PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


12

HVERDAGEN & SKEIV UNGDOM

Publisert: 19.03.2014 kl.21:46 (Livet)

God kveld alle dere søte, og koselige mennesker der ute. Jeg følte at det passet ganske bra å starte med litt rosablogging før jeg går over til litt mer seriøs skriving.

Jeg har hatt en ganske flott dag i dag egentlig. Jeg har sove litt for lite fordi at jeg er alt for dårlig til å komme meg til sengs om kvelden. Det er absolutt noe jeg ønsker å forbedre meg på slik at jeg havner i en god "hverdagsrutine". Dagen i dag har bestått av det hver dagen min består av. Våkne- spise- skole- lunch- skole- hjem- middag- lekse- mat- paradise hotel- og til slutt å sove. Det er i bunn og grunn derfor jeg elsker å gjøre random stuff for å si det sånn. Jeg trenger av og til endring i mine rutiner.

Skeiv Ungdom... Jeg har meldt meg inn i skeiv ungdom, noe som jeg burde gjort med en gang jeg kom ut. Jeg bestemte meg i dag for å melde meg inn, jeg melde meg samtidig inn som frivillig for å både stå frem for min og andres del, og for å møte flere koselige ungdommer som meg. Jeg anbefaler alle å melde seg inn i organisasjonen. HER!

Hvordan er din hverdag for tiden? Og er du medlem i skeiv ungdom?

God Kveld!
~
Sindre Ellingsen

6

JEG ER BARE ET MENNESKE

Publisert: 16.03.2014 kl.17:10 (Livet)

Som Siv kommenterte "Nå er det stille fra denne kanten, du!", det må jeg beklageligvis si meg enig i. Selvfølgelig skal jeg forbedre meg på denne fronten, for jeg er definitivt ikke ferdig med blogg livet. Det har bare vært mye etter operasjonen med tanke på skole og andre ting som skjer rundt meg, og jeg tenker det sånn at det er lurt å få de tingene på plass før jeg kan fortsette på de andre tingene.

Jeg kan begynne med å fortelle det at operasjonen var selvfølgelig vellykket. Stemmen min er på bedringens vei, og noen dager er bedre enn andre med tanke på sang instrumentet mitt. Det eneste er det at talmodigheten min begynner å tære på meg, men jeg må bare smøre meg godt med den. Jeg skal bli mye bedre med masse trening. Jeg har kommet meg tilbake på skolen, og jeg har også kommet meg i gang med treningen, og jeg merker store forandringer helsemessig. Jeg har mye bedre utholdenhet i forhold til før.Det er noe jeg har gått lenge å fundert på siden den dagen jeg ble operert, og til senest i går. Jeg husker rett før jeg fikk beskjed om å gå opp til operasjonsalen, hvor jeg hørte en utrolig fin sang som heter "human" av en flott artist med navnet Christina Perri. Den sangen fikk meg virkelig til å tenke på det at jeg faktisk bare er et menneske. Jeg har lenge hatt lyst til å være en robot som kan gjøre alt, men jeg er ikke programert sånn. Jeg må ha mat, søvn og tid til å hente meg tilbake igjen. Det er selvfølgelig det som er så godt med å være et menneske, for når jeg har hentet meg tilbake kan jeg gå over til å være en robot for en periode igjen.

Jeg har i helgen vært frivillig på #Kjerringråkk, som definitivt er #verdensvakrestefestival. Jeg fikk høre utrolig mange fine, og flotte artister som fylte sjelen min med musikk, energi og inspirasjon. Det er rett og slett en herlig følelse å sitte igjen med på en søndag.


Ha en flott søndag! :*

~ Sindre Ellingsen

hits