PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


9

DET ER BARE Å TA TIDEN TIL HJELP . . .

Publisert: 15.02.2014 kl.19:45 (Livet)

Femte dagen etter opperasjonen, og smertene er ikke borte. Jeg greier å spise forholdsvis normalt når smertestillende funker, men det går mye i is, eggerøre, vann og shake. Jeg begynner å gå ganske lei av å ha store sår i halsen, og er kjempe klar for å bli frisk. Uheldigvis skjer ikke det så raskt, men det kommer seg. Selv om at det gjør vondt er det overlevbart. Det aller verste er om natten og morgenen når smertestillende er gått ut av systemet, og du kjenner kraftige trykk i begge ørene, tannverk og sårhet i begge sidene hvor mandlene en gang var.Healingstiden blir for øyeblikket brukt til veldig mye Grey's Anatomy og avslappning. Jeg har også brukt tiden til skolearbeid som jeg uheldigvis ikke har sluppet unna, men men. Positive er det at jeg kan sitte hjemme alene og i ro å konsentrere meg uten distraksjoner. Til noe mer possitivt! Jeg har fått tak i artRAVE biletter! Jeg skal på artRAVE i september!!!! WÆÆÆ! Jeg fikk en kode til å bestille bilettene før Pre-sale som var på fredagen, så jeg hadde biletter allerede på tirsdagen! Det er sinnsykt! Hvem av dere skal på artRAVE?


Jeg har brukt de to siste dagene til å lese! Jeg liker det fordi jeg får lov til å ligge i ro, og bare la hjernen vandre! <3 Jeg har allerede lest en bok, og er gått over til en utrolig fantastisk bok ved navn CRESS av Marissa Meyer. Som er 3. boken i The Lunar Chronicles! Random fact... Jeg twitet henne i går, og hun svarte, og ønsket meg Happy Valentine's! <3


Jeg skal tilbake til helbredningen av mine mandler! Operasjonen var vellykket, så jeg må bare smøre meg med talmodighet angående healingen!

 

HAPPY VALENTINE'S PÅ OVERSTÅTT, OG GOD HELG! :*

~ Sindre Ellingsen

 

Når begynte dere å trappe ned på smertestillende?

14

OPPERASJONEN

Publisert: 06.02.2014 kl.22:41 (Livet)

Opperasjonen min er på mandag... Jeg har vært utrolig plaget med nasalhet, hovne mandler (som gjør at jeg kveles, ikke kan synge, ikke trene kardio eller lignende og mer) og sykdom pga. aggresive og hovne mandler. Jeg var på sykehuset i dag i noen timer for kartlegging av selve opperasjonen som tar plass på Mandags morgenen. Jeg gleder meg!

Jeg skal fjerne begge mandlene, og i tillegg skrape vekk siste rest av falsk-mandlene. Jeg må innrømme at jeg gruer meg til de to ukene etter opperasjonen hvor jeg må være hjemme, og ta det lungt. Jeg er livredd for at de åpne sårene skal begynne å blø, og smertene for å si det sånn. Det jeg gleder meg mest til etter opperasjonen er det at forhåpentligvis er nasalheten borte og jeg får en flott stemme som de fleste andre! <3 I tillegg gleder jeg meg til å få sove ordentlig snorkefritt uten å kveles av de hovne svampene som henger baki der, å kunne trene kjempe mye og godt og det å ikke puste tungt!

Har du hatt dine mandler fjernet? Noen erfaringer du ønsker å dele?

 

Ønsk meg lykke til! <3

~ Sindre Ellingsen

10

TIDEN FLYR NÅR MAN HAR DET GØY

Publisert: 04.02.2014 kl.11:21 (Livet)

Tiden flyr når man har det gøy, det stemmer det. I dette tilfellet er det ikke sånn. Dagene flyr fordi jeg har mye fagelig å gjøre. Vi har kommet i en ny prøve periode hvor det er mye stoff som må sitte.

Denne uken har gått til timesvis med historie lesning. Det vi har om er vikingene, men det er så mye tekst, og stoff. Jeg føler at jeg nesten ikke greier å lære alt, men jeg skal være possitiv! Ønsk meg lykke til! :D

Har du mye prøver for tiden?
~
Sindre Ellingsen

0

SKOLEHELG; PAPPKUTTING & ÆRENDLØPER!

Publisert: 02.02.2014 kl.17:02 (Livet)

God søndag! Helgen er snart over, og den har vært forferdelig kort for å si det sånn. I dag er den eneste dagen hvor jeg har helt fri fordi vi har hatt storprosjekt jobbing på skolen hele fredag og lørdag. I dag så sitter jeg på søndagsbordet og tar igjen skolen.

Hele fredag, og starten av lørdagen lagde jeg og to gode venninner (Amanda & Birgitte) skilt av papp. Det var en rar men også en smule morsom oppgave å gjøre. Vi tre er assistenter i prosjektet. Jeg fordi jeg ikke kan gjøre noen av de andre greisene :)

Resten av Lørdagen gikk vi ærner for Ida & Heather. Jeg fikk vært markør for hovedrollen (for possisjonens skyld), også var jeg og Amanda kostyme ansvarlig. Resten av Lørdagen før jeg dro hjem tok jeg 25 minutter sol! Det var herlig! Ønsker virkelig å bli brun igjen!Når jeg kom hjem fikk jeg besøk av Karina <3, og vi Skypet med Hanna & Ko-Yun! Vi bablet, og lo til vi fikk vondt i magen!


Ha en flott Søndag alle i hoppan! :D

~ Sindre Ellingsen

6

VELKOMMEN FEBRUAR!

Publisert: 01.02.2014 kl.08:00 (Livet)Februar er her, og i feiring av den andre måneden av tyvefjorten skal jeg skrive 5 - 10 ting jeg ønsker å få gjennomført denne måneden.

  1. Jeg ønsker å lese minst 2 bøker.

  2. Jobbe ekstra hardt med skolen, og overaske lærerne med mine talenter.

  3. Spise mindre godteri, gjerne ingenting!

  4. Opprettholde den dagelige morgen stunden med gode ord fra Birgitte & "Staying Strong" Demi Lovato.

  5. Fortsette å være støttende og snill med mennesker som jeg omfavnes, og er glad i.

  6. Jobbe hardt med å ikke prokrastinere uansett arbeid.

  7. Jeg ønsker å trene super hardt slik at jeg den 10. Februar kan legge meg med en god følelse på opperasjonsbordet.

  8. Ta vare på meg selv! Kjenne på når jeg er for sliten, og må ta meg igjen.

  9. Ikke forsove meg! Våkne, og møte opp blid på skolen hver dag!

  10. Beholde en fast søvnrytme! 7-10 timer søvn hver dag <3

Har dere noen mål? Skriv gjerne 5-10 mål i kommentarfeltet eller på deres blogg, og del med meg! :D

 

God Helg!

~ Sindre Ellingsen

hits