemme den i kjøleskapet til 24. Desember!

Stolt føler jeg meg!

Har dere noe lignende mål fram mot jul?

~
Sindre Ellingsen

2

UKEN DEN HELGEN

Publisert: 26.10.2013 kl.02:24 (Livet)

Hei på dere igjen! Denne uka har vært både hektisk og travel med alt for mye ting som skjer hele tiden. Skolen tar bare mer og mer plass i timeplanen og jeg kjenner veldig godt det som andre klassen i fjor kalte for "andre klasse syndromet". Heldigvis er det helg nå selv om at jeg må jobbe med skolen i helga kan jeg faktisk tillate meg å slappe av.

Denne uken har det ikke hendt så alt for mye spennende denne uken. Det er for det meste det samme som alle de andre ukene. I går fikk jeg servert fantastisk god mat av Vegard. Det er sinnsykt herlig å slippe å lage mat selv, og i tillegg super koselig å spise sammen med noen andre. :)

For øyeblikket har jeg endelig tatt helg, og nyter det med å ta igjen søvn. I tillegg bestemte jeg meg for å ta å lage noe god mat, og å se en film. Siden jeg fortsatt er inni Hunger Games fasen og at neste måned er det endelig premiere på Catching Fire tenkte jeg å se filmen en gang til. For å si det sånn blir jeg aldri lei av den!

Jeg tar nå offesielt kvelden for andre gang i dag, og kan heldigvis sove lenge i morgen!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

2

MÅNDAGSBARN

Publisert: 21.10.2013 kl.23:05 (Livet)

Mandag igjen, kjenner meg kjempe glad for det! Jeg er super motivert til å sitte åtte timer hver dag og lytte til lærere av alle slag... Ja! Jeg er så klar, haha!

Fantastisk vær i dag, solen skinnte og været var kaldt. Jeg merker at det blir sjokkerende fort kaldt noe som gjør at mange blir syke! Heldigvis har jeg enda ikke blitt syk, og håper at jeg ikke blir syk heller for å si det sånn!

I ettermiddag har jeg endelig fått stupet meg til å pugge manus, noe som jeg har vært veldig dårlig på. Det er ikke lenge til premiere... Og replikkene og stykket må sitte til da.

I tillegg fikk jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden jeg dro til USA for fire måneder siden! Nemmelig Sh'bam... Jeg lover dere det er helt fantastisk å danse til kvelds!

Kvelden sluttet også med en super herlig kveldsmat med en søtnos! Jeg er kommet meg hjem, og er vel plassert i sengen min!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

0

TV SØNDAG

Publisert: 20.10.2013 kl.23:05 (Livet)

Det er søndag atter en gang, og i morgen er det mandag. Det er ganske horribelt for å si det sånn. Jeg kunne gjerne hatt noen dager til hvor man ikke må gå på skole og ha lekser.

Det har seg sånn at i dag voknet jeg klokken to, og flyttet meg med en gang ned på sofaen. Jeg hadde enda ikke sett de to siste Vampire Diaries episodene, så jeg tok igjen den serien. I tillegg fikk jeg startet på spinn-off serien til Vampire Diaries... The Originals!

Jeg fikk kjempe koselig besøk fra min beste venninne Thea. Vi ble sittende i sofaen å prate, og vi så en kjempe søt film! Despicable Me 2... Jeg likte den kjempe godt! :D

Har dere fulgt med på The Vampire Diaries? Sett The Originals og Despicable Me?

Natta! :* <3
~
Sindre Ellingsen

4

KUNSTUTSTILLING

Publisert: 19.10.2013 kl.23:39 (Livet)

God kveld! Jeg sa i overgår at kunstutstillingen skulle være på fredag. Jeg fant fort ut at det kun var vi som skulle stille opp bildene og gjøre klar til utstillingen.

Utstillingen i dag gikk kjempe fint. Det er veldig interessangt at jeg kan si at jeg har en utstilling som henger på Bodø Bibliotek, så hvis du er innom biblioteket ta en titt på bildene vi har tatt.

Det kom kjempe uventet at vi kunne selge bildene, og så stolt som familien er ønsker de å handle bildene jeg har tatt... Da blir det litt penger i lommeboken! ??

Jeg er utrolig sliten etter en lang og koselig dag. Nå sitter jeg og ser på Safe Haven med mamma og spiser grønnsaker og dip.

Hvordan har deres dag vært?

~
Sindre Ellingsen

3

HEKTISK PERIODE

Publisert: 17.10.2013 kl.22:00 (Livet)

Hei hei! Det har vært en sinnsykt hektisk periode de siste dagene, noe som i seg selv har resultert i at det ikke har blitt blogging. Jeg beklager det på det sterkeste. Det har vært mye på skolen, og mye om og men her og der. Bortsett fra hektisk har de siste to dagene vært greie, jeg har fått trent, og pugget litt på manus og jobbet med det. 

Jeg sier bare god natt, og jeg skal prøve mitt aller sterkeste å få kommet med oppdatering i morgen. Jeg skal også få tatt bilde av utstillingen min på biblioteket i morgen! KomBodø Bibliotek kl 16 i morgen, og se på bildene vi tok på kurset!

NATTA, MÅ OPP TIDLIG I MORGEN! 

Hvordan har dere hatt det?

~ Sindre Ellingsen

2

BESTA FYLLER ÅR!

Publisert: 14.10.2013 kl.19:44 (Livet)

Min kjære super snille og søte bestemor fyller 63 år i dag. Det er ganske utrolig at hun er så ung som hun er, og i tillegg er hun super sprek!

Bortsett fra det har det vært en rolig og koselig dag for å si det sånn. Herlig å møte klassen igjen etter høstferien. Jeg merket veldig fort hvor mye arbeid som jeg har å gjøre i løpet av de neste dagene... Uff! ?? Ikke minst må jeg lære meg manuset til onsdagen i utgangspunktet, men kommer ikke under noen omstedighet å greie det.

Jeg dro etter skolen i dag for å kjøpe bursdags gave til Mor. På veien fant jeg en parfyme jeg har vært fasinert av siden jeg så reklamen på internett. Snakk om å bli påvirket av reklame!

Med dette sier jeg god kveld... Jeg skal kose meg med familien nå, og så dra tidlig i seng!

~
Sindre Ellingsen

2

SLAPP SØNDAG

Publisert: 13.10.2013 kl.15:50 (Livet)

Høstferien er nesten over og i morgen starter skolen igjen. Jeg føler meg veldig trist med tanke på alt arbeidet som kommer med det.

Etter veldig lite søvn i går på Frukt er jeg utmattet. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så trøtt og sliten som jeg er i dag. Jeg har kommet hjem nå og ligger på sofaen og ser på SNL med Miley Cyrus. Litt overasket over hvor morsom hun faktisk er.

Jeg tror dagen i dag blir brukt her i sofaen. Jeg blir nok sikkert å ta tidlig kveld i dag også.

Hvordan har deres helg vært? Har dere sett noe på SNL?

~ Sindre Ellingsen

10

FOTOKURS MED KRISTINA KVAMMEN

Publisert: 13.10.2013 kl.03:56 (Fotografi)

I de siste fem dagene har jeg vært på et helt fantastisk fotokurs med en fantastisk fotograf som heter Kristina Kvammen. Kristina bor for øyeblikket i Oslo, og har nylig fulført ett fotograf studie ved Bilder Nordic School of Photography. Jeg har lært utrolig mye av henne og kan ærlig si at jeg har en bedre forståelse innenfor det som kalles for fotografi. Jeg har tatt utrolig mye bilder, men jeg har samlet noen av de fineste for dere søte lesere til å se.


Jeg ville bare dele ett bilde av henne og to av mange fantastiske bilder hun har fotografert selv. Bildene er hentet fra hennes egen nettside. Nå kommer noen bilder jeg har tatt selv som dere ikke har sett tidligere!Gi meg gjerne tilbakemelding slik som på de andre foto-relaterte innleggene jeg har hatt i det siste. Personlig så syns jeg at bildene mine er kjempe fine i forhold til standaren jeg startet med :D...

Hvordan tar dere bilder? Har dere noe dere elsker å fotografere?

~ Sindre Ellingsen

0

FRUKT OG MORRO

Publisert: 12.10.2013 kl.23:12 (Livet)

God kveld! Så i går var en veldig travel dag... jeg er fortsatt på frukt, og har tatt masse bilder som jeg kan dele senere. I går ble jeg innvitert ut av Mathilde en venninne, jeg greide å ta feil buss så jeg ble stuck på City Nord en stund før jeg kom meg videre. Det var veldig koselig å få bruke litt av ferien med venner, og vi danset og sang høyt og lenge. Så morro har jeg ikke hatt det på lenge... Vi dro også videre ut på byen og gikk i regnet og hadde det rett og slett bare morro. Vi møtte også mange kjeninger ute på byen. Liten hemmelighet... Kvelden endte med ett kyss så det var jo kjempe koselig. :DI dag har jeg sovet en stor del, men hadde det også kjempe koselig på nest siste dag av frukt... Musikk gruppa hadde en fantastisk konsert, og vi fikk også høre stump musikk... Morsomt! 

Nå tar jeg og dropper internett og tar en koselig kveld med resten av Frukt folka, og Sofie (på bilde 3 av konsert). 

GOD KVELD, Hva har dere gjort i helga!?

~ Sindre Ellingsen

26

PHOTOSHOP MED BILDER OG GREIER

Publisert: 11.10.2013 kl.01:27 (Fotografi)

Denne natten som var har jeg sovet helt forferdelig! Jeg fant ut at jeg hadde med uheld greid å ta med meg luftmadrassen som var ødelagt, så rett etter at jeg hadde fylt opp luft i den og lagt meg ned tok det bare 10 minutter før at alt av luften var ute igjen. Jeg lå altså på et kaldt steinhardt gulv i natt med bare fire timers søvn fordi de jeg delte rom med nektet å legge seg! Jeg merker at jeg begynner å bli gammel, hehe! 

I dag på kurset lærte jeg mye, jeg fikk også prøvet meg fram på photoshop noe som er kjempe kult, :D Vi fikk også prøve å fotografere med en modell. Det var veldig hjelpsomt for videre vitenskap om bilder på denne bloggen... Har ikke så mye mer å si annet enn "Enjoy the photographts!". 

Dette bildet tok jeg i går av lysekronen, i dag hadde jeg det artig med Photoshop. Jeg ble strålende fornøyd, og fikk fram kontraster jeg ikke visste fantes i bildet. Dette var ett bilde jeg fikk prøve å ta med en modell, ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Jeg er veldig overasket over hvordan det ble helt til slutt.

Et veldig vakkert bilde av min gode venn og blogg venn Andrea! <3 Her så fikk vi prøve ut lærdommen vi lærte i dag mens vi jobbet med modellen. Ble veldig fornøyd med slutt resultatet!

Helt til slutt; leksen til i morgen... Vi skulle lage en liten sammenlimt bilde serie ting. Jeg fikk fantastisk hjelp av min snille bestefar... og jeg tror vel at jeg blir å kalle dette bilde "Skjørhet". Ble også fornøyd med dette, men var vanskelig å finne ut hvordan jeg skulle løse denne oppgaven, spesielt når det var så mørkt! :)

Hva syns dere? Har dere hatt en fin uke så langt? 

~ Sindre Ellingsen

4

FRUKT #13 - FOTOKURS

Publisert: 09.10.2013 kl.21:12 (Livet)

God ettermiddag søtinger! :D Nå har jeg vært på fotokurs dag 1, og det har vært meget lærerikt. Vi har fått i oppgave å ta noen bilder, og jeg kommer til å dele de med dere her. I dag har det vært en relativt rolig dag. Jeg har gjort ferdig siste rest før høstferien, og kan si meg vel fornøyd med siste innspurt med tanke på skolen. 

Jeg ble veldig fornøyd med disse bildene... :D Helt tilslutt fikk jeg ett bilde av Andrea & Vegard... Hvis dokker ikke har sjekket ut den super søtebloggen til Andrea!Da skal jeg tilbake til den sosiale verdenen her på frukt, så får dere ha en fin kveld/ høstferie, :D 

God Kveld! 

~ Sindre Ellingsen

2

NELLY CRAVINGS FOR ØYEBLIKKET

Publisert: 09.10.2013 kl.06:00 (Anbefalninger & Tips)

God morgen :D Starter dagen i dag med en enkel liste med Cravings fra Nelly.com! Det har seg sånn at jeg lengter etter nye klær for tiden! 

 

(1.) Honani Sweat - HER! // (2.) Kalle Baseball - HER! // (3.) Franklin & Marsall - HER!


 

(4.) Erik Original JJ 656 - HER! // (5.) 508 Regular Taper Modern Levis - HER!

(6.) Dr. Martins (Grizzly) - HER!

Nå som det går mot vinter lengter jeg etter gensere, spesielt varme gensere som på bilde nr. 3. I tillegg går jeg i alt for mye Jeans og det blir heller aldri nok av dem i mitt skap! :) Helt til slutt er det skoene jeg har ønsket meg i en god stund og CRAVE FOR som det synger etter! :D

Nå drar jeg på skolen, og skal prøve å få slengt inn ett innlegg i ettermiddag/kveld! For de som får høstferie i denne uken, må dere kose dere maks!

Gi tilbakemelding om dere syns at jeg skal gjøre flere av disse? Har dere noen Craves for øyeblikket?

Sindre Ellingsen

 


14

CUPCAKES & TRENING

Publisert: 08.10.2013 kl.22:36 (Livet)

God kveld igjen! Jeg burde kanskje skrive mer på dagen fordi de seneste innleggene mine har blitt skrevet på kvelden. I morrest våknet jeg lett ettersom at jeg sov hele ettermiddagen i går etter skolen. Det gjentok seg uheldigvis i dag også, så jeg fikk ikke gjort de leksene jeg hadde planlagt å gjøre. Jeg er veldig klar for høstferie nå kjenner jeg... Jeg får ikke det før i morgen. Det er snakk om en dag, så det skal jeg greie å holde ut. :)På tirsdagsmorgener har jeg god tid før skolen begynner kl 10, og i stedet for å sove prioriterer jeg trening. Det er faktisk veldig herlig å starte dagen med trening før man skal dra på skolen. Man føler seg veldig opplagt til 1. time for dagen, hvert fall med tanke på at jeg har spansk i de to første timene! Skolen i dag gikk fort forbi, og det tok ikke lang tid før jeg var på vei hjem igjen. Når jeg kom hjem falt jeg pladask på sofaen med planer om å gjøre masse lekser, men de ble det ikke noe av! 

Når jeg våknet igjen fikk jeg skikkelig "Sweet Tooth", og følte at jeg måtte ha noe søtt.  Tilfeldigvis skulle mamma på butikken, så jeg hopet meg med. Jeg bestemte meg for å kjøpe mini-muffins, og for å prøve sånn icing som jeg har sett i bakerhyllene de gangene jeg har gått forbi dem på butikken. 

Jeg gikk for hvitsjokolade icingen og det angret jeg litt på fordi jeg er ikke noe fan av hvit sjokolade. Icingen smakte litt syrlig, med den bitre ettersmaken som den hvite sjokoladen har. For å forbedre smaken for min del tok jeg fram mine kreative evner og toppet icingen med Oboy, noe som sammen med icingen og muffinsen smakte veldig godt. Anbefales faktisk, men neste gang skal jeg velge den vanlige sjokolade icingen. :)

Det er stortsett det jeg har fått gjort i dag. I morgen skal jeg på en Ungdomsuke ved navn Frukt  #13. Jeg skal ta fotokurs med en fantastisk fotograf som heter Kristina Kvammen. Jeg gleder meg kjempe masse! Nå skal jeg pakke og gjøre meg klar for morgendagen!

Natta Søtinger :*

~ Sindre Ellingsen

14

LÆRER MANDAG

Publisert: 07.10.2013 kl.23:06 (Livet)

Mandag! Den beste dagen i uken eller hva? For meg har dagen vært helt OK. Skolen har vært slitsom etter en herlig helg med masse avslappning. Noen ganger har man bare lyst til å ta bussen hjem for å legge seg igjen, men sånn skal det vel være! 

Grunnen til at dette innlegget kalles Lærer Mandag er rett og slett fordi at jeg er litt frustrert på min matematikk lærer. Det hadde seg sånn at jeg var syk på matteprøven vi hadde i forrige uke. Jeg som den nerden jeg er sendte melding til min lærer om jeg kunne være så snill å få ta opp prøven når jeg ble frisk. Han svarte "Vi får se hva vi får til!". I mitt hode tolererer jeg det svaret som ett ja. En eller annen dag i forrige uke traff jeg på læreren min i gangen. Jeg spurte han om når jeg kunne ta opp prøven igjen, han svarte at vi tar å snakker om det i neste uke. I dag i mattetimen hadde en medelev som også ikke tatt prøven fått beskjed av læreren vårres at han kunne ta den i dag. Jeg hadde ikke fått noen som helst forvarsel, og siden jeg har 17 fag å henge med på trenger jeg informasjon om når jeg kan ta prøven i forveien. Læreren vårres hadde plutselig nå bestemt seg for at vi ikke kunne ta prøven, og han kjørte gjennomgang av hele prøven på tavla. 

I starten av timen sa jeg i fra til han at jeg virkelig ønsket å ta prøven. Jeg kom på forslaget at det var dumt for meg å sitte inne i klasserommet å se hele prøven bli gått igjennom, og at jeg kunne gå på gangen og jobbe meg klar til å ta prøven neste time. I følge han var det uaktuelt. Læreren vårres ble fly forbanna på en annen medelev som ikke hadde tatt prøven heller, fordi han nevnte at han burde hatt rett til å få ta prøven siden at han også hadde vært syk. Læreren poengterte rett og slett det at han ikke hadde noe grunnlag for å få ta prøven igjen. Jeg føler det blir for dumt, spesielt siden at vi som elever virkelig gjør en innsats og prøver å gjøre det bra på skolen! Det verste av alt er det at når medelev nr.1 gikk dramatisk ut for å klage til lederen, komenterte han til meg "Skal du også dra å klage nå?". Jeg kjenner jeg blir forbanna... Jeg valgte å holde hode kaldt og fortelle han det at jeg respekterer de valgene han tar, men at jeg ikke liker at det ikke blir lagt en plan for når eller om det er mulig å ta prøven. Læreren valgte bare å overse meg.

Læreren vårres har ikke tatt noe  pedagogisk utdannelse i fortiden i det hele tatt. Han har bare tatt ett pedagogisk kurs i følge han. For å si det sånn er dette det andre året klassen min har hatt den læreren, og det er veldig tydelig at han ikke har noe pedagogisk grunnlag. Han vet ikke hvordan han skal håntere en klasse, heller ikke å håntere saker på ett voksent og ordentlig vis. Han har rett i noen av de tingene han har poengtert tidligere når vi har hatt han, men i utgangspunktet er han mest vanskelig å ha med å gjøre! Læreren vårres er utdannet ingeniør og har jobbet med det i Amsterdam, ikke noen lærerutdanning! Jeg har hørt alt for mye om Videregående Skoler i Norge som ansetter lærere uten pedagogisk lærerutdanning, noe som gjør at de ikke alltid takler jobben på en god måte etter min mening.. Hva er det som skjer med Norge, og Norske skoler? Noen ganger kan man bare lure! 

Jeg beklager at dette ble ett langt innlegg, men jeg måtte få ut litt frustrasjon!

Hva tenker dere, og hva synes dere om at skoler ansetter lærere uten lærer/pedagogisk utdannelse?

~ Sindre Ellingsen

2

FULLFART PÅ GIRSPAKEN

Publisert: 06.10.2013 kl.21:19 (Trening)

Tjoo hei! I dag er det søndag og siste dag før mandag. :( Det er har vært herlig med noen fridager, hvor jeg rett og slett bare har koblet av alt av ting jeg har å gjøre. I morgen er det tilbake på skolen igjen før det om to dager blir høstferie i Nordland! I dag så kunne jeg søve lenge og nyte søndagsmorgenen for det den er. Etter frokost dro jeg og Renate for å øvelseskjøre med Rolf, det var veldig gøy. Det tar litt tid å lære seg alt med bilen for å få den til å gå plettfritt framover.Etter at Renate & Merethe dro hjem til Mo, fikk jeg en veldig god ide. Jeg bestemte meg for å invitere lillebror Sander på en 50 minutters joggetur på Tverlandet. Vi var veldig heldig med at regnet hadde sluttet og vi kunne jogge i solnedgang. Høsten og vinteren merker man trenger på når naturen vistnes og trærne gulner. Det er ett veldig vakkert syn, og det var en herlig joggetur med lillebror. 

Etter en vel gjennomført treningsøkt med lillebror introduserte jeg han for en fantastisk god Proteinshake Smoothie...Med dette sier jeg offisielt god kveld, og ha en helt fantastisk arbeidsuke/høstferie! Det skal i allefall jeg!

Hvordan har deres søndag/helg vært?

 ~ Sindre Ellingsen

2

INSTAWEEK #2

Publisert: 06.10.2013 kl.12:00 (Instaweek)


_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

// 1. iTunes Konsert; Jessie J // 2. Manus Studering // 3. Mamma & Kjeresten som ikke ønsker å bli tatt bilde av! // 4. Helvettes Uke: Spansk Prøve // 5. 11 Plass på Blogg.no blandt Gutter (13-17) // 6. Thea Snuppi lagde middag til meg. // 7. Gizmo ligger kladæsh på sofaen! // 8. Spansk Lekser! // 9. Utrolig søtt gammelt parr i parken. //

Har dere instagram? Hva er nicknamet ditt?

~ Sindre Ellingsen8

LØRDAGEN MED SIV & BURSDAG

Publisert: 05.10.2013 kl.23:27 (Livet)

God lørdagskveld! I morrest fikk jeg en overaskende voice mail fra ett ukjent nummer. Det viste seg at det var Siv fra bloggen Motionocean-Siv, som var på bessøk i Bodø! Jeg har lenge ønsket å møte henne; i og med at hun er en av de som har fulgt meg og mitt kaotiske blogg liv i noen år nå. I tillegg er hun en helt fantastisk blogger som deler sine ytringer, og ikke minst en helt fantastisk person. Jeg skulle egentlig møte henne i starten av sommeren, men det ble ikke noe av; siden at jeg reiste til USA når hun skulle til Bodø.  


Resten av dagen har jeg tilbrakt i en familie bursdag, hvor Knut - Anders fylte 18 i går. Tiden den flyr; det er det ingen tvil om; før man vet det er man voksen og må betale regninger selv. Bursdagen fikk meg til å tenke på hvor lenge det er til jeg fyller 18. Det er faktisk bare 8 måneder og 29 dager. Jeg kjenner at jeg både gleder og gruer meg til den tiden kommer. Det er skikkelig mye ansvar man får når man blir voksen. . .  

Hvordan var deres lørdag?

God Kveld!

~ Sindre Ellingsen

6

HALLOWEEN KOM TIDLIGERE I ÅR

Publisert: 04.10.2013 kl.23:40 (Livet)

God kveld! I dag er det fredag og helg hvor jeg kan ta en god pause fra skolen i noen dager. Det har vært hele fire uker siden sist så det er fantastisk å bare slappe av. Jeg merker at jeg har roet meg mye ned, og er veldig søvnig. I morgest kom jeg vell tidlig til skolen, og synet jeg møtte var helt fantastisk. Solen var begynt å komme opp, og jeg var rett og slett full av energi. 


Slike morgener skulle jeg ønske jeg hadde hver dag. :D Skoledagen fløy forbi og klassen fikk slippe fra skolen rett etter lunsj. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta enda en treningsøkt før middag, så jeg tok en oppvarmings joggetur for så å trene styrke på treningsenteret. Når jeg skulle ta å lage meg proteinmilkshake etter treningen hendte det ett uheld. Jeg måtte vaske mixmasteren fordi noen hadde glemt det, og uoppmerksom som jeg var så jeg ikke at en del av sjenkeren var knekt ogda jeg skulle løfte den opp fra vasken greide jeg å få spissen inn i fingeren.Til slutt fikk jeg laget meg protein milkshake og kommet meg i helge modus. Tidligere i kveld fikk jeg besøk av Amanda, og vi spiste pizza med familien og greier så det var kjempe koselig. Jeg merker at alle var veldig utslitte etter en hard arbeidsuke, fordi de fleste sovnet av... hehe! måtte ta ett snikbilde av de søte to som sovnet. 


Nå tror jeg at jeg tar kvelden. Jeg er så trøtt at jeg blir å sovne snart som de to på bildet. 

Er dere kommet i helge modus?

~ Sindre Ellingsen

8

EN HILSEN FRA USA

Publisert: 03.10.2013 kl.22:58 (Livet)

Når jeg kom hjem fra treningen for bare en time siden lå det en mellom stor pakke på bordet. Jeg undret meg og tenkte det at mamma sa at det ikke var kommet noe i posten i dag. Jeg gikk bort til den og så på toppen av den... Pakken var til meg! Når jeg så hvem pakken var fra ble jeg kjempe glad! Når jeg var i USA så fant jeg verdens fineste bokhandel, jeg ble veldig godt kjent med de ansatte, og jeg meldte meg inn i en bokklubb. De sa at de skulle sende bøkene til meg her hjemme i Norge. Jeg kjenner jeg savner det stedet noe sykt, i tillegg savner jeg Los Angeles, og vil definitivt tilbake i nermeste framtid!


Hvis du noen gang drar til Los Angeles, CA må du innom Mysterious Galaxy, og i tillegg må du huske å hilse Adrean fra meg! :D Jeg ble veldig glad når jeg så at Adrean hadde skrevet et brev til meg,  og lurte på hvordan det gikk med meg og greier. I tillegg sendte hun meg oppdateringer fra bokhandelen og annet stuff. Som dere sikkert allerede har skjønt så er jeg en liten boknerd her jeg sitter. Jeg er veldig glad i å lese når jeg har tid, og har alltid samlet på literatur. Kanskje dere får se den stappfulle bokhylla mi en dag, haha!

Hva er ditt forhold til bøker? Og har du noen gang vært i USA?

God Natt!

~ Sindre Ellingsen

6

TRENING & KREATIN?

Publisert: 03.10.2013 kl.19:26 (Trening)

Hei hei, og god ettermiddag! Prøvene i dag gikk delvis greit. Fikk spansken med en gang, og jeg kom igjennom med en 3+. Noe som jeg ikke føler er bra siden jeg kunne gjort det bedere. Geografien gikk OK, gruer meg til å få tilbake prøven fordi at jeg ikke fikk nok tid til å øve, og det er min skyld. Bortsett fra prøvene har dagen i dag vært veldig avslappende egentlig. 

Nok om det... For 2 uker siden hadde Proteinfabrikken tilbud på Kreatin, 3 bokser for 1 299,-. Jeg tenkte det var ett strålende tilbud så jeg kjøpte det. Jeg har i en god stund vurdert å prøve Kreatin fordi jeg har hørt mye possitivt om det. Til vanlig så drikker jeg kun proteinshake i sammenheng med treningen. Så nå skal jeg prøve dette, og så får jeg oppdatere dere når jeg har prøvd det ut en stund! ;)

Jeg drar nå å trener med Andrea, også tar jeg kvelden! Så sov godt da! :D

Har du prøvd Kreatin? Hva er syns du?

~ Sindre Ellingsen

3

JUMPING INTO THE SACK

Publisert: 02.10.2013 kl.23:59 (Livet)

God kveld! Jeg er veldig utslitt etter en fantastisk, men lang dag! Derfor går jeg bare ganske fort igjennom dagen min i dag, og viser heller en del bilder! :D


Enda en photoshot med Amanda ble tatt etter legetimen i dag som forresten gikk bare bra, litt rar lege jeg har... men men. Etter en lang dag på skolen begynte jeg å pugge på geografi prøven som blir i morgen... Jeg er enda ikke ferdig med å pugge, men orker ikke mer i dag!

I dag hadde vi teater og årsmøte på teateret etter skolen, det har vært veldig gøy å komme i gang med ny manuset! I dag fikk vi også vite rollene våre, og jeg fikk rollen jeg ville ha! Sinnsykt glad nå jeg! Liten nedtur er at jeg må lære manuset på 2 uker, men det skal jeg nok greie! :D Hvis dere ville se hvor fint Tannhullet ble så har jeg tatt bilde :D

Når klokken slo ni var møtet en halv time sein, og jeg hadde ikke kommet i gang på kap.2 I Geoen og jeg skulle i bursdag til et koselig familie medlem.... :D Francissca har bursdag i dag, og alle gratulasjoner går til denne vakre kvinnen!


Etter en vell gjennomført travel dag igjen er denne gutten sliten og veldig klar for å "jump into the sack!" som Sue sa i USA :D Jaja, nok tullball!

Hvordan har deres uke vært så langt?

 

Sov Godt!

~ Sindre Ellingsen

6

Prøver å virke motivert når jeg egentlig ikke er det?

Publisert: 01.10.2013 kl.20:32 (Livet)

Dagen i dag har bestått av å gå tilbake på skolen, noe som er possitivt. Det eneste som ikke faller for meg som possitivt er alt arbeidet jeg må ta igjen. Jeg har gådd glipp av to prøver mens jeg har vært syk, og jeg har spurt mine lærere så pent som bare det om å få ta de igjen og så snille som de er har de sagt JA! Da står det bare igjen den dårlige siden av saken... Alle er på torsdag... dagen vi har Geografi prøve! Artig eller hva?

Har dessverre ikke tatt noe bilde av at jeg studerer, men skal love dere en ting! Det er ikke det artigste man gjør.... men det er visst noe man må gjøre for å få seg jobb :) Jaja, nok med negativiteten! Jeg kan heller dele motiverende studerings musikk også kalt MSM! Ok... Jeg er for trøtt til dette haha! HERE YOU GO!

  1. Undercover, Selena Gomez (Stars Dance)


  2.  When The Darkness Comes, Colbie Caillat (The Mortal Instruments: City Of Bones Soundtrack)


  3. Power, Kat Graham (Power)


  4. Not Givin' In, Rudimental ft. John Newman & Alex Clare (Home)


  5. Things We Lost In The Fire, Bastille (Bad Blood)

Det e bare fem av mange av mine MSM sanger! Nå skal jeg fortsette med studeringen jeg!

God Kveld, 

~ Sindre Ellingsen

 

hits