PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


5

Lanseringsdag & filmkveld med familien

Publisert: 30.09.2013 kl.22:31 (Oppstart)

God kveld lesere! Nå har det seg sånn at det bare er 2 timer til bloggen er offesielt lansert. Dere kan se at bloggen ser veldig bra ut i forhold til forrige design som jeg prøvde meg på selv! Jeg vil gi uendelig med takker til den fantastiske designeren Vegard Iversen! :D

I dag ble jeg hjemme fra skolen, på grunn av den forferdelige plagen med hodepine. Jeg fikk lite søvn i går, og dermed burde jeg vite at det går utover hodet. I kveld var mamma snill og tok meg og broren min med på butikken for å handle litt snop, og vi så den fantastisk morsomme filmen We're The Millers. Jeg likte filmen veldig godt. Jeg tar straks kvelden slik at jeg får nok søvn til morgendagen! 
Kos dere, 

~ Sindre Ellingsen

0

HERLIGE STRESS SØNDAG

Publisert: 29.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God Søndag alle sammen, det er nå alle skal ha vært i kirken og feiret guds dag. Neida, men jeg voknet av at kirke klokkene ringte inn til ny gudstjeneste utenfor hjemmet til min bestemor og bestefar. Jeg har tilbringt helgen hos de unge og søte, i det blå huset demmes. Det har vært en herlig helg, med litt avslappning, men fortsatt for lite for meg. Vi ble ferdig med tannhullet i dag på teateret, så vi er klar for prosjektet på onsdag. Etter at jeg var ferdig på tannhullet tok Mor & Far meg med på Bjørk og spiste den dyreste middagen på lenge! Glad for at det ikke gikk fra min pengebok. Den dagen jeg blir rik skal jeg spandere dem fantastisk middag. :D

Tok bare ett bilde i dag, og det var av den fantastiske deserten... som smakte like godt som den ser ut som på bildet :)

Hva har dere søtinger gjort i helgen da?

~ Sindre Ellingsen

2

GO' LØRDAG, FOR EN LØRDAG

Publisert: 28.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God lørdags kveld! I natt fikk jeg for første gang på de to siste ukene mer enn syv timer søvn. Sov hele ti timer, og det var fantastisk å stå opp helt utkvilt på denne vakre lørdagen. Denne uken har vært en god, men helt utrolig slitsom uke. Den fantastiske teater gruppen jeg er med i har strevet siden søndag i forrige uke, med å få tannhullet på plass, og klar til at vi kan jobbe med det nye fantastiske prosjektet vårres! Mye nytt og spennende framover, så keep an eye out for news I tell you! 

Bildet er fra torsdagen, så det ser litt rydderige ut nå. Vi skal bli ferdige i morgen, og jeg gleder meg mer til vi er ferdige, :) Det var ganske interesangt i dag fordi uventet nok spilte de inn film utenfor tannhullet, og det er en ting som jeg aldri har opplevd i Bodø før. Det var kamera, lys og greier osv.


Drømmeyrke utenfor døren, :) Hvis det er mål jeg jobber mot, så er det blant annet dette. Resten av kvelden har jeg analysert manuset vi jobber med for øyeblikket. Jeg kom meg igjennom det, og må helt ærlig innrømme at slutten rørte meg, og en tåre kom det nok. Jeg bare håper vi greier å få dette bra til! Røre publikum før jul, håper de kommer til å føle når jeg leste dette manuset i kveld! Gled dere, jeg anbefaler alle å komme å se på!

Ha en fantastisk helg videre alle der ute!

~ Sindre Ellingsen

0

DA VAR DET BARE 4 DAGER OG HELG!

Publisert: 27.09.2013 kl.21:01 (Livet)

Det har ikke blitt mye blogging de siste dagene, i og med at jeg har jobbet med designeren IVERSN for å bli ferdig med designet til 1. Oktober. Det er bare 4 dager igjen, og jeg gleder meg i fleng!

Nå har jeg tatt helg, skal gjøre siste finpuss i helgen på designet, så skal det instaleres! 
HVA SKAL DERE I HELGA?
~  Sindre Ellingsen
4

HODEPINE & INNKJØP

Publisert: 23.09.2013 kl.20:56 (Livet)

God kveld i stuen! I dag våknet jeg med hodepine og bestemte meg for å bli hjemme fra skolen igjen! Jeg har slete med hodepine i de to siste månedene, og grunnen til det er muskel knuter i ryggen. Wohoo så artig... Videre til godsakene, hehe. I dag kom siste rest av tingene jeg bestilte i forrige måned til skole og meg selv. 

Jeg handlet meg en ny sekk for å bruke på skolen fordi den gamle var veldig slitt, og de siste ukene har jeg gått på skolen med en tøy bag. Etter hvert når man skal ta med seg masse bøker hjem blir det tungt å ha den på skuldren.

I stedet for å ha med seg en mappe til mac'en har jeg nå noe deksel lignende til mac'en i turquise, og matchende tastatur. Ble veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut.Helt tilslutt saå kom de nye conversene mine! Ble saå glad, har ventet på den en liten stund. :) I morgen er det tilbake til skolen, og pugge dag. I morgen tidlig vurderer jeg å ikke trene de to første timene fordi jeg har samfunnsfag prøve på onsdag, og selve stoffet er på 57 sider. Uansett tror jeg att jeg blir å trene for å bruke litt energi for ikke å bli så rastløs når jeg skal pugge. Hva syns dere?

~ Sindre Ellingsen 

8

FORRIGE UKE GIKK RASKERE ENN PLANLAGT

Publisert: 23.09.2013 kl.15:26 (Livet)

Den gjorde det. Jeg fikk ikke skrevet noe siden tirsdag siden at dagene fløy avgårde og jeg hadde ikke noe tid til overs. I helgen var jeg på kurs, og i tillegg så har teatergruppen begynt med ett oppussings prosjekt på tannhullet, hvor vi fikser øvingslokalet vårres til Høst prosjektet vårres som starter på onsdag. Mer om det senere. . .

 

 På tirsdagen dro jeg og Amanda snusk for å se Maiken spille på fritidssenteret. Maiken var kjempe flink og rørte meg med musikken hennes som hun har skrevet selv. I løpet av kvelden spilte også Indygo som er ett ganske nytt band i Bodø. De var veldig flinke til å spille, og i tillegg har de helt fantastiske melodier.

 

 

 Det var en fantastisk tirsdags konsert på fritidsenteret. Senere den forrige uken har jeg hatt teater på onsdagen, i tillegg overnattet jeg hos Thea fordi hun ville ha meg på besøk. På torsdagen dro jeg på besøk til Birgitte, hvor vi øvde litt til Ensamble konserten som er om 4 dager. I helgen har jeg vært på Teater Improvisasjons Kurs, hvor jeg har overnattet og til slutt i går så startet teater gruppen å vaske hele Tannhullet, og vi ble ferdige så vi har fri i dag. :D Hadde dere en fin uke i forrige uke?
~ Sindre Ellingsen
2

The day is today...

Publisert: 17.09.2013 kl.23:06 (Livet)

God kveld i luken! Jeg hadde desverre alt for mye å gjøre i går så jeg rakk ikke å få skrevet mitt "Instaweek" innlegg, men gjorde det i dag heller. :) I dag skulle jeg egentlig lage ett lengre innlegg om hva jeg har gjort i dag, men det får bli i morgen... Så har dere noe å glede dere til.

"It's crazy to think how different your life would be if you never met those people that changed everything."

Det sitatet passer veldig godt til dagen i dag, men også generelt sett. Man blir påvirket på utrolig mange måter av de man er sammen med og rundt. Man vokser også av dem man forholder seg til og blir sterkere. Det er mange ganger hvor jeg tenker hvordan det hadde vært visst ikke jeg noen gang hadde møtt mine nærmeste. Det er egentlig litt skummelt å tenke på også.

 

God natt folkens!

~ Sindre Ellingsen

0

INSTAWEEK #1

Publisert: 17.09.2013 kl.17:47 (Instaweek)


________________________________________________________________________________________________________________________

// 1. Quote fra en søvnløs natt // 2. Hint om bloggen på instagram (start dato) // 3. Meg & Anisa i LA på UCLA // 4. 9/11 - tragisk // 5. Nyklippet etter frisørtime // 6. Endelig helg, kos med TVD: S4 // 7. Søte Mor & Far // 8. Bare 15 dager til den offisielle åpningen av bloggen (14 I Dag) // 9. Fantastisk Havregrøt m/ Mors hjemmelagde blåbærsyltetøy! //

Min aller første Instaweek innlegg hvor jeg deler ukens instagrambilder. Følg meg da vel (Repitsu). :)

 

Ha en fin dag,
 

~ Sindre Ellingsen 

2

Helgen på fjellet!

Publisert: 15.09.2013 kl.22:48 (Livet)

Hei hei folkens. Jeg trodde jeg ikke kom til å gjøre noe i helgen, men overaskende nok ble vi innvitert opp på fjellet. Det er ganske fantastisk å få dra på hytta med Mor & Far! ??


Mor & Far <3

Jeg er kjempe stolt av meg selv fordi jeg kjørte bil for andre gang i mitt liv og jeg kjørte hele veien fra Fauske til Saltfjellet. Veldig herlig å tenke på at jeg har mestret så mye som jeg har gjort. ??


Mamma & Typen griller marshmellows... :)

Jeg beklager for dårlig mobilkamera kvalitet, men det er vanskelig å blogge med fantastisk kvalitet med E (Edge) net på telefonen! :)

 

Dere må ha en fantastisk helg videre!

~ Sindre Ellingsen

2

Endelig helg!

Publisert: 13.09.2013 kl.18:12 (Livet)

GOD HELG! Det er veldig fantastisk å kunne si det etter en slitsom uke. Prøven i dag gikk fantastisk bra og jeg skrev hele 3 sider om middelalderen gjennom musikken, fornøyd! I dag har det ellers vært en fantastisk dag med tanke på datoen! (13.09.13) Jeg har egentlig aldri hatt noen ulykke på fredag den 13. Nok om det... Jeg har fått vært hos frisøren i dag og det var helt fantastisk å få kort hår igjen. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med.

Jeg fikk endelig sesong 4 av The Vampire Diaries, wohooo! Da blir det maraton i helgen! Som dere ser så er jeg "Ironisk" sunn og koser meg med det. :)

Jeg spurte dere om dere har noen planer for helgen i går, nå er det vel min tur å dele hva jeg skal gjøre i helgen. Jeg har faktisk ikke noen planer enda annet enn en trenings runde med Andrea, og å se på TVD, så vi får se hva jeg blir å gjøre. 

 

God Helg!

~ Sindre Ellingsen


 

6

MIP & Sånt...

Publisert: 12.09.2013 kl.22:49 (Livet)

God Kveld, I dag var jeg tilbake til skolen etter å ha vært syk hele uka bortsett fra tirsdag (turdagen). Jeg merker at jeg har sinnsykt mye å ta igjen etter å ha vært syk fra og med fredagen. Jeg har en prøve i morra også må jeg komponere en melodi fra en modal skala (kirketoneart). Jeg har egentlig bare fått øvd på prøven, så jeg må få komponert melodien i morgen tidlig før jeg har MIF: Komponering. Jeg har prøve i MIP (Musikk I Perspektiv) som er musikk historie, temaet vi jobber med for tiden er middelalderen. Det er ganske interesangt faktisk, men ikke å gjenta stoffet om og om igjen til man kan det.

I allefall så ligger jeg bare på sengen små fortvilet og pugger på prøven før jeg skal stupe i seng. Jeg kan stoffet egentlig, men føler meg alltid så usikker fordi det er stoff som er ganske åpent; altså du kan svare på mange forskjellige måter og det er kanskje rett. Jeg må finne en måte å formidle meg innenfor temaet. :D

Dette var ett ganske kort innlegg, men jeg har i allefall skrevet det. :) I morra er det fredag, og det skal bli sinnsykt herlig!

 

Hva skal dere i helga?

~ Sindre Ellingsen  

4

Tur på Junkerfjellet & videre...

Publisert: 11.09.2013 kl.18:57 (Livet)

Hei igjen! I går var vi på tur og turen ble fantastisk. Vi var heldig med været og alle var glade og det var rett og slett en fantastisk tur etter jeg har vært syk fra skolen. Jeg var ikke forberedt på at hele Bodø VGS skulle på tur, siden at jeg trodde at det bare var musikklinja. Jeg startet dagen med at jeg møtte opp med disse to søtingene, hvor vi ble kjørt til Marskinisten hybelverten til Amanda (høyre).Derfra begynte vi å gå oppover maskinisten og mot junkerfjellet. Jeg og Birgitte (venstre) gikk i fra Amanda til å begynne med. Det er sinnsykt mange fine fjell i Bodø, og jeg tok en stor del bilder av fjellene og alle folkene også. :)

Jeg ble overasket over hvor mye bedre kondisjon jeg har fått i forhold til da jeg gikk tre-toppsturen i 2011. Turen opp til Junkerfjellet var kortere enn jeg husket. Jeg fikk stoppet og tatt noen fine bilder før vi gikk videre.

Vi gikk videre nedenfor de steinene som du ser på bilde nr3, og opp på enda ett fjell som jeg ikke vet navnet på. Der spiste vi lunsj, og jeg fikk tatt flere bilder av fjellene bortover. Jeg fikk også tatt ett bilde med historie/samfunnsfags læreren min, fotogen mann det der.

På veien ned igjen kom energien på topp etter en fantastisk lunsj. MDD Lederen begynte å jogge nedover og tok med seg noen andre på turen, det var ganske uventet. Jeg begynte ikke å jogge før jeg hadde gått ned av det første fjellet. Jeg jogget hele veien opp og ned igjen, og på veien møtte jeg Elisabeth og vi jogget resten av veien til vi var tilbake til startpunktet. 

Ikke verdens "fineste" bilde men men :D. Det var gøy og se på RunKeeper appen hvor mye vi hadde gått/løpt, det er litt småkomisk å tenke på at den hele tiden begynte å snakke mens jeg gikk. "You've been running for 5 minutes...". Dette var en fantastisk tur, og den får meg til å ha lyst til å gå/jogge mer på fjellet og å bli med Mor & Far på tur. De gangene jeg er på besøk hos dem og de spør om jeg skal bli med på søndagstur sier jeg alltid JA, men det blir ikke noe av fordi jeg er et sovende lik på morgenen. Denne turen må jeg tenke på neste gang jeg ligger som et lik på morgenen. 

 

Vellykket rute! Det ble en del mange bilder, men blir veldig ubesluttsom når det blir tatt så mange bilder. :) 

 

Ha en fin kveld, 

~ Sindre Ellingsen

0

Ut på tur aldri sur eller hva?

Publisert: 10.09.2013 kl.04:50 (Livet)

God natt, eller god morgen når dere leser dette! Jeg ligger våken her og får rett og slett ikke sove, litt synd det i og med at jeg skal på tur i morgen tidlig. Skolen eller rettere sagt musikklinja har arrangert en tre-toppstur bare for musikklinja, det blir veldig gøy. Jeg er en person som elsker å gå på tur og det har jeg vært helt siden jeg var liten. Har mange morsome tur historier fra den tiden. Bestemor og Bestefar (Mor & Far) er tur gåere og pleide å ta hele familien på masse turer, og det er vel derfra jeg har fått min interesse for å være aktiv og det å nyte en god tur i ny og ned. 


@http://www.godtur.no

I allefall så har musikklinja tur i morgen til Junkerfjellet. Det har vært alt for lenge siden jeg har vært på en ordentlig tur, og det er ganske synd. Jeg tror at grunnen til at de arrangerer turen er fordi at VG2 & VG3 skal bli kjent med VG1 Musikk. Vi fikk ikke noe slikt arrangert når vi var 1. klassinger. :)

En del av klassen min blir værende hjemme i dag, fordi de er syke eller late. Det er ganske synd tenker nå jeg. Jeg ser på denne turen som en måte å være sosial på og bli bedre kjent med de andre. Jeg tror det blir en hyggelig og god tur, og det er meldt ett herlig vær.  Jeg føler meg allerede klar og jeg skal ta med kamera og ta bilder og kanskje filme litt så dere får se hvordan turen ble. 

Helt til slutt vil jeg bare dele ett bilde fra i sommer. Jeg fant ett bilde på kameraet av meg og Anisa da vi besøkte UCLA i Los Angeles, California i Juli. Jeg savner henne og alle de andre jeg møtte i LA; anbefaler sterkt å dra på språkreise fordi du får venner for livet! <3 :)

Jeg fikk prøvd ut litt redigeringsprogram underveis og ble ganske fornøyd, men har fortsatt en del å lære. ;) Har dere noe tips angående bruk av Pixlr?

 

Follow my blog with Bloglovin

Ha en fin dag på skole og jobb,

~ Sindre Ellingsen

0

Oppstart: Ny Blogg & Greier

Publisert: 09.09.2013 kl.23:54 (Oppstart)

Hei & Velkommen!

Jeg er fortsatt i en oppstartsfase og denne bloggen er aktiv nå, men ikke ferdig og promoteringsklar før 1. Oktober. Det er bare 22 dager til, så det er en liten stund til! :)

Jeg gleder meg til den dagen, men først så er det en del som jeg må få gjort med bloggen til den dagen. Jeg har bestilt design fra www.fotoogdesign.blogg.no , som jeg håper blir ferdig før den datoen. Jeg må selvfølgelig få blogget litt så jeg har noe å vise fram til publikum, lage om meg side og selvfølgelig forklare hvem jeg er. :D
Så i korte trekk for dere som leser dette nå og som ikke vet hvem jeg er fra før av.

Jeg heter Sindre Ellingsen, 17 år (Juli, 1996). Jeg er en livsglad Bodø-Gutt som for øyeblikket studerer VG2 Musikk ved Bodø Videregående med en hel gjeng strålende mennesker!

Jeg har blogget i litt over 3 år hvis jeg ikke husker feil og dette er min tredje blogg, men min første Norske blogg :D

For å sjekke ut de tidligere bloggene kan dere gå inn hit. VitreousLife & SecretPrivilege

På denne bloggen ønsker jeg å starte på scratch, jeg ønsker å dele min hverdag med dere og rett og slett danne minner for framtiden :)

Håper dere finner bloggen min av interesse :)

~ Sindre Ellingsen

hits