PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


7

Et sterkt behov for å skrive...

Publisert: 17.08.2014 kl.20:56 (Livet)

Skriving for meg er noe jeg ikke kan tvinge fram. Til tider hender det at jeg skriver mer enn andre ganger, men i all hovedsak er det noe jeg bare gjør mens jeg føler et behov for det. I skrivende stund befinner jeg meg i Alanya, Tyrkia. Jeg har to hele dager igjen før jeg reiser hjem på den tredje dagen. Jeg har litt forskjellige følelser om å dra hjem igjen. Jeg fikk plutselig på denne søndagen et sterkt behov for å skrive...

Hva jeg ønsket å skrive om var og er jeg usikker på. Derfor skriver jeg bare om nettopp det... Det å skrive! Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk evnen å skrive er. Det er et fenomenalt komunikativt hjelpemiddel, men det er så mangt mer! Du kan skrive bøker, noveller, brev, meldinger, statuser, etc. Alt takket være at vi kan skrive det vi snakker!

Det er også veldig kult at symbolene vi bruker for å forme ord og sammenhenger stammer fra gammelt av. Hvor vi hadde egyptere, grekere, og huleboere som tegnet symboler som etterhvert utviklet seg til bokstavene vi bruker den dag i dag.

Det er så mye som vi burde være takknemmelige over, som det ikke kommer naturlig for oss å være takknemmelig over. Jeg er i allefall takknemmelig for fortidens forfedre som skapte denne magien som jeg bruker hver eneste dag i løpet av mitt liv!

Hvordan er synet ditt på skriving?

~ Sindre Ellingsen

hits