PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

"Productivity is never an accident..."

Publisert: 15.05.2014 kl.10:00 (Livet)

"Productivity is never an accident. It is always the result of a commitment to excellence, intelligent planning, and focused effort."
     - Paul J. Meyer

Pausen på bloggingen er et bevisst valg jeg har tatt ettersom at det har vært stor mangel på kreativitet innenfor skrivingen, lite tid og for mye skole. I tillegg skjer det veldig mye for tiden som har gjort at noe bare måtte nedpriorieteres. Dermed, i stedet for å skrive et eller flere lange innlegg om hva som har skjedd tar jeg noen få kjappe oppdateringer som er mye mer interesant å lese!

Nr.1! Denne go' gutten her har vunnet mitt hjerte! 8 timer unna, men alltid så verdt det! :*


Nr.2! Æ har strøket ett fag, men ellers reddet meg inn i alle fag etter dette syke året! (det vil si at jeg slipper å ta året igjen)Nr.3! Vi flytter!Nr.4! Jeg flytter på hybel med to gode venninner! 2 min unna skolen min!

Så, livet går for tiden ganske bra! Mye å gjøre, men men. Helt til slutt! Viktigst av alt! Hvordan har dere hatt det? <3

~ Sindre Ellingsen

hits