PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


3

KAPITTEL 1 AV 12...

Publisert: 31.01.2014 kl.11:00 (Livet)

Januar måned er allerede over, og mye har hendt fra 1. Januar til 31. Januar. Ut i fra alt som har skjedd ser det ut til at dette kommer til å bli et fantastisk år. Jeg skrev et innlegg i slutten av Desember hvor jeg lagde mine egne mål og forsett for tyvefjorten. Så i slutten av hver måned tar jeg et sammendrag om hvordan det har gått den måneden.SKOLE... Jeg har hatt bedre fokus på skolen, så absolutt! Motivasjonen derimot har forsvunnet gradvis, og har gjort det vanskeligere å følge med i timene. For eksempel nå... Jeg blogger i stedet for å følge med på samfunnsfaglæreren, og det har sine grunner det også.

MEG SELV... Dette er absolutt det største framskrittet denne måneden. For det første fikk verden vite at jeg er homofil, og jeg stolt over det. Det er ikke det eneste heldigvis. Jeg har også brukt boken "Staying Strong"  av Demi Lovato flittig sammens med den flotte boken jeg fikk av Birgitte <3 De to sammen gir meg hver dag flotte sitat, og mål å jobbe framover med. Som Demi selv sier så er boken fylt med "A little morning meditation" hver dag. Det funker veldig bra for min del, og mange andres del; så det anbefales!

SOSIALT... Sosialt sett har jeg vært bedre på å ta vare på vennene mine, og å putte andre framfor meg selv. Jeg har også blitt flinkere til å delta i klasse sammenheng. Jeg var å så på noen fra klassen som spilte på Babel, og på Topp 13. Så det har absolutt vært framgang. :)

TRENING & HELSE... Jeg hadde to veldig sterke trenings uker hvor jeg fulgte en treningsplan, og greide å trene når jeg skulle trene; i tillegg til å pakke på noen ekstra økter med Sh'bam, og annet. Kostholdsmessig har jeg også vært flink i forhold til at det er vanskelig å finne ut hva man skal spise. Jeg reagerer sterkt på mel, og glutenfritt brød er smulete og tørt. Jeg har selvfølgelig greid å få balangsert det med egg, salat og lignende. Det har også blitt litt godteri i helgene, men sånt blir det av og til. :)

ANTI-PROKRASTINASJON... Jeg har faktisk blitt mye flinkere til å gjøre ting når jeg skal gjøre det uten av å si at jeg skal gjøre det senere. Den siste uken har det blitt litt mye prokastinering på skolearbeidet, men tar det igjen i helgen.

LITERATUR... Jeg har faktisk kommet meg i gang med lese-målet mitt. Har faktisk lest 2 bøker, og 1 novelle (den lille havfruen). Jeg er litt lese lei for øyeblikket så vi får se hvor mye som blir lest denne måneden.


Jeg er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd i Januar måned. Det lover godt for de neste månedene som kommer. Jeg kommer senere i kveld med en liste over mål for Februar. <3

 

Hvordan har deres måned vært?

~ SIndre Ellingsen

4

DEN FØLELSEN

Publisert: 30.01.2014 kl.22:47 (Livet)

Det beste etter trening er absolutt følelsen, maten og hvor enkelt man får sove etterpå. Jeg fikk gjort en fantastisk Sh'bam (dans) økt med Bjørg, og roing og litt styrke etterpå. Det er rart å gå ut blandt folk, og spesielt i forhold til at så mange har sett innlegget, og lest i avisen. Plutselig ser folk meg, og jeg er ikke vandt med å bli sett og hørt av andre enn mine nermeste. Jeg må være helt ærlig om at gutte garderoben er et skummelt sted. Det er bare å holde et konsentrert blikk på alt annet enn folkene. Har egentlig alltid følt det sånn angående garderoben, men det kjenner man selvfølgelig litt mer på nå. Jeg blir vel tryggere på det senere vil jeg tro.Slenger med ett bilde fra Sommeren i fjor i LA. Savner fargen, sola, statene, og alt! Vil tilbake og bli brun igjen! :D Jeg tar herved kvelden! Det skal bli så godt å sove igjen!

 

GOD NATT SØTINGER! :*

~ Sindre Ellingsen

 

12

TORNEROSE SOV I HUNDRE ÅR

Publisert: 30.01.2014 kl.16:45 (Livet)

Dagen i dag ble brukt med en fantastisk katt i armkroken. Disse to dagene har vært utrolige, og jeg har levd i lykkerus som resultat av all støtten og de fantastiske historiene og ordene som har blitt sagt. Jeg sov hele 15 timer i natt av all lettelsen etter et døgn med kun 3 timer søvn. Jeg trengte den megden med søvn etter å gitt slipp på så mye av meg selv. Jeg er ekstremt overasket over hvor mange søte og koselige mennesker av alle legninger som har skrevet til meg. <3

Gizmo pusen min er god å ha i både gode og onde tider. Den katten er som en hund!

Jeg skal bruke resten av dagen på å trene med søte Bjørg. Litt Sh'bam (dans), og styrke gjør susen på en avslappnings dag. Håper alle dere har en flott dag!

 

Hva gjør du når du skal slappe av?

~ Sindre Ellingsen

7

YESTERDAY

Publisert: 29.01.2014 kl.21:06 (Livet)

I går klokken ett publiserte jeg innlegget mitt om at jeg kom ut som homofil. Det var et innlegg som tok meg mye tid å skrive, og i det hele tatt å publisere. Jeg kan ikke få sagt nok takk til alle de fantastiske og hjertevarmende hilsene som har rørt meg det siste døgnet. Innlegget var meint hovedsakelig for Bodø-væringene, men ble fort spredt. AN spurte om at jeg kunne stille opp til intervju hos dem, og jeg sa ja. Derfra har det tatt helt av, og jeg kunne ikke sagt hvor takknemlig jeg er.

Jeg slenger med en sang fra en flott artist ved navn "Rex". Sangen heter "Yesterday", og etter å ha hørt den havnet den rett på spotify listen min. En veldig rørende sang om det å bli utsatt for sorg, kjærlighet og identitet. Akkurat det som har opptatt media i det siste. Du finner sangen både på YouTube & Spotify. :D

 

GOD NATT ALLE STORE OG SMÅ!

~ Sindre Ellingsen

8

TUSEN TAKK!

Publisert: 29.01.2014 kl.08:42 (Livet)

Ord kan ikke beskrive hvor takknemmelig, og overasket jeg er over responsen jeg fikk på det forrige innlegget. Det var det mest personlige jeg noen gang har skrevet, og publisert på nettet i mitt liv. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemmlig jeg er for alle dere skjønne folk som har støttet meg hele veien, og som støttet meg etter innlegget.

Jeg fikk forespørsel om et intervju hos AN ikke lenge etter, og takket ja. Jeg ønsker virkelig å takke flotte Sofie Braseth for å ha skrevet en så flott artikkel. Takk

Jeg ønsker også å takke en flott venn som hjalp meg til å ta den besluttningen som jeg gjorde. Richard er virkelig en flott og heldig kar, som også blogger.

Jeg kan heller ikke glemme å takke vennene mine, og de flotte menneskene som har skrevet vakre ord til meg det siste døgnet. Det varmer virkelig hjertet mitt å vite at så mange flotte mennesker ønsket å lese innlegget, og støtter meg fullt ut i ettertid.

 

Tusen takk! <3

~ Sindre Ellingsen

325

UTE AV SKAPET - JEG ER HOMOFIL!

Publisert: 28.01.2014 kl.13:02 (Livet)

Dette kommer til å ble det mest private jeg noen gang kommer til å skrive. Etter en lang stund med utforskning, og selv oppdagelse har jeg akseptert det at jeg er homofil. Hjertet mitt hopper over et slag hver gang jeg tenker på det. Det er en utrolig vanskelig del av meg som jeg har lenge trengt å forplikte meg til og forstå.

For å være ærlig er jeg livredd. Jeg er veldig redd for konsekvensene, og responsen som jeg kommer til å få fra dette. Jeg vil ikke at mobberne skal vinne, jeg har aldri hatt lyst til at de skal kontrollere, eller bestemme hvem jeg er eller burde være.

Jeg har hele livet mitt vært annerledes fra de fleste andre gutter. Jeg har aldri vært en hardbarket eller tøff gutt. Jeg var den lille lubne gutten som lekte med dukker, og hang med jenter. Jeg var den personen som aldri fikk totalt respekt for den personen jeg var. Folk likte sjeldent meg, spesielt guttene. Jeg hadde noen få gutte-venner som forsvant når tenårene kom fordi at det ikke var akseptabelt å være med meg. 

Mobberne sa ofte til meg på barneskolen "er du en jente?", og lo av meg. De gjorde de hvert friminutt og til og med i gangene, jeg følte meg aldri trygg i det hele tatt. Jeg husker spesielt en episode når jeg skulle dra på do før timen startet, og jeg hørte noen si noe helt forferdelig som jeg dessverre har fortrengt. Jeg husker hvor mye jeg gråt. Jeg turte ikke gå ut fra doen før alle var dratt til timen. Mobbingen ble aldri fikset på; jeg prøvde å si i fra til lærerne, men alt jeg fikk høre var det at om jeg ikke visste helt sikkert hvem det var kunne de ikke ta det opp.

Jeg husker de eldre ungene/ungdommene pleide å se på meg med dømmende blikk på butikken, eller når jeg gikk i gangene eller møtte de ute. Mange ganger sa de ord jeg ikke forsto da, men forstår nå. Jeg husker spesielt en jente som jeg gikk bakom når jeg skulle på besøk til en venn. Hun er ett år eldre enn meg og det hun sa var "gay lord". Det traff meg veldig hardt når jeg fikk vite hva det betydde. Var det virkelig slik de eldre ungene så på meg? Om denne jenten leser dette nå, husker hun sikkert det. Jeg tilgir deg!

Det ble mye tøffere for meg når folkene på min egen alder begynte å kalle meg "homse, jente og lignende". Det gjorde meg virkelig usikker og redd. Jeg har bygd opp en angst etter mobbingen. Hver gang jeg var i nærheten av mobbere eller mennesker jeg anså som truende fikk jeg en kraftig panikkfølelse. Jeg har aldri kunnet gå på et skole-arrangement uten å være vettskremt på forhånd, jeg var livredd på de diskotekene jeg deltok. Jeg var livredd selv om at det kanskje ikke alltid så ut som det. Først i 10. klasse kunne jeg ha et litt avslappende ball. Fortsatt nå har jeg vansker ovenfor visse mennesker, eller situasjoner. Jeg lover deg det at jeg hater det. Det er absolutt ikke noe gøy å ikke ha muligheten til å være seg selv. Det å konstant leve i frykt for hvordan ting blir, hva folk syns også videre. Det var forferdelig, og fortsatt er det tider hvor det er ekstra tungt.

Den eneste måten jeg ble gjenkjent på når folk hørte mitt navn var "Ojå, du mener homse Sindre". Det at jeg hele tiden fikk høre at folk mente at jeg var homse fordi jeg var mer feminin enn andre, at jeg ikke var som alle andre og at jeg var annerledes hjalp ikke stort på. Menneskene som hang med meg ble sett ned på når de tilringte tid med meg (i hovedsak guttene).

Jeg er så utrolig glad for at jeg hadde og fortsatt har de fantastiske jentene som holdt meg i livet på det verste, de som jeg ikke kan takke nok. Amanda, Anita, Birgitte, Hanna, Karina, Karoline, Rikke, Thea og flere. Jeg beklager om at jeg ikke nevnte alle. Tro meg, jeg har absolutt ikke glemt dere. <3

Angående mobberne. Selv om at de hadde rett; tro meg igjen, de har ikke vunne i det hele tatt. Jeg var etterlatt med all smerten, og tårene etter mange år med mobbing. Nå er jeg etterlatt med et opplyst hjerte, mens de forhåpentligvis er etterlatt med anger. Jeg ønsker absolutt ingen smerte, selv om jeg fikk masse av det. Jeg har levd med smerten, og kjent på den i mange år i ettertid. Jeg har fått nok av den, og det er veldig på tide at sannheten kommer fram.

Igjen ønsker jeg å si at jeg er homofil. Det føles helt fantastisk å ha sagt det nesten ut høyt. Uansett hvordan reaksjonene blir, burde jeg greie å komme meg igjennom det også. Tusen takk til alle som har vært det for meg oppover tiden, og til de som fortsatt kommer til å være der i flere år framover etter at sannheten er sluppet fri.

Tusen takk! <3

~ Sindre Ellingsen

0

NÅR SKOLE MOTIVASJONEN FORSVINNER

Publisert: 27.01.2014 kl.18:28 (Livet)

Det hender mange ganger at jeg tenker på "hvorfor gjør jeg dette?" "Hva er det som gjør at jeg fortsatt holder ut?"... Skolen har aldri egentlig vært noe slit for meg. Jeg har helt siden 1. klasse vært ok med skole. Jeg har alltid gjort mitt aller beste, og gått ut av grunnskolen med gode karakterer som jeg kan være veldig stolt over. Merkelig nok når jeg tenker på karakterkortet for høsten som var, skjønner jeg ikke hvor innsatsen min har blitt av. Jeg fatter ikke hva som gjør at jeg ikke helt holder ut skolen for øyeblikket. Det kan ha noe med at jeg er syk (hovne mandler), men det burde ikke gjøre meg dårlig på skolen av den grunn. Jeg har aldri vært nær stryk noen gang i mitt liv, men dette halvåret har jeg hatt mange runder med varsel brev og nær-stryk varsler. Det er absolutt ikke bra!


- Det blir ikke bedre... Motivasjonen var på topp rett etter juleferien, men den forsvant ekstremt fort. Det begynner å bli veldig ille for jeg greier ikke å henge helt med i alle timene (selv om jeg ønsker det). Jeg ønsker virkelig å gjøre det bra med karakterer på 4-6. Jeg klarer ikke helt å se lyst på det for tiden, og det er veldig synd. Jeg håper jeg greier å finne tilbake til skole lyset mitt slik at karakterene kan stige noe kraftig fra høst resultatet. Jeg må igjen prøve å trå til et tiltak!

Har du noe tips å meddele med meg?


Takk for at du leste!

~ Sindre Ellingsen

 

#skole #umotivert #ungdommennåtildags #ungdom #hjelp #fortellmeg #januar #tyvefjorten

2

GRAMMY'S 2014

Publisert: 27.01.2014 kl.11:25 (Anbefalninger & Tips)

I går var det Grammy's igjen for 56. gang. Jeg har sett mange spennende bilder fra showet, men ikke sett selve showet enda. Jeg har det på nedlasting for øyeblikket slik at jeg kan se det i kveld ved sengekanten.Det jeg liker aller best ved Grammy's er absolutt musikken. Jeg personlig tenker ikke så utrolig mye på prisutdelingen i seg selv; jeg blir glad om en av mine forbilder vinner. Det som også er kult med Grammy's (og prisutdelinger generelt) er det at man kan finne ny musikk innenfor de fleste sjangrene. Ikke minst de spektakulære scene showet som de setter opp.

-

Beyoncé (mah booo!) er tilbake, og fy flate den dama. Jeg kan ikke beskrive for ei fantastisk dame hun er. Etter albumet hennes BEYONCÉ har jeg bare blitt tusen ganger mer glad i henne. Hun viser modighet gjennom det albumet; på både godt og ondt. Drunk In Love (ft. Jay Z) er en av mine favoritter fra albumet, og dette er klippet hvor hun framførte sangen med mannen hennes. Fantastisk!

-

P!nk i tau. Den damen er altså en av min mammas favoritt artister, og jeg skjønner veldig godt hvorfor. Hun er vågal, og en ekstremt stor feminist.

Jeg gleder meg til å se hele det spektakulære showet i kveld :)

 

Har dere sett det?

~ Sindre Ellingsen

 

#Grammys #show #beyoncé #pink #spektakulært #tyvefjorten #blogg #hverdag #tv #Januar

5

SØVNIG SØNDAG.

Publisert: 26.01.2014 kl.21:47 (Livet)

God kveld alle store og små. Enda en flott avslappnings søndag tilbringt forran tv-en. Det har vært en fin dag, men formen har vært litt opp og ned. Jeg fikk ikke lagt meg i dagen før, før klokken fem, og jeg sto opp klokken halv fire i dag. Det dukket noe opp som holdt meg voken, men det ordnet seg etter hvert som det alltid gjør.

Mamma har vært ekstremt snill å lage veldig god kveldsmat til oss. Det er ikke hver dag jeg får servert utrolig god kveldsmat før senge tid for å si det sånn. Det beste med kveldsmaten var at den smakte like godt som den ser ut.

Jeg gleder meg til hverdag igjen. Jeg skal muligens opperere mandlene vekk denne uka, men sparer det til ett innlegg senere når jeg faktisk vet datoen.

 

God Søndag! :*

~ Sindre Ellingsen

#blogg #gay #hverdag #rosablogging #katt #mat #mamma #bilder #søndag #Januar #tyvefjorten

10

NY TRENINGSUKE!

Publisert: 22.01.2014 kl.11:17 (Trening)

Tjohei! Samfunnsfagtime her, og jeg tenkte at jeg skulle fjerne meg litt fra det temaet. Det er allerede onsdag, og bare to dager unna helg! Jeg har faktisk greid å opprettholde treningen, og smakt på proteinpulveret; som smakte helt grusomt!. Jeg anbefaler heller å ta vanlig Whey - 80 Sjokolade. :)

- Hverdagen har kommet tilbake noe som vil si at studering er en viktig del av hverdagen. Jeg skulle ønske at jeg var super motivert, men må nok bare presse meg igjennom det som mange andre må. I går så fikk jeg en overaskende syn etter en ben og rumpe økt. Jeg hadde forbrendt en god del muskler asså! Anbefaler iMuscle 2 - appen.

- Jeg syns det er rart at jeg ikke har gådd i dørken enda, haha! Jeg kom hjem utslitt i går, men med den fantastiske mestringsfølelsen etter en god treningsøkt. Jeg fulførte kvelden med en super sunn kveldsmat.

- Hvordan restituerer dere etter trening? Har dere en treningsplan?

God dag! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#trening #ben #rumpe #kalorier #fitness #sommerkroppen2014 #januar #kveldsmat #protein #tyvefjorten

10

TOPP 5: Serier For Øyeblikket!

Publisert: 19.01.2014 kl.16:47 (Anbefalninger & Tips)

God søndag! Søndag for mange inklusive meg er en avslapnings/serie dag. Søndagen er seriedag for meg fordi jeg absolutt ikke har noe tid ellers i uken til å se på seriene jeg ønsker å se på. Dette er de 5 seriene som jeg for øyeblikket ser på, og jeg har tatt de i en topp 5 liste. :D

5. Bloggerne (TV2 Bliss) - Søndag, kl 20

-  - Bloggerne er en sånn fasinerende dokumentar serie som man blir fasinert av å se. Jeg syns det er kjempe spennende å få oppleve de virkelige fjesene bak de store bloggene i Norge.

 

4. The Fosters (USA)

- - The Fosters er en serie jeg la merke til når jeg bodde i Los Angeles i sommeren 2013. Jeg ble veldig fasinert av plottet og likte veldig godt serien på grunn av alle små temaene som LGTB- tema og foster systemet i usa. Anbefales :)

 

3. How I Met Your Mother (Netflix)

- - How I Met Your Mother er rett og slett genialt. Dette er en sånn serie som jeg i utgangspunktet trodde jeg ikke kom til å like i det hele, men ble overbevist det motsatte. Jeg startet tilfeldig å se på den, og nå er jeg rett og slett avhengig.

 

2. The Carrie Diaries (USA)- - The Carrie Diaries! Ahh... Elsker det! Elsker hele 70-80 - talls temaet, og i tillegg har denne serien også sterke side tema som LGBT, utroskap, famile, osv. I tillegg er det Sex & The City!

 

1. American Horror Story: Asylum (Netflix US)


- - American Horror Story, utrolig merkelig og grusomt ekkel serie som er desidert favoritt for tiden. Jeg greier ikke å la være å se på, haha. Jeg er mot slutten av andre sesong som heter Asylum, og gleder meg vilt til sesong 3 Coven! Anbefales noe sykt!

 

God Søndag! Hvilke serier er deres topp 5 for tiden? :*

~ Sindre Ellingsen

#AmericanHorrorStory #TheCarrieDiaries #HowIMeetYourMother #TheFosters #Bloggerne #TV #serier #søndag #Januar #Topp5 #tyvefjorten

5

OPP NED BAK FREM

Publisert: 18.01.2014 kl.21:59 (Livet)

God kveld leser... Jeg har hatt en lang og fin dag i dag med skole på en lørdag for første gang i mitt liv. Grunnen for det er helt enkelt sånn at vi har stor-prosjekt ved navn "Radioprosjektet" som krever noen helger framover mot premieren. I tillegg har vi startet på et nytt prosjekt på teateret som jeg er kjempe spendt på, men mer om det senere.

Etter skolen dro jeg på kino med en som heter Lasse og vi så filmen "Boktyven". En utrolig fin og rørende film som omhandler en jente som heter Liesel som blir adoptert av en tysk liten familie bestående av en far og en mor. Historien tar plass under andre verdenskrig og alle hendelsene som skjedde under krigen. Jeg satt der med hjertebank hele veien igjennom. Anbefales for å si det sånn!


Jeg tar kvelden om ikke så alt for lenge for jeg er kjempe trøtt!

 

God Natt! :*

Har du sett filmen, syns?

~ Sindre Ellingsen

 

#TheBookThief #Boktyven #film #lørdag #skole #prosjekt #livet #Januar #tyvefjorten

16

SOMMERKROPPEN 2014 - TRENING & SÅNT

Publisert: 17.01.2014 kl.19:12 (Trening)

God kveld. Som nevnt i forrige innlegg har dette vært en riktig fitness uke med fullbokka treningsplan. Jeg kan stolt si at jeg ikke har sluntret unna en eneste treningsøkt denne uken, og målet er selvfølgelig å fortsette med det. Sommerkroppen 2014 er på vei... Jeg gleder meg til å begynne å se resultater etter hardt arbeid.

Jeg tenkte å med dele dere teningsplanen min som jeg har hatt denne uken, og som dere ser blir planen fort fylt opp med litt av hvert av ting som skjer. I all hovedsak prøver jeg å ta en muskelgruppe av gangen, og inndelingen går som dette; Ben & Rumpe, Armer, Rygg & Bryst. I tillegg har jeg mage 2 ganger i uka på hviledager og jeg prøver å få inn litt kardio trening i form av spinning, løping eller dans. Det ser kanskje mye ut på planen, men i realiteten utgjør den treningen kun 4,8-5% (1/21) av de timene jeg ikke sover i løpet av en uke. Det er ikke mye; i tillegg så kan man bruke den statistikken til å motivere seg selv til å trene! Så dra å tren!

I tillegg til et rikelig kosthold som i hovedsak består av sunt fett og masse proteiner bruker jeg proteinpulver og kreatin. I høst skrev jeg et lite innlegg om kreatin, og jeg kan endelig gi min mening om tilskuddet. Jeg elsker det, fordi det gir bedre og raskere resultater, og jeg merker stor forskjell på energinivået og yten under trening. Jeg anbefaler det til de som trener 2-4 ganger i uka. Jeg har hørt noe om at man kan legge på seg ved å bruke dette tilskuddet, men skal ikke utdype meg på det. Vanligvis har jeg brukt proteinpulveret til Proteinfabrikken: Whey-100 Strawberry, men det er ganske dyrt og jeg har blitt lei av smaken. Jeg bestemte meg derfor å bestille StarNutrition: 80-Whey Stevia Chocolate, som er et sukkerfritt proteinpulver som inneholder Stevia & Thaumatin. Jeg har ikke prøvd det enda, men gleder meg til å prøve det. På tunge dager hvor jeg mangler energi hiver jeg i meg en Pre-Workout brusetabelett som jeg kjøpte på helsekosten for 79,-. Den heter Fres: Vinitrox, og jeg elsker den fordi den er billig i tillegg til at den funker helt fantastisk.

 

Har du startet treningen, og hvilke tilskudd liker du? Har du hørt noe om å legge på seg ved Kreatin?

 

Ha en fin helg! :*

~
Sindre Ellingsen

 

#trening #kreatin #protein #proteinfabrikken #starnutrition #stevia #fitness #sommerkroppen2014 #planlegging #workforit #Januar #tyvefjorten

0

VEL UTFØRT UKE; FOR DET MESTE!

Publisert: 16.01.2014 kl.21:58 (Livet)

Enda en normal uke. For å si det sånn føles det veldig godt å komme til hverdagen igjen. Denne uken har jeg vært svært flink på treningsfronten hvor jeg har danset i dag og på mandag, styrkeøkt på tirsdag, onsdag og i dag. Jeg kjører på med treningen for å si det sånn. :) Uheldigvis så kan jeg ikke løpe så mye som før pga. aggresive mandler som hovner opp; men heldigvis kan jeg trene styrke med en lettere oppvarming.


Min uke så langt har bare vært veldig produktiv med veldig lite pauser, så jeg ser fram til å slappe av i helgen som kommer nå! Jeg tenkte jeg skulle skrive et lengere innlegg i morgen om hvordan jeg liker Creatin, og om trening generelt for øyeblikket... Så keep an eye up for that! <3

 

God kveld!

~ Sindre Ellingsen

 

#gutt #selfie #trening #updatering #Januar #tyvefjorten

4

13 DAGER INN I ÅRET!

Publisert: 13.01.2014 kl.17:34 (Livet)

WÆÆÆÆ! Allerede 13 år inn i året, og dette er første innlegget. Dette lover ikke godt! Ikke fortil, jeg er på forbedringenes vei. Kort lite innlegg for dere akkurat nå for jeg har litt dårlig tid akkurat nå. Jeg sitter her og skriver, mens jeg fyller magen min med en ny spennende energidrikk før trening. Godt nytt år igjen, og alt godt!

Snakkes!

~ Sindre Ellingsen

hits