PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Tre frykter, og hvordan de ble mine frykter

Publisert: 12.10.2016 kl.15:34 (Livet)

 

Frykt #1 - Mislykkes

En av mine største frykter må være frykten for å mislykkes. Vi har alle en eller annen gang i livet mislyktes med noe vi har gjort. Det kan være noe såpass enkelt som at kaken du bakte gikk rett i dass, eller noe større som at du ikke er en god nok mor, bror eller sønn. 

For min del er jeg vanvittig redd for å mislykkes som menneske. At jeg ikke greier å forsørge meg selv, og at jeg ikke greier å oppfylle mine drømmer og mål her i livet. Jeg har et vanvittig stort ønske om å leve av den kreative sjelen i meg. Jeg vil skape musikk! Om jeg ikke bare lager for meg selv, vil jeg skape for andre også.

Jeg tror denne frykten har oppstått i min oppvekst. Jeg har alltid ikke vært god nok i forhold til mange andre. Jeg har alltid vært den som er mellom god. Den som kan men ikke er like god som andre rundt meg. Spesifikt kan jeg se tilbake på musikklinjen når jeg startet der. Jeg lærte veldig mye i løpet av de tre årene. Det er takket være min fantastiske lærer Kristin Kostopulous. 

Jeg husker spesifikt at jeg hadde så ekstremt mye å lære. Jeg var ikke like gode som mange av de andre jeg gikk på skole sammen med. Mange hadde hatt god trening fra de var veldig små. Jeg greide å finne styrken i at jeg bare kunne bli bedre. Jeg sliter dessverre fortsatt med frykten om å ikke være godt nok trent, flink nok innen for min kunst.

 

Frykt #2 - Ensomhet

Min andre frykt er å ende opp ensom. Jeg er redd for å ende opp alene, ensom i min egen boble. Dating universet er et skummelt og svært univers. Jeg har vært på en del dater det siste året, men jeg greier ikke å finne den ene personen som fyller den andre delen av hjertet mitt. 

Jeg tror ikke at jeg blir å ende opp ensom til syvende og sist, men en uro for at det kan skje eksisterer. Det er et veldig godt buskap som sier "You have to learn to love yourself before you can love anyone else". Hvem enn det var som sa det var ikke dum for å si det sånn. 

Jeg tror ikke denne frykten har oppstått noe sted egentlig. Jeg tror det er en genuin frykt hos alle og en hver. "One day my prince will come".

 

Frykt #3 - Lykke

Den siste frykten min må nok være å finne lykken i livet, å være lykkelig. Det å være lykkelig er en veldig vanskelig del å lære. Jeg tenker det sånn at for å bli lykkelig må man finne det som gjør deg lykkelig. Det kommer ikke av seg selv eller billig. 

Jeg tenker det slik at om jeg jobber med meg selv som enkelt menneske, trosser mine frykter og jobber mot mine mål og drømmer vil lykken komme av seg selv. For når man jobber så hardt som man gjør mot sine mål og oppfyller dem vil lykken og seiersfølelsen gi meg lykke. Derimot hva står jeg igjen med etter at seiersfølelsen er over?

Denne frykten har vel kommet over årene. Mye av at jeg har hatt en veldig tung oppvekst, men jeg har ikke vært ulykkelig. Jeg er veldig takknemlig for det jeg står igjen med i dag til tross for alt som har skjedd. Jeg hadde ikke stått hvor jeg står om jeg ikke hadde vært igjennom alt som jeg har vært igjennom. 

Hvilke frykter har du?


 

 

4

20 Tilfeldige Fakta Om Meg

Publisert: 06.10.2016 kl.12:00 (Livet)

Tenkte å begynne det første ordentlige bloggposten med 10 helt tilfeldige fakta om meg. Vi får bare begynne en plass så tar jeg resten derfra. Håper du lærer noe nytt.

FEM PERSONLIGE FAKTA 

01. Jeg er en ganske sjenert kar! De fleste som kjenner meg, kjenner meg som en ganske utadvendt person. Det er ingen tvil om at jeg er det, men har helt siden barndommen vært en ganske sjenert type. Jeg er som et blomsterfrø, tilsetter du vann så vil jeg gro til en sprudlende blomst.

02. Jeg har angst! Jeg er en av flere mennesker som har vokst på seg angst på grunn av traumatiske opplevelser. Jeg vil si at jeg har to forskjellige angst former; post-traumatisk stress & en moderat sosial angst. På den positive siden har det forbedret seg veldig mye de siste årene, noe som gjør hverdagen mye enklere.

03. Jeg er skeiv! For de av dere som ikke har fulgt bloggen min tidligere så er kanskje dette en fakta dere ikke vet om. Jeg kom offisielt ut av skapet på denne bloggen Januar 2014. Nesten tre år siden!

04. Jeg har bare en nydelig mamma! Jeg har i all hovedsak vokst opp med bare en herlig og fantastisk mamma. Jeg har en pappa, men han går dessverre lengre ikke blant oss her på kloden.

05. Ekstra Mamma & Pappa! Jeg har vokst opp veldig tett med min bestemor og bestefar som jeg bare kaller for "Mor & Far". De har alltid vært der for meg som en erstatning for farsrollen. Det er noe jeg kommer til å være evig takknemlig for!

 


 

FEM TILFELDIGE FAKTA 

06. Jeg er gluten intolerant! Jeg har en matallergi som er veldig slitsom til tider hvor det enten er trang økonomi i veien eller at jeg må ha et quickfix måltid på butikken. Må jeg handle frokost på butikken ender det som regel med en nøttepose og en banan, eller yoghurt.

07. Jeg har en helt latterlig bok kolleksjon! Hjemme har jeg en alt for stor bok kolleksjon av bøker som jeg for det meste ikke har lest. Jeg var bokblogger før jeg startet med privat blogg, hvor jeg også fikk en del av bøker gratis for å anmelde dem.

08. Jeg har en evig fascinasjon av afroamerikanere! Jeg tror nesten jeg må ha vært afroamerikaner i mitt tidligere liv. Jeg har så alt for stor sympati for mørkhudedes rettigheter, samtidig som jeg syns at de er helt utrolige og nydelige mennesker.

09. BEHIVE! Dette er egentlig en etterfølger fra forrige, men Beyoncé. Det er et menneske jeg har ekstremt mye respekt og inspirasjon fra. Hun er rett og slett et utrolig vakkert menneske som har ekstremt inspirerende holdninger til verden.

10. Jeg er en arbeidsnarkoman! Det jeg mener med dette er vel at jeg har en ekstrem arbeidsmoral framfor det jeg interesserer meg for eller det som motiverer meg. Trenger ikke alltid være at jeg jobber veldig mye på jobben, selv om at det kan skje selv om at jeg egentlig har ferie når jeg er hjemme!FEM OM TING JEG GJØR

11. Rastløs vandring! Snakker jeg i telefonen, pusser tennene eller spiser mat har jeg en stor tendens til å vandre fram og tilbake. Jeg spiser middag i ro, men har jeg dårlig tid vandrer jeg som regel.

12. Snus avhengig! Ikke en av de tingene jeg er stolt over, men det har blitt slik at jeg har blitt avhengig av den giftige teposen. Jeg håper en dag å slutte, men må jo si at jeg er ganske så glad i den herlige teposen.

13. Skravlebøtte! Det er noe jeg hører stadig vekk, og kan ikke motsi det. Jeg er flink til å prate, har stunder der jeg ikke prater, men er jeg ivrig kommer det flere setninger enn pust.

14. Perfeksjonist! Jeg har en god dose med perfeksjonist syndrom. Det er en god egenskap, men den har også sine dårlige sider for å si det sånn. Jeg tar det meste jeg gjør veldig seriøst og bruker lang tid på å perfeksjonere.

15. Født på Sass? Noen er født på ski, mens jeg er født med Sass. Jeg har et lite medfødt Diva-gen som jeg vil si jeg er glad for at jeg har. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en god dose med diva tendenser, men slapp av jeg er en veldig trivelig diva med mindre du kommer på min dårlige side. Heldigvis skal det mye til for at man havner på min dårlige side.

 


 

FEM SISTE FAKTA 

16. Jeg er både eldst og i midten! Jeg har vokst opp med en splittet familie, og jeg har fire halvsøsken. På farssiden har jeg en eldre bror og en yngre søster, og på morssiden har jeg to yngre brødre. Jeg har vokst opp med Mamma så jeg har hovedsakelig vært eldst. Confusing?

17. Smålig datageni! Jeg har alltid vært veldig flink med teknologi. Det skal ikke lang tid før jeg forstår meg på helt nye ting. Som for eksempel bloggdesign. Jeg har null peiling på html-koding, men jeg har greid å løse koden etter mye prøving og feiling.

18. Gårdsbruk! Jeg har vokst opp i et rekkehus, men rundt 18-års alderen flyttet Mamma og hennes nåværende ektemann til en gård, hvor de har opprettet gårdsbruk! Det er veldig trivelig å komme hjem på besøk til boer geitene, også kattene. Det er alltid noe nytt og spennende når jeg kommer hjem.

19. Dårlig med penger! Jeg er ikke helt elendig med penger, men jeg har enda ikke knekt koden på hvordan man skal være økonomisk fornuftig til en hver tid.

20. Musikk! Jeg skriver, lager og produserer min egen musikk. Jeg er i all hovedsak utdannet innenfor sang, men er i konstant utvikling hvor jeg satser på å bli så nært selvstendig som mulig!

 


 

Det var faktisk vanskeligere å ramse opp 20 tilfeldige fakta om meg selv enn jeg trodde. Iallfall har du som leser fått vite mer om meg og mitt liv, noe som kan hjelpe deg med å lære meg å kjenne. Håper det har vært interessant å bli mere kjent med meg!

Av nysgjerrighet vil jeg vite fem tilfeldige fakta om deg?!

 

Ha en nydelig dag!


 

 

4

Relaunch 2.0

Publisert: 05.10.2016 kl.20:26 (Livet)

Noen ganger i livet trekker man tilbake til ting som man pleide å drive med før. Det kommer av at man lengter tilbake til de interessene som man hadde før. For min del har det vært flere ting for å si det sånn, men en av dem er blogging.Dermed er det på god tid for en relaunch. Det har nesten gått to hele år siden jeg blogget sist så det er egentlig på tide at jeg vender tilbake. Det har vært to travle, men gode år. Jeg har virkelig savnet bloggingen fordi det har tidligere vært et veldig godt utløp for mine tanker og følelser. Skriving har alltid vært mitt utløp i både gode og vonde stunder. Noen ganger er det rett og slett enklere å sortere tankene når man skriver alt ned. Det kommer av at man blir tvunget til å legge ord på følelsene man fornemmer og tankene som surrer kaotisk oppi hodet. 

Denne gangen tenkte jeg å kicke off med fornyelse av utseende på bloggen. Jeg satte meg ned og begynte å analysere html kodingen for designet som Iversn lagde for noen år siden, og endret til jeg kom fram til et design som jeg ble fornøyd med. Jeg designet også en ny header ut i fra bildet som Frida Bringslimark tok av meg for en del måneder siden. Jeg er veldig fornøyd med det nye utseende til siden fordi den representerer bedre der jeg har kommet den dag i dag.

Framover blir det mye nytt. Jeg ønsker å fokusere på livet mitt, samt musikken. Det er nettopp det bloggen blir å ha hovedfokus rundt. Det er sannsynlig at det blir innlegg som går innenfor andre tematikker, men til å begynne med velger jeg å fokusere på å skrive rundt det jeg driver med til hverdags. Til slutt håper jeg at det jeg skriver vekker interesse hos dere som lesere.

Ha en nydelig høst!

 

 

 

5

Godt Nytt År!

Publisert: 31.12.2014 kl.23:34 (Livet)

Det ringer snart inn et nytt år! Tyvefjorten har vært et år hvor mye har skjedd i alle retninger. Det har skjedd masse personlige hendeleser som jeg har lært av, og masse nye deler av mitt liv som må bearbeides og nytes.

NYTTÅRSFORSETT:

Ta flere sjangser. Jeg ønsker å ta flere sjangser i løpet av dette året. Jeg ønsker ikke at frykt skal hemme evnen min til å gjøre nye ting, og hvertfall ikke hemme det å trosse grenser innenfor det jeg liker å gjøre.

Leve et sunnere liv. Jeg har dette punktet på listen hvert år. I tyvefjortet har jeg greid dette målet svært godt. Det har vært slakkis på slutten av året, men sånn som skjer. I tyvefemten skal jeg ta steget lengere ved å virkelig gjøre en innsats i å leve sunt, spise sunt og trene sunt.

Ta vare på de rundt meg. Jeg ønsker å ta bedre vare på de som er rundt meg. Jeg har vært ganske dårlig på det, og føler at menneskene som jeg verdsetter fortjener mer av meg.

Ikke la nedgang stoppe meg! Dette er en av de viktigste målene. Jeg har en tendens til å gi opp ved mye motstand fordi jeg har måtte stå sterkt i så mange år. Jeg skal i dette året ta meg sammen, og stå på når det trengs mest! Dette tar meg til neste punkt!

Fullfør skolen. Jeg har vært slakkis skoleveien på grunn av manglende motivasjon. Dette er ikke tidspunktet til å droppe skolen. Jeg må møte til alle timer, og unngå fravær på det sterkeste.

Video fra Året som var!

Jeg ønsker bare helt til slutt å takke for tyvefjorten, og ønske alle vel over til tyvefemten. Jeg er i allefall veldig klar til å stå på, bygge videre på kjærligheten, og nyte livet. Takk og lykke til! <3

~ Sindre Alexander Ellingsen

0

Jeg kan gjerne være modell oftere . . .

Publisert: 21.12.2014 kl.10:00 (Livet)

I går fikk jeg, og noen venninner være modeller for en dag for Model Lab! Det var noe jeg hadde gledet meg til siden mandagen, når de ringte meg og spurte om jeg var interessert. Selvfølgelig var jeg det! Jeg følte at det gikk ganske bra, men noen av bildene var jeg litt død i ansiktet, men anser at når 44 av de 60 bildene som ble tatt var gode må jeg vel være ganske fotogen alikavell. 
Her har dere tyve av de beste bildene. For å si det sånn hadde vi det kjempe morsomt i studio, og de andre to sine bilder ble også fantastiske, så jeg vil sterkt anbefale dere å prøve noe lignende. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å gjøre dette oftere for å si det sånn! :D Avslutter innlegget med det flotte gruppe bildet vi tok i slutten av shooten! :D

Ha en flott søndag alle sammen! Masse kjærlighet! <3

~ Sindre Alexander 

0

Tar det med Stormen!

Publisert: 25.11.2014 kl.21:34 (Livet)

Det har vært en god stund siden sist jeg har skrevet et innlegg på bloggen min. Mye av grunnene er mangel på tid, inspirasjon og motivasjon. Jeg håper at jeg greier å bli mye bedre på det selvfølgelig. Jeg håper på å få skrevet meningsrike innlegg som ikke bare er menigsløse, og "rosablogger"-ish.

Jeg jobber for tiden mest med skolearbeid, noe som ikke alltid er like gøy. Jeg har funnet mitt arbeidssted på det nye biblioteket i Bodø, Stormen Bibliotek. Jeg får det meste unnagjort en god del skolearbeid som er umulig å få gjennomført på hybelen. I tillegg er det meget sosialt når jeg trenger pauser. I dag på skolen skulle jeg egentlig ta en prvatist eksamen, men hadde greid å forveksle datoene. Dermed må jeg gjennomføre den i mai i stedet.

Det faget jeg jobber mot for tiden er Musikk I Perspektiv (Musikkhistorie & Analysering). Det er et ganske tungt fag som jeg trenger å jobbe nøye med. Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg fulførte jobben min som Inspisient i går. Det var ganske trist. Du vet den følelsen man får når man har lyst til å fortsette med noe, men ikke kan fordi man er ferdig. Det var en tomhet i meg etter at jeg forlot Stormen Kulturhus i går. Jeg gjorde meg en bevisst tanke med den erfaringen jeg fikk som Inspisient. Jeg ønsker å jobbe som det igjen, men må ærlig innrømme at jeg foretrekker å være på scenen.

Jeg tenker at jeg burde komme meg tilbake til jobbingen med skolearbeid før biblioteket stenger for kvelden.

 

Masse kjærlighet! <3

~ Sindre Alexander Ellingsen

7

Et sterkt behov for å skrive...

Publisert: 17.08.2014 kl.20:56 (Livet)

Skriving for meg er noe jeg ikke kan tvinge fram. Til tider hender det at jeg skriver mer enn andre ganger, men i all hovedsak er det noe jeg bare gjør mens jeg føler et behov for det. I skrivende stund befinner jeg meg i Alanya, Tyrkia. Jeg har to hele dager igjen før jeg reiser hjem på den tredje dagen. Jeg har litt forskjellige følelser om å dra hjem igjen. Jeg fikk plutselig på denne søndagen et sterkt behov for å skrive...

Hva jeg ønsket å skrive om var og er jeg usikker på. Derfor skriver jeg bare om nettopp det... Det å skrive! Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk evnen å skrive er. Det er et fenomenalt komunikativt hjelpemiddel, men det er så mangt mer! Du kan skrive bøker, noveller, brev, meldinger, statuser, etc. Alt takket være at vi kan skrive det vi snakker!

Det er også veldig kult at symbolene vi bruker for å forme ord og sammenhenger stammer fra gammelt av. Hvor vi hadde egyptere, grekere, og huleboere som tegnet symboler som etterhvert utviklet seg til bokstavene vi bruker den dag i dag.

Det er så mye som vi burde være takknemmelige over, som det ikke kommer naturlig for oss å være takknemmelig over. Jeg er i allefall takknemmelig for fortidens forfedre som skapte denne magien som jeg bruker hver eneste dag i løpet av mitt liv!

Hvordan er synet ditt på skriving?

~ Sindre Ellingsen

4

"Productivity is never an accident..."

Publisert: 15.05.2014 kl.10:00 (Livet)

"Productivity is never an accident. It is always the result of a commitment to excellence, intelligent planning, and focused effort."
     - Paul J. Meyer

Pausen på bloggingen er et bevisst valg jeg har tatt ettersom at det har vært stor mangel på kreativitet innenfor skrivingen, lite tid og for mye skole. I tillegg skjer det veldig mye for tiden som har gjort at noe bare måtte nedpriorieteres. Dermed, i stedet for å skrive et eller flere lange innlegg om hva som har skjedd tar jeg noen få kjappe oppdateringer som er mye mer interesant å lese!

Nr.1! Denne go' gutten her har vunnet mitt hjerte! 8 timer unna, men alltid så verdt det! :*


Nr.2! Æ har strøket ett fag, men ellers reddet meg inn i alle fag etter dette syke året! (det vil si at jeg slipper å ta året igjen)Nr.3! Vi flytter!Nr.4! Jeg flytter på hybel med to gode venninner! 2 min unna skolen min!

Så, livet går for tiden ganske bra! Mye å gjøre, men men. Helt til slutt! Viktigst av alt! Hvordan har dere hatt det? <3

~ Sindre Ellingsen

12

HVERDAGEN & SKEIV UNGDOM

Publisert: 19.03.2014 kl.21:46 (Livet)

God kveld alle dere søte, og koselige mennesker der ute. Jeg følte at det passet ganske bra å starte med litt rosablogging før jeg går over til litt mer seriøs skriving.

Jeg har hatt en ganske flott dag i dag egentlig. Jeg har sove litt for lite fordi at jeg er alt for dårlig til å komme meg til sengs om kvelden. Det er absolutt noe jeg ønsker å forbedre meg på slik at jeg havner i en god "hverdagsrutine". Dagen i dag har bestått av det hver dagen min består av. Våkne- spise- skole- lunch- skole- hjem- middag- lekse- mat- paradise hotel- og til slutt å sove. Det er i bunn og grunn derfor jeg elsker å gjøre random stuff for å si det sånn. Jeg trenger av og til endring i mine rutiner.

Skeiv Ungdom... Jeg har meldt meg inn i skeiv ungdom, noe som jeg burde gjort med en gang jeg kom ut. Jeg bestemte meg i dag for å melde meg inn, jeg melde meg samtidig inn som frivillig for å både stå frem for min og andres del, og for å møte flere koselige ungdommer som meg. Jeg anbefaler alle å melde seg inn i organisasjonen. HER!

Hvordan er din hverdag for tiden? Og er du medlem i skeiv ungdom?

God Kveld!
~
Sindre Ellingsen

6

JEG ER BARE ET MENNESKE

Publisert: 16.03.2014 kl.17:10 (Livet)

Som Siv kommenterte "Nå er det stille fra denne kanten, du!", det må jeg beklageligvis si meg enig i. Selvfølgelig skal jeg forbedre meg på denne fronten, for jeg er definitivt ikke ferdig med blogg livet. Det har bare vært mye etter operasjonen med tanke på skole og andre ting som skjer rundt meg, og jeg tenker det sånn at det er lurt å få de tingene på plass før jeg kan fortsette på de andre tingene.

Jeg kan begynne med å fortelle det at operasjonen var selvfølgelig vellykket. Stemmen min er på bedringens vei, og noen dager er bedre enn andre med tanke på sang instrumentet mitt. Det eneste er det at talmodigheten min begynner å tære på meg, men jeg må bare smøre meg godt med den. Jeg skal bli mye bedre med masse trening. Jeg har kommet meg tilbake på skolen, og jeg har også kommet meg i gang med treningen, og jeg merker store forandringer helsemessig. Jeg har mye bedre utholdenhet i forhold til før.Det er noe jeg har gått lenge å fundert på siden den dagen jeg ble operert, og til senest i går. Jeg husker rett før jeg fikk beskjed om å gå opp til operasjonsalen, hvor jeg hørte en utrolig fin sang som heter "human" av en flott artist med navnet Christina Perri. Den sangen fikk meg virkelig til å tenke på det at jeg faktisk bare er et menneske. Jeg har lenge hatt lyst til å være en robot som kan gjøre alt, men jeg er ikke programert sånn. Jeg må ha mat, søvn og tid til å hente meg tilbake igjen. Det er selvfølgelig det som er så godt med å være et menneske, for når jeg har hentet meg tilbake kan jeg gå over til å være en robot for en periode igjen.

Jeg har i helgen vært frivillig på #Kjerringråkk, som definitivt er #verdensvakrestefestival. Jeg fikk høre utrolig mange fine, og flotte artister som fylte sjelen min med musikk, energi og inspirasjon. Det er rett og slett en herlig følelse å sitte igjen med på en søndag.


Ha en flott søndag! :*

~ Sindre Ellingsen

9

DET ER BARE Å TA TIDEN TIL HJELP . . .

Publisert: 15.02.2014 kl.19:45 (Livet)

Femte dagen etter opperasjonen, og smertene er ikke borte. Jeg greier å spise forholdsvis normalt når smertestillende funker, men det går mye i is, eggerøre, vann og shake. Jeg begynner å gå ganske lei av å ha store sår i halsen, og er kjempe klar for å bli frisk. Uheldigvis skjer ikke det så raskt, men det kommer seg. Selv om at det gjør vondt er det overlevbart. Det aller verste er om natten og morgenen når smertestillende er gått ut av systemet, og du kjenner kraftige trykk i begge ørene, tannverk og sårhet i begge sidene hvor mandlene en gang var.Healingstiden blir for øyeblikket brukt til veldig mye Grey's Anatomy og avslappning. Jeg har også brukt tiden til skolearbeid som jeg uheldigvis ikke har sluppet unna, men men. Positive er det at jeg kan sitte hjemme alene og i ro å konsentrere meg uten distraksjoner. Til noe mer possitivt! Jeg har fått tak i artRAVE biletter! Jeg skal på artRAVE i september!!!! WÆÆÆ! Jeg fikk en kode til å bestille bilettene før Pre-sale som var på fredagen, så jeg hadde biletter allerede på tirsdagen! Det er sinnsykt! Hvem av dere skal på artRAVE?


Jeg har brukt de to siste dagene til å lese! Jeg liker det fordi jeg får lov til å ligge i ro, og bare la hjernen vandre! <3 Jeg har allerede lest en bok, og er gått over til en utrolig fantastisk bok ved navn CRESS av Marissa Meyer. Som er 3. boken i The Lunar Chronicles! Random fact... Jeg twitet henne i går, og hun svarte, og ønsket meg Happy Valentine's! <3


Jeg skal tilbake til helbredningen av mine mandler! Operasjonen var vellykket, så jeg må bare smøre meg med talmodighet angående healingen!

 

HAPPY VALENTINE'S PÅ OVERSTÅTT, OG GOD HELG! :*

~ Sindre Ellingsen

 

Når begynte dere å trappe ned på smertestillende?

14

OPPERASJONEN

Publisert: 06.02.2014 kl.22:41 (Livet)

Opperasjonen min er på mandag... Jeg har vært utrolig plaget med nasalhet, hovne mandler (som gjør at jeg kveles, ikke kan synge, ikke trene kardio eller lignende og mer) og sykdom pga. aggresive og hovne mandler. Jeg var på sykehuset i dag i noen timer for kartlegging av selve opperasjonen som tar plass på Mandags morgenen. Jeg gleder meg!

Jeg skal fjerne begge mandlene, og i tillegg skrape vekk siste rest av falsk-mandlene. Jeg må innrømme at jeg gruer meg til de to ukene etter opperasjonen hvor jeg må være hjemme, og ta det lungt. Jeg er livredd for at de åpne sårene skal begynne å blø, og smertene for å si det sånn. Det jeg gleder meg mest til etter opperasjonen er det at forhåpentligvis er nasalheten borte og jeg får en flott stemme som de fleste andre! <3 I tillegg gleder jeg meg til å få sove ordentlig snorkefritt uten å kveles av de hovne svampene som henger baki der, å kunne trene kjempe mye og godt og det å ikke puste tungt!

Har du hatt dine mandler fjernet? Noen erfaringer du ønsker å dele?

 

Ønsk meg lykke til! <3

~ Sindre Ellingsen

10

TIDEN FLYR NÅR MAN HAR DET GØY

Publisert: 04.02.2014 kl.11:21 (Livet)

Tiden flyr når man har det gøy, det stemmer det. I dette tilfellet er det ikke sånn. Dagene flyr fordi jeg har mye fagelig å gjøre. Vi har kommet i en ny prøve periode hvor det er mye stoff som må sitte.

Denne uken har gått til timesvis med historie lesning. Det vi har om er vikingene, men det er så mye tekst, og stoff. Jeg føler at jeg nesten ikke greier å lære alt, men jeg skal være possitiv! Ønsk meg lykke til! :D

Har du mye prøver for tiden?
~
Sindre Ellingsen

0

SKOLEHELG; PAPPKUTTING & ÆRENDLØPER!

Publisert: 02.02.2014 kl.17:02 (Livet)

God søndag! Helgen er snart over, og den har vært forferdelig kort for å si det sånn. I dag er den eneste dagen hvor jeg har helt fri fordi vi har hatt storprosjekt jobbing på skolen hele fredag og lørdag. I dag så sitter jeg på søndagsbordet og tar igjen skolen.

Hele fredag, og starten av lørdagen lagde jeg og to gode venninner (Amanda & Birgitte) skilt av papp. Det var en rar men også en smule morsom oppgave å gjøre. Vi tre er assistenter i prosjektet. Jeg fordi jeg ikke kan gjøre noen av de andre greisene :)

Resten av Lørdagen gikk vi ærner for Ida & Heather. Jeg fikk vært markør for hovedrollen (for possisjonens skyld), også var jeg og Amanda kostyme ansvarlig. Resten av Lørdagen før jeg dro hjem tok jeg 25 minutter sol! Det var herlig! Ønsker virkelig å bli brun igjen!Når jeg kom hjem fikk jeg besøk av Karina <3, og vi Skypet med Hanna & Ko-Yun! Vi bablet, og lo til vi fikk vondt i magen!


Ha en flott Søndag alle i hoppan! :D

~ Sindre Ellingsen

6

VELKOMMEN FEBRUAR!

Publisert: 01.02.2014 kl.08:00 (Livet)Februar er her, og i feiring av den andre måneden av tyvefjorten skal jeg skrive 5 - 10 ting jeg ønsker å få gjennomført denne måneden.

 1. Jeg ønsker å lese minst 2 bøker.

 2. Jobbe ekstra hardt med skolen, og overaske lærerne med mine talenter.

 3. Spise mindre godteri, gjerne ingenting!

 4. Opprettholde den dagelige morgen stunden med gode ord fra Birgitte & "Staying Strong" Demi Lovato.

 5. Fortsette å være støttende og snill med mennesker som jeg omfavnes, og er glad i.

 6. Jobbe hardt med å ikke prokrastinere uansett arbeid.

 7. Jeg ønsker å trene super hardt slik at jeg den 10. Februar kan legge meg med en god følelse på opperasjonsbordet.

 8. Ta vare på meg selv! Kjenne på når jeg er for sliten, og må ta meg igjen.

 9. Ikke forsove meg! Våkne, og møte opp blid på skolen hver dag!

 10. Beholde en fast søvnrytme! 7-10 timer søvn hver dag <3

Har dere noen mål? Skriv gjerne 5-10 mål i kommentarfeltet eller på deres blogg, og del med meg! :D

 

God Helg!

~ Sindre Ellingsen

3

KAPITTEL 1 AV 12...

Publisert: 31.01.2014 kl.11:00 (Livet)

Januar måned er allerede over, og mye har hendt fra 1. Januar til 31. Januar. Ut i fra alt som har skjedd ser det ut til at dette kommer til å bli et fantastisk år. Jeg skrev et innlegg i slutten av Desember hvor jeg lagde mine egne mål og forsett for tyvefjorten. Så i slutten av hver måned tar jeg et sammendrag om hvordan det har gått den måneden.SKOLE... Jeg har hatt bedre fokus på skolen, så absolutt! Motivasjonen derimot har forsvunnet gradvis, og har gjort det vanskeligere å følge med i timene. For eksempel nå... Jeg blogger i stedet for å følge med på samfunnsfaglæreren, og det har sine grunner det også.

MEG SELV... Dette er absolutt det største framskrittet denne måneden. For det første fikk verden vite at jeg er homofil, og jeg stolt over det. Det er ikke det eneste heldigvis. Jeg har også brukt boken "Staying Strong"  av Demi Lovato flittig sammens med den flotte boken jeg fikk av Birgitte <3 De to sammen gir meg hver dag flotte sitat, og mål å jobbe framover med. Som Demi selv sier så er boken fylt med "A little morning meditation" hver dag. Det funker veldig bra for min del, og mange andres del; så det anbefales!

SOSIALT... Sosialt sett har jeg vært bedre på å ta vare på vennene mine, og å putte andre framfor meg selv. Jeg har også blitt flinkere til å delta i klasse sammenheng. Jeg var å så på noen fra klassen som spilte på Babel, og på Topp 13. Så det har absolutt vært framgang. :)

TRENING & HELSE... Jeg hadde to veldig sterke trenings uker hvor jeg fulgte en treningsplan, og greide å trene når jeg skulle trene; i tillegg til å pakke på noen ekstra økter med Sh'bam, og annet. Kostholdsmessig har jeg også vært flink i forhold til at det er vanskelig å finne ut hva man skal spise. Jeg reagerer sterkt på mel, og glutenfritt brød er smulete og tørt. Jeg har selvfølgelig greid å få balangsert det med egg, salat og lignende. Det har også blitt litt godteri i helgene, men sånt blir det av og til. :)

ANTI-PROKRASTINASJON... Jeg har faktisk blitt mye flinkere til å gjøre ting når jeg skal gjøre det uten av å si at jeg skal gjøre det senere. Den siste uken har det blitt litt mye prokastinering på skolearbeidet, men tar det igjen i helgen.

LITERATUR... Jeg har faktisk kommet meg i gang med lese-målet mitt. Har faktisk lest 2 bøker, og 1 novelle (den lille havfruen). Jeg er litt lese lei for øyeblikket så vi får se hvor mye som blir lest denne måneden.


Jeg er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd i Januar måned. Det lover godt for de neste månedene som kommer. Jeg kommer senere i kveld med en liste over mål for Februar. <3

 

Hvordan har deres måned vært?

~ SIndre Ellingsen

4

DEN FØLELSEN

Publisert: 30.01.2014 kl.22:47 (Livet)

Det beste etter trening er absolutt følelsen, maten og hvor enkelt man får sove etterpå. Jeg fikk gjort en fantastisk Sh'bam (dans) økt med Bjørg, og roing og litt styrke etterpå. Det er rart å gå ut blandt folk, og spesielt i forhold til at så mange har sett innlegget, og lest i avisen. Plutselig ser folk meg, og jeg er ikke vandt med å bli sett og hørt av andre enn mine nermeste. Jeg må være helt ærlig om at gutte garderoben er et skummelt sted. Det er bare å holde et konsentrert blikk på alt annet enn folkene. Har egentlig alltid følt det sånn angående garderoben, men det kjenner man selvfølgelig litt mer på nå. Jeg blir vel tryggere på det senere vil jeg tro.Slenger med ett bilde fra Sommeren i fjor i LA. Savner fargen, sola, statene, og alt! Vil tilbake og bli brun igjen! :D Jeg tar herved kvelden! Det skal bli så godt å sove igjen!

 

GOD NATT SØTINGER! :*

~ Sindre Ellingsen

 

12

TORNEROSE SOV I HUNDRE ÅR

Publisert: 30.01.2014 kl.16:45 (Livet)

Dagen i dag ble brukt med en fantastisk katt i armkroken. Disse to dagene har vært utrolige, og jeg har levd i lykkerus som resultat av all støtten og de fantastiske historiene og ordene som har blitt sagt. Jeg sov hele 15 timer i natt av all lettelsen etter et døgn med kun 3 timer søvn. Jeg trengte den megden med søvn etter å gitt slipp på så mye av meg selv. Jeg er ekstremt overasket over hvor mange søte og koselige mennesker av alle legninger som har skrevet til meg. <3

Gizmo pusen min er god å ha i både gode og onde tider. Den katten er som en hund!

Jeg skal bruke resten av dagen på å trene med søte Bjørg. Litt Sh'bam (dans), og styrke gjør susen på en avslappnings dag. Håper alle dere har en flott dag!

 

Hva gjør du når du skal slappe av?

~ Sindre Ellingsen

7

YESTERDAY

Publisert: 29.01.2014 kl.21:06 (Livet)

I går klokken ett publiserte jeg innlegget mitt om at jeg kom ut som homofil. Det var et innlegg som tok meg mye tid å skrive, og i det hele tatt å publisere. Jeg kan ikke få sagt nok takk til alle de fantastiske og hjertevarmende hilsene som har rørt meg det siste døgnet. Innlegget var meint hovedsakelig for Bodø-væringene, men ble fort spredt. AN spurte om at jeg kunne stille opp til intervju hos dem, og jeg sa ja. Derfra har det tatt helt av, og jeg kunne ikke sagt hvor takknemlig jeg er.

Jeg slenger med en sang fra en flott artist ved navn "Rex". Sangen heter "Yesterday", og etter å ha hørt den havnet den rett på spotify listen min. En veldig rørende sang om det å bli utsatt for sorg, kjærlighet og identitet. Akkurat det som har opptatt media i det siste. Du finner sangen både på YouTube & Spotify. :D

 

GOD NATT ALLE STORE OG SMÅ!

~ Sindre Ellingsen

8

TUSEN TAKK!

Publisert: 29.01.2014 kl.08:42 (Livet)

Ord kan ikke beskrive hvor takknemmelig, og overasket jeg er over responsen jeg fikk på det forrige innlegget. Det var det mest personlige jeg noen gang har skrevet, og publisert på nettet i mitt liv. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemmlig jeg er for alle dere skjønne folk som har støttet meg hele veien, og som støttet meg etter innlegget.

Jeg fikk forespørsel om et intervju hos AN ikke lenge etter, og takket ja. Jeg ønsker virkelig å takke flotte Sofie Braseth for å ha skrevet en så flott artikkel. Takk

Jeg ønsker også å takke en flott venn som hjalp meg til å ta den besluttningen som jeg gjorde. Richard er virkelig en flott og heldig kar, som også blogger.

Jeg kan heller ikke glemme å takke vennene mine, og de flotte menneskene som har skrevet vakre ord til meg det siste døgnet. Det varmer virkelig hjertet mitt å vite at så mange flotte mennesker ønsket å lese innlegget, og støtter meg fullt ut i ettertid.

 

Tusen takk! <3

~ Sindre Ellingsen

325

UTE AV SKAPET - JEG ER HOMOFIL!

Publisert: 28.01.2014 kl.13:02 (Livet)

Dette kommer til å ble det mest private jeg noen gang kommer til å skrive. Etter en lang stund med utforskning, og selv oppdagelse har jeg akseptert det at jeg er homofil. Hjertet mitt hopper over et slag hver gang jeg tenker på det. Det er en utrolig vanskelig del av meg som jeg har lenge trengt å forplikte meg til og forstå.

For å være ærlig er jeg livredd. Jeg er veldig redd for konsekvensene, og responsen som jeg kommer til å få fra dette. Jeg vil ikke at mobberne skal vinne, jeg har aldri hatt lyst til at de skal kontrollere, eller bestemme hvem jeg er eller burde være.

Jeg har hele livet mitt vært annerledes fra de fleste andre gutter. Jeg har aldri vært en hardbarket eller tøff gutt. Jeg var den lille lubne gutten som lekte med dukker, og hang med jenter. Jeg var den personen som aldri fikk totalt respekt for den personen jeg var. Folk likte sjeldent meg, spesielt guttene. Jeg hadde noen få gutte-venner som forsvant når tenårene kom fordi at det ikke var akseptabelt å være med meg. 

Mobberne sa ofte til meg på barneskolen "er du en jente?", og lo av meg. De gjorde de hvert friminutt og til og med i gangene, jeg følte meg aldri trygg i det hele tatt. Jeg husker spesielt en episode når jeg skulle dra på do før timen startet, og jeg hørte noen si noe helt forferdelig som jeg dessverre har fortrengt. Jeg husker hvor mye jeg gråt. Jeg turte ikke gå ut fra doen før alle var dratt til timen. Mobbingen ble aldri fikset på; jeg prøvde å si i fra til lærerne, men alt jeg fikk høre var det at om jeg ikke visste helt sikkert hvem det var kunne de ikke ta det opp.

Jeg husker de eldre ungene/ungdommene pleide å se på meg med dømmende blikk på butikken, eller når jeg gikk i gangene eller møtte de ute. Mange ganger sa de ord jeg ikke forsto da, men forstår nå. Jeg husker spesielt en jente som jeg gikk bakom når jeg skulle på besøk til en venn. Hun er ett år eldre enn meg og det hun sa var "gay lord". Det traff meg veldig hardt når jeg fikk vite hva det betydde. Var det virkelig slik de eldre ungene så på meg? Om denne jenten leser dette nå, husker hun sikkert det. Jeg tilgir deg!

Det ble mye tøffere for meg når folkene på min egen alder begynte å kalle meg "homse, jente og lignende". Det gjorde meg virkelig usikker og redd. Jeg har bygd opp en angst etter mobbingen. Hver gang jeg var i nærheten av mobbere eller mennesker jeg anså som truende fikk jeg en kraftig panikkfølelse. Jeg har aldri kunnet gå på et skole-arrangement uten å være vettskremt på forhånd, jeg var livredd på de diskotekene jeg deltok. Jeg var livredd selv om at det kanskje ikke alltid så ut som det. Først i 10. klasse kunne jeg ha et litt avslappende ball. Fortsatt nå har jeg vansker ovenfor visse mennesker, eller situasjoner. Jeg lover deg det at jeg hater det. Det er absolutt ikke noe gøy å ikke ha muligheten til å være seg selv. Det å konstant leve i frykt for hvordan ting blir, hva folk syns også videre. Det var forferdelig, og fortsatt er det tider hvor det er ekstra tungt.

Den eneste måten jeg ble gjenkjent på når folk hørte mitt navn var "Ojå, du mener homse Sindre". Det at jeg hele tiden fikk høre at folk mente at jeg var homse fordi jeg var mer feminin enn andre, at jeg ikke var som alle andre og at jeg var annerledes hjalp ikke stort på. Menneskene som hang med meg ble sett ned på når de tilringte tid med meg (i hovedsak guttene).

Jeg er så utrolig glad for at jeg hadde og fortsatt har de fantastiske jentene som holdt meg i livet på det verste, de som jeg ikke kan takke nok. Amanda, Anita, Birgitte, Hanna, Karina, Karoline, Rikke, Thea og flere. Jeg beklager om at jeg ikke nevnte alle. Tro meg, jeg har absolutt ikke glemt dere. <3

Angående mobberne. Selv om at de hadde rett; tro meg igjen, de har ikke vunne i det hele tatt. Jeg var etterlatt med all smerten, og tårene etter mange år med mobbing. Nå er jeg etterlatt med et opplyst hjerte, mens de forhåpentligvis er etterlatt med anger. Jeg ønsker absolutt ingen smerte, selv om jeg fikk masse av det. Jeg har levd med smerten, og kjent på den i mange år i ettertid. Jeg har fått nok av den, og det er veldig på tide at sannheten kommer fram.

Igjen ønsker jeg å si at jeg er homofil. Det føles helt fantastisk å ha sagt det nesten ut høyt. Uansett hvordan reaksjonene blir, burde jeg greie å komme meg igjennom det også. Tusen takk til alle som har vært det for meg oppover tiden, og til de som fortsatt kommer til å være der i flere år framover etter at sannheten er sluppet fri.

Tusen takk! <3

~ Sindre Ellingsen

0

NÅR SKOLE MOTIVASJONEN FORSVINNER

Publisert: 27.01.2014 kl.18:28 (Livet)

Det hender mange ganger at jeg tenker på "hvorfor gjør jeg dette?" "Hva er det som gjør at jeg fortsatt holder ut?"... Skolen har aldri egentlig vært noe slit for meg. Jeg har helt siden 1. klasse vært ok med skole. Jeg har alltid gjort mitt aller beste, og gått ut av grunnskolen med gode karakterer som jeg kan være veldig stolt over. Merkelig nok når jeg tenker på karakterkortet for høsten som var, skjønner jeg ikke hvor innsatsen min har blitt av. Jeg fatter ikke hva som gjør at jeg ikke helt holder ut skolen for øyeblikket. Det kan ha noe med at jeg er syk (hovne mandler), men det burde ikke gjøre meg dårlig på skolen av den grunn. Jeg har aldri vært nær stryk noen gang i mitt liv, men dette halvåret har jeg hatt mange runder med varsel brev og nær-stryk varsler. Det er absolutt ikke bra!


- Det blir ikke bedre... Motivasjonen var på topp rett etter juleferien, men den forsvant ekstremt fort. Det begynner å bli veldig ille for jeg greier ikke å henge helt med i alle timene (selv om jeg ønsker det). Jeg ønsker virkelig å gjøre det bra med karakterer på 4-6. Jeg klarer ikke helt å se lyst på det for tiden, og det er veldig synd. Jeg håper jeg greier å finne tilbake til skole lyset mitt slik at karakterene kan stige noe kraftig fra høst resultatet. Jeg må igjen prøve å trå til et tiltak!

Har du noe tips å meddele med meg?


Takk for at du leste!

~ Sindre Ellingsen

 

#skole #umotivert #ungdommennåtildags #ungdom #hjelp #fortellmeg #januar #tyvefjorten

5

SØVNIG SØNDAG.

Publisert: 26.01.2014 kl.21:47 (Livet)

God kveld alle store og små. Enda en flott avslappnings søndag tilbringt forran tv-en. Det har vært en fin dag, men formen har vært litt opp og ned. Jeg fikk ikke lagt meg i dagen før, før klokken fem, og jeg sto opp klokken halv fire i dag. Det dukket noe opp som holdt meg voken, men det ordnet seg etter hvert som det alltid gjør.

Mamma har vært ekstremt snill å lage veldig god kveldsmat til oss. Det er ikke hver dag jeg får servert utrolig god kveldsmat før senge tid for å si det sånn. Det beste med kveldsmaten var at den smakte like godt som den ser ut.

Jeg gleder meg til hverdag igjen. Jeg skal muligens opperere mandlene vekk denne uka, men sparer det til ett innlegg senere når jeg faktisk vet datoen.

 

God Søndag! :*

~ Sindre Ellingsen

#blogg #gay #hverdag #rosablogging #katt #mat #mamma #bilder #søndag #Januar #tyvefjorten

5

OPP NED BAK FREM

Publisert: 18.01.2014 kl.21:59 (Livet)

God kveld leser... Jeg har hatt en lang og fin dag i dag med skole på en lørdag for første gang i mitt liv. Grunnen for det er helt enkelt sånn at vi har stor-prosjekt ved navn "Radioprosjektet" som krever noen helger framover mot premieren. I tillegg har vi startet på et nytt prosjekt på teateret som jeg er kjempe spendt på, men mer om det senere.

Etter skolen dro jeg på kino med en som heter Lasse og vi så filmen "Boktyven". En utrolig fin og rørende film som omhandler en jente som heter Liesel som blir adoptert av en tysk liten familie bestående av en far og en mor. Historien tar plass under andre verdenskrig og alle hendelsene som skjedde under krigen. Jeg satt der med hjertebank hele veien igjennom. Anbefales for å si det sånn!


Jeg tar kvelden om ikke så alt for lenge for jeg er kjempe trøtt!

 

God Natt! :*

Har du sett filmen, syns?

~ Sindre Ellingsen

 

#TheBookThief #Boktyven #film #lørdag #skole #prosjekt #livet #Januar #tyvefjorten

0

VEL UTFØRT UKE; FOR DET MESTE!

Publisert: 16.01.2014 kl.21:58 (Livet)

Enda en normal uke. For å si det sånn føles det veldig godt å komme til hverdagen igjen. Denne uken har jeg vært svært flink på treningsfronten hvor jeg har danset i dag og på mandag, styrkeøkt på tirsdag, onsdag og i dag. Jeg kjører på med treningen for å si det sånn. :) Uheldigvis så kan jeg ikke løpe så mye som før pga. aggresive mandler som hovner opp; men heldigvis kan jeg trene styrke med en lettere oppvarming.


Min uke så langt har bare vært veldig produktiv med veldig lite pauser, så jeg ser fram til å slappe av i helgen som kommer nå! Jeg tenkte jeg skulle skrive et lengere innlegg i morgen om hvordan jeg liker Creatin, og om trening generelt for øyeblikket... Så keep an eye up for that! <3

 

God kveld!

~ Sindre Ellingsen

 

#gutt #selfie #trening #updatering #Januar #tyvefjorten

4

13 DAGER INN I ÅRET!

Publisert: 13.01.2014 kl.17:34 (Livet)

WÆÆÆÆ! Allerede 13 år inn i året, og dette er første innlegget. Dette lover ikke godt! Ikke fortil, jeg er på forbedringenes vei. Kort lite innlegg for dere akkurat nå for jeg har litt dårlig tid akkurat nå. Jeg sitter her og skriver, mens jeg fyller magen min med en ny spennende energidrikk før trening. Godt nytt år igjen, og alt godt!

Snakkes!

~ Sindre Ellingsen

10

TAKK FOR I ÅR!

Publisert: 31.12.2013 kl.16:31 (Livet)Kjempe kort hilsen for dagen! Jeg ville bare ønske alle og en hver en fantastisk nyttårs feiring... Og ett fantastisk godt nytt år!

 

Farvel 2013... Velkommen 2014! Du skal bli ett godt år!

~ Sindre Ellingsen

 

#NyttÅr #2013 #2014 #Desember #Januar #Feiring #farvel

16

NYTTÅRSFORSETT

Publisert: 29.12.2013 kl.09:31 (Livet)

Dette året har bare to dager igjen før det er på tide å skifte år igjen. Jeg føler at 2014 kommer til å bli ett fantastisk år med masse opplevelser som jeg blir å vokse og gro på. I fjor på denne tiden tenkte jeg ikke det samme. Jeg kjente på meg at 2013 kom til å bli ett tungt år, noe det har vært. For å være helt ærlig har det vært alt for mye nedturer i motsetning til oppturer. Ikke misforstå meg når jeg skriver dette, for jeg har fått opplevd masse bra også. Heldigvis så kommer det ett nytt år med masse nye muligheter.

Jeg skal bruke det nye året som kommer til å bygge meg selv opp igjen etter nedturene fra dette året, og andre tidligere år. Jeg skal bruke lærdom fra nye og tidligere erfaringer til å vokse på for å bli en reflektert og snill gutt. Jeg har planlagt nyttårsforsett som jeg skal fokusere på, og jeg vet at ikke alle ser poenget med det, men helt ærlig så elsker jeg dem. Hjelp! Hvor skal jeg begynne?


Skole... Dette halvåret har skolen gått mye på tomgang og karakterene er lavere enn de noen gang har vært. Jeg lover deg at de er helt forferdelige! Jeg vet godt hvorfor det har blitt sånn og dermed hvordan jeg skal ta tiltak til å gjøre det mye bedre. Hendelser fra året som har vært er i hovedsak grunnen til at skolen har gått dårlig, jeg har rett og slett slitt meg selv ut. Jeg har fått mye hvile og tid til å reflektere og jobbet nok med ting slik at kreftene mine har kommet tilbake.

Meg selv... De som følger meg på Instagram har fått med seg innkjøpet mitt før jul. Jeg handlet en flott bok som er skrevet av Demi Lovato; "Staying Strong". Boken er fylt med 365 sitat, 365 mål og 365 personlige refleksjoner av den kule dama. Poenget med boken er det at den er flittig, og fylt med menneskelig visdom som man burde tenke over. Demi har vært igjennom alt for mye, og har kommet seg helhetlig ut av alt. Hun har lærdom som jeg skal bruke til å bygge meg selv, og rett og slett finne meg selv. I tillegg skal jeg jobbe med å være mer spontan, og å ta sjangser. Si mer ja når det er muligheter i omløp. :)


Sosialt... Dette året skal jeg bli mer sosial og delta på ting. Jobbe for å gjøre andre glad; for jeg vet at jeg blir glad av å gjøre andre glad. Viktigst av alt skal jeg ta vare på de jeg er glad i, men de som jeg også får glede tilbake av. Jeg skal virkelig utforske hvilke venner som faktisk er der og bryr seg om meg som person og vil meg godt som jeg vil dem godt.

Trening & Helse... Dette punktet forsvinner ikke i år heller. Jeg skal trene fram sommerkroppen, og for helse benefittene man får av trening. Jeg vil fortsatt ha six packen min for den kom ikke ifjor, men den er nermere enn noen sinne. I tillegg til trening skal jeg jobbe med helsen; spise sunt, og alt det andre som kommer innenfor den kategorien.

Anti-Prokrastinasjon... Det verste jeg vet er når mennesker prokastinerer. Sannheten er det at jeg er en av de verste når det gjelder det. Jeg er alt for flink til å si at jeg skal gjøre noe senere, men ender opp med å utsette det enda lengere. Dette er kanskje ett av de aller viktigste forsettet for min del. Jeg må lære meg til å gjøre ting med en gang slik at det ikke blir noe som henger igjen og sliter meg ut.

Literatur... For min del er dette ett godt punkt. Jeg er en bok elsker, men har ikke hatt mye tid til å faktisk sette meg ned å lese. Dette året har jeg skikkelig lyst til å ta opp å gjøre lesning til en del av hverdagen min. Jeg blir å sette ett mål som hvert år, bare at dette året har jeg tenkt til å greie det bedre. I 2013 har jeg fått lest 10 bøker, noe som ikke er mye, men fortsatt en del for mennesker som ikke leser. I år ønsker jeg å doble ved å få lest 20 bøker.

Det var mine nyttårsforsett. Jeg ønsker virkelig å lese deres så gjerne kommenter nedenfor! (om du har blogg sleng med en link så skal jeg lese og kommentere :D)


Ha en flott søndag, og nyttårsfeiring! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#bok #nyttår #forsett #nyttårsforsett #mål #demilovato #stayingstrong #oppdatering #desember #2013 #2014

4

GOD JUL! :D

Publisert: 24.12.2013 kl.14:45 (Livet)

Jeg tenkte å bare skrive et kort innlegg for å ønske alle og en hver en riktig god jul med familie og venner! <3 Håper dere får en super trivelig kveld med dem dere feirer julen med. Jeg feirer jul med familien min hos mor og far, noe som er tradisjon hvert år.GOD JUL! <3

Hvor feirer dere jul?

~ Sindre Ellingsen

 

#Julaften #GodJul #Julen2013 #Desember #2013 #Blogg

8

JULE BookTubeAThon!

Publisert: 19.12.2013 kl.19:07 (Livet)

Jeg starter denne juleferien med at jeg joiner en stor andel av BookTubers og andre lesere rundt om i verden på en fantastisk idé som kalles BookTubeAThon. Dette er andre gang det har blitt arrangert av en jente som heter Ariel Bissett. Denne gangen varer den fra 20-22. Desember, altså tre dager hvor man skal få lest så mye som mulig. Jeg er spendt på hvor mye jeg greier å få lese på disse tre dagene. Jeg har valgt ut tre bøker som jeg har som mål å prøve å komme meg igjennom; Insurgent som jeg er litt over halv ferdig med, Allegiant som er tredje og siste bok i Divergent trilogy og The Fault In Our Stars som er en utrolig vakker bok i følge andre som har lest den.Det er mulig for dere å lese og dele på twitter på deres offesielle twitter kontoen @BookTubeAThon. Det er også mulig å følge meg der. :)

 

Har du tenkt til å prøve dette også i helgen?

~ Sindre Ellingsen

 

#BookTubeAThon #Bøker #Literatur #Divergent #Allegiant #TheFaultInOurStars #Desember

9

JULEN, ER IKKE HOS MEG ENDA?

Publisert: 18.12.2013 kl.21:06 (Livet)

Julaften er bare 6 dager unna, og julestemningen min er enda ikke kommet. Det har seg sånn at denne julen har jeg hatt alt for mye annet som har stresset meg ut at jeg ikke har fått krefter til å la julen synke inn. Tror ikke helt den blir å synke inn før aftenen faktisk står for døren. Jeg har heller ikke fått handlet så mange gaver, bare til de nermeste som jeg ser hver dag. Neste år håper jeg at jeg greier å bare nye denne tiden...

Jeg er i allefall nesten ferdig med de julegavene for i år, og jeg håper de faller i smak :)

Hvordan ligger du ann?

~ Sindre Ellingsen

 

#Jul #Advent #Desember #Pakker #Følelsen

 

4

ONSDAG, TO DAGER TIL HELG!

Publisert: 11.12.2013 kl.11:14 (Livet)

God dag! Det er onsdag igjen, og det beste ved det er at det er bare to dager til fredag! I helgen skal jeg bli med to skjønne venninner til en koselig plass jeg aldri har vært, Selsøyvik. Jeg kjenner at jeg gleder meg utrolig mye til det. Jeg skal ta med meg speilrefleksen og få tatt masse bilder. Jeg har ikke postet slike bilder på lenge så det må jeg få gjort.

I helgen skal jeg slappe helt av og ta igjen helsen 100% slik at jeg er klar for å ta siste uken på skolen før jul med storm. Jeg har de siste prøvene mine igjen som skola har funnet ut at vi skal ta i en fei de siste ukene før ferien. På fredag før jeg skal ta båten sammen med søtingene har vi Musikk I Formiddling (MIF) tentamenen. Den gruer jeg meg litt til.

Har dere mye på skolen for tiden?

~
Sindre Ellingsen

0

SLITSOM KVELD

Publisert: 06.12.2013 kl.21:54 (Livet)

Søvnrytmen er helt borte etter å vært syk og har vært helt passed out etter at jeg kom hjem fra skolen. Jeg håper søvnrytmen kommer tilbake snart og at jeg blir helt frisk. Bortsett fra det har det vært godt å være tilbake på skolen. Alt stresset kommer med tilbakekomsten, men det får bare være. Jeg må uansett ta igjen det jeg har gått glipp av mens jeg har vært borte. Jeg ønsker igjen å minne deg på at premieren på BRYT & USKYLDIG er på søndag kl 19 & 21. Biletter skaffes HER!

Jeg blir å ta kvelden om bare noen minutter! 

GOD KVELD! :*

~ Sindre Ellingsen

 

#trøtt #hverdag #desember #2013 #teater #premiere #komåse

0

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Publisert: 06.12.2013 kl.07:22 (Livet)

God morgen verden! I dag drar jeg endelig tilbake til skolen, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg for å si det sånn! Det merkes at man har vært borte fra verden en lang tid, og selv om det bare er snakk om 8 dager føles det ut som et år. Jeg gleder meg ikke til å hoppe i alle fagene igjen, men folkene... Musikklinje folk er bare best, og uten dem føles det ut som om noen har revet ut en del av mitt hjerte. 


Måtte bare ta ett super søtt google bilde siden jeg ikke har hatt mulighet til å ta noe bilde i morrest annet enn av maten min.... FoodPorn delux eller hva?

Før jeg ønsker alle en fantastisk skole og arbeidsdag... og ikke minst god helg! Ønsker jeg å gi en fantastisk mann en stor tanke og luftklem! Det er trist at en sånn magisk fyr skal gå bort :( We <3 you Nelson Mandela! 

 

Ha en fantastisk og innholdsrik dag! :*

~
Sindre Ellingsen

 

#NelsonMandela #Frokost #Skole #Livet #Herlig #Desember #2013 

4

FORTID, NÅTID & REFLEKSJONSTID!

Publisert: 05.12.2013 kl.19:14 (Livet)

Følelser er noe vi alle har, noe vi alle bærer og noe vi alle viser i små eller større mengder. Det skremmende med følelser er at de er personlige. Det er bare du som blir påvirket av dine følelser. I det siste har mine tanker og følelser vært rettet mot fortiden og hvordan den har påvirket meg i nåtiden.

Fortiden min er fylt med masse minner; gode minner og dårlige minner. Den tiden har jeg for det meste fortrengt vil jeg si, kanskje til og med helt glemt den, men sporene henger igjen. Det finnes bilder og klipp fra fortiden. Det er morsomt å se på bildene og klippene fra den tiden, men de bringer også opp masse tunge temaer og følelser jeg ikke har kjent på lenge. Jeg har som mange andre blitt mobbet en del. Jeg ble fortalt hvordan jeg aldri kom til å bli god eller bra nok; hvordan jeg aldri kommer til å komme noe sted. Når jeg tenker tilbake fatter jeg ikke at jeg holdt ut, men det gjorde jeg. Jeg hadde et driv som fikk meg til å gå fremover. Jeg fokuserte på at jeg skulle bevise dem at jeg var god nok. Jeg dannet meg en holdning at alt jeg gjorde skulle være perfekt. Jeg skulle gjøre skolen bra med gode karakterer og bli likt av medelevene. Det var selvfølgelig kjempe vanskelig å beholde den holdningen for jeg ble sliten av det.

 
Ettersom jeg begynte på videregående og fikk nesten kun nye mennesker rundt meg turte jeg å komme ut av skallet mitt. Det er noe av det skumleste og beste jeg har gjort. Jeg har blitt en generelt åpen person som til tider sprudler av glede og craziness! Jeg har fortsatt angstfulle og usikre perioder, men det har det blitt mindre av det. Det føles herlig å kunne møte mennesker som liker meg for meg, og ikke måtte føle meg redd for hvordan de oppfatter meg. Selvfølgelig den dag i dag føler jeg det sånn, men i mindre grad. Jeg tenker på hvordan mennesker oppfatter meg, og om jeg er snill som person, pen nok etc... men jeg har lært meg å gi litt mer faen. Tror det er det beste valget jeg har tatt. Det å bare være fri og å drite litt i hvordan andre ser på meg. Det er rett og slett himmelsk. Det er masse nok av mennesker i verden som er mer verdt i mitt liv enn dem som bare sender meg på rund tur. Jeg håper jeg ikke blir misforstått når jeg sier at man skal gi faen i ting. Man skal fortsatt lytte, respektere og sette pris på andre. Ta ansvar og bare være en positv og hyggelig person. Jeg tenker mest på det å gi slipp på de hemningene man har ovenfor seg selv, og å ta vare på de menneskene som virkelig er der for deg og tar vare på deg for den du er. 

Hva tenker du om dagens refleksjonsrunde? :)

~ Sindre Ellingsen

#refleksjoner #selvbilde #usikkerhet #fortid #nåtid #instagram #utvikling #desember #2013

2

TING BLIR BARE VÆRRE FØR DET BLIR BEDRE. . .

Publisert: 04.12.2013 kl.15:18 (Livet)

Utrolig nokk har ting med helsen bare blitt værre. I natt var det umulig å få sove på grunn av trykket i hodet. I tillegg gjorde halsen min oppgjør mot meg med å gjøre vondt og svi.

Kan ikke si annet enn at jeg er skit lei av å være syk. Jeg blir jo bare værre og værre for hver dag nå. Vel, det blir sikkert bedre snart.

Jeg må bare bli frisk til Søndag, slik at Even kan komme til liv igjen på scenen.

Har dere hatt en fin dag ellers?

~
Sindre Ellingsen

#syk #influensa #infeksjon #lei #teater #desember #2013

4

HVOR BLIR DET AV JULESTEMNINGEN?

Publisert: 04.12.2013 kl.00:54 (Livet)

God senkveld lesere. Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering før jeg faller i søvn igjen for tredje gang denne dagen. Det skjer ikke så veldig mye annet enn at jeg er syk, og sover bort dagene for å bli frisk til premieren på søndag. Jeg har 2-3 dager til med antibiotikaen, men føler ikke at den helt funker for meg, men vi får se når jeg har brukt opp hele pakken om infeksjonen forsvinner. 

BRYT & USKYLDIG - Har premiere på søndag med dobbel forestilling slik at det er fullt mulig å skaffe seg biletter. Jeg anbefaler alle som en å bruke en time av søndagen sin til å se på, for dette blir kjempe bra teater. Biletter skaffes HER! 

Det er allerede 4. Desember skremmende nok og bare 20 dager til den store dagen. Jeg begynner å bli litt redd for julesteminingen for den har jeg ikke fått enda. Det kommer til å bli veldig trist om jeg ikke får den snart, men jeg regner med at den kommer nermere juleferien :)Det mest interesange jeg gjør nå som jeg er syk er å se tv og å lese. Jeg har kommet meg ca halvveis i oppfølgeren til Divergent, og jeg digger den. Hele serien er kjempe bra, og har bestilt siste boken allerede... Wiii! :D

 

GOD NATT :* NÅ SKAL JEG BLI FRISK! <3

~ Sindre Ellingsen

#Syk #Oppdatering #bøker #lesing #gay #Desmber #2013 #teater #forestilling #komåse

3

MY TWIN BURQA . . .

Publisert: 03.12.2013 kl.01:14 (Livet)

Hei hei! Jeg har vært syk de siste fem dagene, så formen har ikke vært på topp. Men nok om det... Jeg har møtt min tvilling en gutt som nettopp begynt å blogge. Han heter Sondre, og blogger på bloggen Burqa. Det interesange med oss er at han er født 2. Juli... (Meg: 3.Juli). Begge elsker bøker, Lady Gaga. Navnet S(i/o)ndre, og masse annet felles. En skikkelig morroklump . . . Jeg har fått meg et kallenavn Sindrus... :)

Jaja, jeg tar kveld nå. :D 

Har dere opplevd dette noen gang?

~ Sindre Ellingsen

2

MIDDELALDEREN, FOR EN RENESSANSE & SLENGES INN I BAROKKEN!

Publisert: 25.11.2013 kl.21:48 (Livet)

Dagen i dag har gått til akkurat det faget som heter Musikk I Perspektiv (MIP), som er ett fag som omhandler musikk historien og annalyse av musikken. Det er ett fag som er spennende og interesangt til tider, men tanken om å ha tentamen i morgen i akkurat dette... faller absolutt ikke i smak! 


Føler meg skikkelig analfabet i dette faget fordi at det er så mange elementer og uttrykk som min smarte hjerne ikke greier å fatte... Jaja...

Top Model også kvelds... NATTA :*

~ Sindre Ellingsen

17

ER DET FOR MYE Å BE OM?

Publisert: 23.11.2013 kl.20:22 (Livet)

Av og til lurer jeg på om jeg skal leve i ulykke over lengere tid! For å si det sånn så kan det hende at jeg har fått kyssesyken, for i dag har jeg vært hoven i halsen og hodet har verket. Det blir bare verre og verre for hver dag som går. Jeg har ikke fått prøvene tilbake for de får jeg på mandag eller tirsdag. Er det for mye å be om å blir helt frisk slik at jeg kan trene, og funksjonere på en vanlig måte igjen. 

Har du hatt kyssesyken?

~ Sindre Ellingsen

5

LADY GAGA DAGEN MED ALBUM MERCH & FOLLOWBACK!

Publisert: 22.11.2013 kl.22:19 (Livet)

Trenger jeg å si noe mer? Dagen i dag startet med at jeg fikk en varsel om at @LadyGaga follows you on twitter... Først tenkte jeg at det sikkert bare var enda en av de falske Gaga kontoene som det strømmer av på twitter. Når jeg ser nermere på den personen som følger meg... viser det seg at det er selveste Mother Monster!!! Jeg kunne ikke stoppe å juble for å si det sånn! 

I tillegg så kom albumet med Merch i posten i dag... og det tok ikke lang tid før jeg falt i min egen Gaga verden resten av denne dagen!Hva skjer med dere for tiden? :)

~ Sindre Ellingsen2

. . . DET HAR SEG BARE SÅNN

Publisert: 22.11.2013 kl.21:03 (Livet)

... Det har seg bare sånn at av og til må mennesker ta en liten pause for å helbrede seg selv fra den smerten en selv blir utsatt for i denne lille verdenen. I det siste har det bare vært alt for mye på en gang. Nye opplevelser og nye begynnelser. Jeg trodde jeg hadde funnet kjærligheten, men det visste seg ikke sånn denne gangen. Jeg har i allefall funnet meg en ny venn, så det er vel positivt. Hjertet mitt selvfølgelig lengter etter det som en gang var. Etter varmen, og lykkeligheten jeg den gang fikk. It's hard to move on, but to stay strong... You sometimes have to move on. Jeg kan bare si såpass at jeg har gjort mitt beste på å gå videre, men ettersom den følelses-ladde krepsen som jeg er ønsker ikke følelsene mine bare å fly bort. 


I tillegg til det så kommer alt skolepresset som naturligvis kommer mot jul. Det blir av og til alt for mye, og prioriteringer må gjøres. Slik har det bare blitt til at bloggingen har falt ut, men det er ikke det eneste som har falt ut. Alt av trening, og sosial liv har også bare falt helt bort. Jeg er på vei tilbake nå siden at resten henger på grep for å si det sånn. :)

Ha en fantastisk helg! :*

Sindre Ellingsen

9

SOM TIDEN FLYR . . .

Publisert: 12.11.2013 kl.20:00 (Livet)

I det siste har det absolutt ikke vært blogging, og det er egentlig ikke noe man kan unnskylde seg for. Jeg har bare valgt å prioriere skolen og teater. I tillegg har det hendt veldig mye som har gjort at jeg ikke har hatt muligheten eller formen til å sette meg ned å skrive om livet eller noe som helst. Uansett så er jeg tilbake vil jeg sterkt anta.TIME TO STUDY HARDER . . . Det er det jeg gjort i det siste, for jeg prøver å få karakterene mine opp til et akseptabelt nivå (4-6). For tiden er jeg veldig skuffet over min egen innsats. Selv om jeg har 17 fag å håndtere i år, betyr ikke det at jeg kan bruke det som en unnskyldning for dårlig arbeid med alle fagene. 

Jeg har også jobbet masse med teater. Lært meg manus, jobbet med rolle og jobbet med selve forestillingen. Noen brikker har falt på plass, men det er masse igjen... og det er premiere om under en måned!!!

Dette var en liten oppdatering, og går dermed tilbake til jobbing av manus...

HVORDAN HAR DERE SØTINGER DET? :*

~ Sindre Ellingsen

2

WHO NEEDS A DEGREE WHEN YOU'RE SCHOOLIN' LIFE?

Publisert: 05.11.2013 kl.23:16 (Livet)

Dagens filosofiske spørsmål... Hvem trenger en grad når du skoler livet? Jeg tuller nok bare selv om det sitatet er ganske genialt. Jeg har "for å si det sånn" hørt meg ihjel på Beyoncé, og sangen "Schoolin' Life" er en som har gått en del på repeat for tiden. Det er en fantastisk sang som jeg anbefaler på det sterkeste for oss som for tiden ligger begravd i forferdelig kjedelige studie bøker!

 

For tiden er jeg begravd i flere studie bøker, men de siste dagene er det historie jeg har lest på. Forståelsen er grei for øyeblikket, men merker at all bablingen til Historie læreren min begynner å gå meg på nervene. Når stemmen er nesten like lav som hvisking og at nesten hver setning ender med "kom igjen" merker man at det ikke er enkelt å henge med i faget. Jeg har også vært så uheldig at jeg har fått samme læreren i samfunnsfag. Jeg ønsker virkelig å gjøre dette faget bra, men med tanke på at forrige samfunnsfag prøve endte med 2 er jeg ikke særlig forventene med denne prøven. Jeg føler at læreren i samfunnsfag og historie snakker alt for mye, og til tider er usakelig. I tillegg slenger han lekser mellom timene som man fint kunne fått gjort i løpet av timene som han snakker bort. Jeg personlig får ingen utnytte av bablingen hans, fordi alt jeg sitter igjen med er "kom igjen!". 

Nok om det! Mens jeg leste historie tenkte jeg på hvorfor vi i dag må lese alt det tunge stoffet fra alle tider. Jeg kunne heller ønske å oppleve det selv. Oppleve restene som er igjen etter historien. Jeg lærer mer av det for å si det sånn. :) Poenget jeg ville fram til er det at jeg kom på ett eget sitat som surret i hodet mitt. (selv om jeg neppe ikke er den første som sier dette!). :)

Jeg lagde et bilde med appen InstaQuote, hvor jeg ytret mine tanker! :D Nå skal jeg tilbake til oppgave løsing i Historien som jeg ikke får erfare selv :(

 

GOD KVELD, OG LYKKE TIL MED DERES PRØVER! :*

~ Sindre Ellingsen

8

FRA LITEN TIL STOR

Publisert: 02.11.2013 kl.00:52 (Livet)

Jeg har de siste dagene tenkt vanvittig mye på det å bli voksen og på hvor mye man forandrer seg over ganske så kort tid. Jeg personlig ser store forandringer i fra den tiden jeg gikk på barneskolen til nåtiden. Jeg var svært usikker og ny i den store verdenen når jeg gikk på barneskolen, og det var en veldig tung tid for meg. Samtidig nå når jeg ser tilbake på den tiden forstår jeg hvor mye jeg har lært og vokst på alt det som hendte og alt det jeg opplevde på den tiden. Selv den dagen i dag ligger det igjen spor fra fortiden som jeg på mange måter tar å bearbeider ettersom tiden flyr. Jeg lærer nye ting, opplever nye ting og treffer nye mennesker som hjelper til med å bygge på meg som person. Det er ganske filosofisk å tenke på alle de hendelsene ett menneske utsettes for og hvordan hver enkelt individ takler det en utsettes for. Hvert eneste liv som finnes på denne jorden har en unik reise som former livet og tar en på mange ulike vendinger til den dagen man forlater jorden. 


Bildet ovenfor viser veldig tydelig hvor mye jeg har forandret meg på 6-7 år. Det er egentlig ganske skremmende å tenke på hvor mye disse to bildene kan fortelle om forandringer. Jeg er samtidig veldig takknemmelig for hvordan ting har endret seg, og hvordan jeg vokser til som det mennesket jeg er. :)

Har dere reflektive perioder hvor dere reflekterer på alt og ingenting?

 

God Helg Søtinger! :*

~ Sindre Ellingsen

2

SYK HISTORIE TIRSDAG

Publisert: 29.10.2013 kl.21:14 (Livet)

Hei søtinger! I dag er det tirsdag igjen, som er den andre dagen i hver uke. Det eneste som er annerledes denne gangen er at jeg er syk i dag. Jeg var helt utkjørt i går etter dansing store deler av dagen, og i tillegg Sh'bam i går kveld. Jeg bokstaveligtalt bare falt i sengen på kvelden. Når jeg våknet i morrest var jeg helt utkjørt og svimmel.

I natt sov jeg totalt femten timer og det føltes kjempe bra fordi jeg var opplagt når jeg våknet klokken 3. Jeg har brukt dagen min i dag på å slappe av, pugge litt manus og å lese historie.

For å si det sånn! "History Killed Me!". Jeg ser nå på de blonde hollywood fruene, mens jeg venter på svar fra søtingen min om vi skal spise kvelsmat sammen.

Hvordan har uken deres vært sålangt?

~
Sindre Ellingsen

10

SOMETIMES I FEEL LIKE JUST GIVIN' UP . . .

Publisert: 28.10.2013 kl.00:30 (Livet)

"Our greatest weekness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

- Thomas A. Edison

Det er i tunge tider som dette jeg trenger "motivational quotes". Jeg har gått hver deg i løpet av den siste måneden og vært redd for å bli utbrendt, og bare gi opp på livet og alt, men hva blir jeg å få igjen for det?

i n g e n t i n g . . .

Motivasjonen for å fortsette alt jeg gjør i løpet av hverdagen min falmer rett og slett. Noen dager er jeg sterkere motivert enn andre dager. Mine mål og drømer føles bare lengere borte og det skremmer livskiten av meg. Det surrer så mange spørsmål rundt i hodet mitt, og det er så kjempe masse tanker jeg ikke greier å sortere. Det er alt for mye på en gang til tider!

Skal jeg være helt ærlig så har jeg det ganske bra for øyeblikket. Jeg har venner, jeg har aktiviteter og jeg har mål. Ikke sånn som før... Hvor jeg slet med alt og ingenting. Den ene dagen var det skole og mobbing, den andre var det familieproblemer. Jeg har det tross alt kjempe godt i forhold til før. Familien faller på plass, jeg har venner som faktisk betyr verden for meg og jeg kom inn på linjen jeg har drømt om siden jeg var liten. Hverdagen min er pakket med masse aktiviteter, men for det meste rullerer skolen planen min. Jeg har til og med truffet kjærligheten! (Håper jeg!)...

Problemet ligger i det at jeg ikke greier å finne en balanse mellom skole, livet og fritidsaktiviteter. Jeg har rundt sytten fag i år, og en stor andel av de er tunge teoretiske fag som krever masse tid. I tillegg holder jeg på teater; noe jeg elsker av hele mitt hjerte, men det krever en del tid for å lære seg det fantastiske manuset. Oppi alt dette skal jeg ha tid til å trene, sove, bruke tid på venner og bruke tid på min nye romanse.

Det er rett og slett ikke tid til alt, og mye av fritiden min bare flyger ut av vinduet. Dermed tvinger jeg inn mer av fritiden som tærer en del på skolen og manus pugging. Det er på den måten alt presset kommer, og jeg føler at jeg mister kontrollen på tilværelsen. Det har seg sånn at jeg bare ønsker å pakke kofferten og ta ferie!

Jeg vet innerst inne at det bare er snakk om 5 måneder når alt av ferier og helger er trukket fra til jeg er ferdig med dette helvettes studie året, og dermed får masse tid i 3.klasse... I seg selv er det god nok motivasjon. Det eneste den motivasjonen ikke hjelper mot er alle følelsene og hormonene som surrer rundt i meg. Det er noe jeg må lære å kontrollere og kjenne på selv, tenker jeg.

Det handler vel bare om å jobbe med seg selv og å nyte livet og tilværelsen jeg er i. Stay Strong, and carry on in the hopes of becoming my true self!

~ Sindre Ellingsen

2

UKEN DEN HELGEN

Publisert: 26.10.2013 kl.02:24 (Livet)

Hei på dere igjen! Denne uka har vært både hektisk og travel med alt for mye ting som skjer hele tiden. Skolen tar bare mer og mer plass i timeplanen og jeg kjenner veldig godt det som andre klassen i fjor kalte for "andre klasse syndromet". Heldigvis er det helg nå selv om at jeg må jobbe med skolen i helga kan jeg faktisk tillate meg å slappe av.

Denne uken har det ikke hendt så alt for mye spennende denne uken. Det er for det meste det samme som alle de andre ukene. I går fikk jeg servert fantastisk god mat av Vegard. Det er sinnsykt herlig å slippe å lage mat selv, og i tillegg super koselig å spise sammen med noen andre. :)

For øyeblikket har jeg endelig tatt helg, og nyter det med å ta igjen søvn. I tillegg bestemte jeg meg for å ta å lage noe god mat, og å se en film. Siden jeg fortsatt er inni Hunger Games fasen og at neste måned er det endelig premiere på Catching Fire tenkte jeg å se filmen en gang til. For å si det sånn blir jeg aldri lei av den!

Jeg tar nå offesielt kvelden for andre gang i dag, og kan heldigvis sove lenge i morgen!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

2

MÅNDAGSBARN

Publisert: 21.10.2013 kl.23:05 (Livet)

Mandag igjen, kjenner meg kjempe glad for det! Jeg er super motivert til å sitte åtte timer hver dag og lytte til lærere av alle slag... Ja! Jeg er så klar, haha!

Fantastisk vær i dag, solen skinnte og været var kaldt. Jeg merker at det blir sjokkerende fort kaldt noe som gjør at mange blir syke! Heldigvis har jeg enda ikke blitt syk, og håper at jeg ikke blir syk heller for å si det sånn!

I ettermiddag har jeg endelig fått stupet meg til å pugge manus, noe som jeg har vært veldig dårlig på. Det er ikke lenge til premiere... Og replikkene og stykket må sitte til da.

I tillegg fikk jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden jeg dro til USA for fire måneder siden! Nemmelig Sh'bam... Jeg lover dere det er helt fantastisk å danse til kvelds!

Kvelden sluttet også med en super herlig kveldsmat med en søtnos! Jeg er kommet meg hjem, og er vel plassert i sengen min!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

0

TV SØNDAG

Publisert: 20.10.2013 kl.23:05 (Livet)

Det er søndag atter en gang, og i morgen er det mandag. Det er ganske horribelt for å si det sånn. Jeg kunne gjerne hatt noen dager til hvor man ikke må gå på skole og ha lekser.

Det har seg sånn at i dag voknet jeg klokken to, og flyttet meg med en gang ned på sofaen. Jeg hadde enda ikke sett de to siste Vampire Diaries episodene, så jeg tok igjen den serien. I tillegg fikk jeg startet på spinn-off serien til Vampire Diaries... The Originals!

Jeg fikk kjempe koselig besøk fra min beste venninne Thea. Vi ble sittende i sofaen å prate, og vi så en kjempe søt film! Despicable Me 2... Jeg likte den kjempe godt! :D

Har dere fulgt med på The Vampire Diaries? Sett The Originals og Despicable Me?

Natta! :* <3
~
Sindre Ellingsen

4

KUNSTUTSTILLING

Publisert: 19.10.2013 kl.23:39 (Livet)

God kveld! Jeg sa i overgår at kunstutstillingen skulle være på fredag. Jeg fant fort ut at det kun var vi som skulle stille opp bildene og gjøre klar til utstillingen.

Utstillingen i dag gikk kjempe fint. Det er veldig interessangt at jeg kan si at jeg har en utstilling som henger på Bodø Bibliotek, så hvis du er innom biblioteket ta en titt på bildene vi har tatt.

Det kom kjempe uventet at vi kunne selge bildene, og så stolt som familien er ønsker de å handle bildene jeg har tatt... Da blir det litt penger i lommeboken! ??

Jeg er utrolig sliten etter en lang og koselig dag. Nå sitter jeg og ser på Safe Haven med mamma og spiser grønnsaker og dip.

Hvordan har deres dag vært?

~
Sindre Ellingsen

3

HEKTISK PERIODE

Publisert: 17.10.2013 kl.22:00 (Livet)

Hei hei! Det har vært en sinnsykt hektisk periode de siste dagene, noe som i seg selv har resultert i at det ikke har blitt blogging. Jeg beklager det på det sterkeste. Det har vært mye på skolen, og mye om og men her og der. Bortsett fra hektisk har de siste to dagene vært greie, jeg har fått trent, og pugget litt på manus og jobbet med det. 

Jeg sier bare god natt, og jeg skal prøve mitt aller sterkeste å få kommet med oppdatering i morgen. Jeg skal også få tatt bilde av utstillingen min på biblioteket i morgen! KomBodø Bibliotek kl 16 i morgen, og se på bildene vi tok på kurset!

NATTA, MÅ OPP TIDLIG I MORGEN! 

Hvordan har dere hatt det?

~ Sindre Ellingsen

2

BESTA FYLLER ÅR!

Publisert: 14.10.2013 kl.19:44 (Livet)

Min kjære super snille og søte bestemor fyller 63 år i dag. Det er ganske utrolig at hun er så ung som hun er, og i tillegg er hun super sprek!

Bortsett fra det har det vært en rolig og koselig dag for å si det sånn. Herlig å møte klassen igjen etter høstferien. Jeg merket veldig fort hvor mye arbeid som jeg har å gjøre i løpet av de neste dagene... Uff! ?? Ikke minst må jeg lære meg manuset til onsdagen i utgangspunktet, men kommer ikke under noen omstedighet å greie det.

Jeg dro etter skolen i dag for å kjøpe bursdags gave til Mor. På veien fant jeg en parfyme jeg har vært fasinert av siden jeg så reklamen på internett. Snakk om å bli påvirket av reklame!

Med dette sier jeg god kveld... Jeg skal kose meg med familien nå, og så dra tidlig i seng!

~
Sindre Ellingsen

2

SLAPP SØNDAG

Publisert: 13.10.2013 kl.15:50 (Livet)

Høstferien er nesten over og i morgen starter skolen igjen. Jeg føler meg veldig trist med tanke på alt arbeidet som kommer med det.

Etter veldig lite søvn i går på Frukt er jeg utmattet. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så trøtt og sliten som jeg er i dag. Jeg har kommet hjem nå og ligger på sofaen og ser på SNL med Miley Cyrus. Litt overasket over hvor morsom hun faktisk er.

Jeg tror dagen i dag blir brukt her i sofaen. Jeg blir nok sikkert å ta tidlig kveld i dag også.

Hvordan har deres helg vært? Har dere sett noe på SNL?

~ Sindre Ellingsen

0

FRUKT OG MORRO

Publisert: 12.10.2013 kl.23:12 (Livet)

God kveld! Så i går var en veldig travel dag... jeg er fortsatt på frukt, og har tatt masse bilder som jeg kan dele senere. I går ble jeg innvitert ut av Mathilde en venninne, jeg greide å ta feil buss så jeg ble stuck på City Nord en stund før jeg kom meg videre. Det var veldig koselig å få bruke litt av ferien med venner, og vi danset og sang høyt og lenge. Så morro har jeg ikke hatt det på lenge... Vi dro også videre ut på byen og gikk i regnet og hadde det rett og slett bare morro. Vi møtte også mange kjeninger ute på byen. Liten hemmelighet... Kvelden endte med ett kyss så det var jo kjempe koselig. :DI dag har jeg sovet en stor del, men hadde det også kjempe koselig på nest siste dag av frukt... Musikk gruppa hadde en fantastisk konsert, og vi fikk også høre stump musikk... Morsomt! 

Nå tar jeg og dropper internett og tar en koselig kveld med resten av Frukt folka, og Sofie (på bilde 3 av konsert). 

GOD KVELD, Hva har dere gjort i helga!?

~ Sindre Ellingsen

4

FRUKT #13 - FOTOKURS

Publisert: 09.10.2013 kl.21:12 (Livet)

God ettermiddag søtinger! :D Nå har jeg vært på fotokurs dag 1, og det har vært meget lærerikt. Vi har fått i oppgave å ta noen bilder, og jeg kommer til å dele de med dere her. I dag har det vært en relativt rolig dag. Jeg har gjort ferdig siste rest før høstferien, og kan si meg vel fornøyd med siste innspurt med tanke på skolen. 

Jeg ble veldig fornøyd med disse bildene... :D Helt tilslutt fikk jeg ett bilde av Andrea & Vegard... Hvis dokker ikke har sjekket ut den super søtebloggen til Andrea!Da skal jeg tilbake til den sosiale verdenen her på frukt, så får dere ha en fin kveld/ høstferie, :D 

God Kveld! 

~ Sindre Ellingsen

14

CUPCAKES & TRENING

Publisert: 08.10.2013 kl.22:36 (Livet)

God kveld igjen! Jeg burde kanskje skrive mer på dagen fordi de seneste innleggene mine har blitt skrevet på kvelden. I morrest våknet jeg lett ettersom at jeg sov hele ettermiddagen i går etter skolen. Det gjentok seg uheldigvis i dag også, så jeg fikk ikke gjort de leksene jeg hadde planlagt å gjøre. Jeg er veldig klar for høstferie nå kjenner jeg... Jeg får ikke det før i morgen. Det er snakk om en dag, så det skal jeg greie å holde ut. :)På tirsdagsmorgener har jeg god tid før skolen begynner kl 10, og i stedet for å sove prioriterer jeg trening. Det er faktisk veldig herlig å starte dagen med trening før man skal dra på skolen. Man føler seg veldig opplagt til 1. time for dagen, hvert fall med tanke på at jeg har spansk i de to første timene! Skolen i dag gikk fort forbi, og det tok ikke lang tid før jeg var på vei hjem igjen. Når jeg kom hjem falt jeg pladask på sofaen med planer om å gjøre masse lekser, men de ble det ikke noe av! 

Når jeg våknet igjen fikk jeg skikkelig "Sweet Tooth", og følte at jeg måtte ha noe søtt.  Tilfeldigvis skulle mamma på butikken, så jeg hopet meg med. Jeg bestemte meg for å kjøpe mini-muffins, og for å prøve sånn icing som jeg har sett i bakerhyllene de gangene jeg har gått forbi dem på butikken. 

Jeg gikk for hvitsjokolade icingen og det angret jeg litt på fordi jeg er ikke noe fan av hvit sjokolade. Icingen smakte litt syrlig, med den bitre ettersmaken som den hvite sjokoladen har. For å forbedre smaken for min del tok jeg fram mine kreative evner og toppet icingen med Oboy, noe som sammen med icingen og muffinsen smakte veldig godt. Anbefales faktisk, men neste gang skal jeg velge den vanlige sjokolade icingen. :)

Det er stortsett det jeg har fått gjort i dag. I morgen skal jeg på en Ungdomsuke ved navn Frukt  #13. Jeg skal ta fotokurs med en fantastisk fotograf som heter Kristina Kvammen. Jeg gleder meg kjempe masse! Nå skal jeg pakke og gjøre meg klar for morgendagen!

Natta Søtinger :*

~ Sindre Ellingsen

14

LÆRER MANDAG

Publisert: 07.10.2013 kl.23:06 (Livet)

Mandag! Den beste dagen i uken eller hva? For meg har dagen vært helt OK. Skolen har vært slitsom etter en herlig helg med masse avslappning. Noen ganger har man bare lyst til å ta bussen hjem for å legge seg igjen, men sånn skal det vel være! 

Grunnen til at dette innlegget kalles Lærer Mandag er rett og slett fordi at jeg er litt frustrert på min matematikk lærer. Det hadde seg sånn at jeg var syk på matteprøven vi hadde i forrige uke. Jeg som den nerden jeg er sendte melding til min lærer om jeg kunne være så snill å få ta opp prøven når jeg ble frisk. Han svarte "Vi får se hva vi får til!". I mitt hode tolererer jeg det svaret som ett ja. En eller annen dag i forrige uke traff jeg på læreren min i gangen. Jeg spurte han om når jeg kunne ta opp prøven igjen, han svarte at vi tar å snakker om det i neste uke. I dag i mattetimen hadde en medelev som også ikke tatt prøven fått beskjed av læreren vårres at han kunne ta den i dag. Jeg hadde ikke fått noen som helst forvarsel, og siden jeg har 17 fag å henge med på trenger jeg informasjon om når jeg kan ta prøven i forveien. Læreren vårres hadde plutselig nå bestemt seg for at vi ikke kunne ta prøven, og han kjørte gjennomgang av hele prøven på tavla. 

I starten av timen sa jeg i fra til han at jeg virkelig ønsket å ta prøven. Jeg kom på forslaget at det var dumt for meg å sitte inne i klasserommet å se hele prøven bli gått igjennom, og at jeg kunne gå på gangen og jobbe meg klar til å ta prøven neste time. I følge han var det uaktuelt. Læreren vårres ble fly forbanna på en annen medelev som ikke hadde tatt prøven heller, fordi han nevnte at han burde hatt rett til å få ta prøven siden at han også hadde vært syk. Læreren poengterte rett og slett det at han ikke hadde noe grunnlag for å få ta prøven igjen. Jeg føler det blir for dumt, spesielt siden at vi som elever virkelig gjør en innsats og prøver å gjøre det bra på skolen! Det verste av alt er det at når medelev nr.1 gikk dramatisk ut for å klage til lederen, komenterte han til meg "Skal du også dra å klage nå?". Jeg kjenner jeg blir forbanna... Jeg valgte å holde hode kaldt og fortelle han det at jeg respekterer de valgene han tar, men at jeg ikke liker at det ikke blir lagt en plan for når eller om det er mulig å ta prøven. Læreren valgte bare å overse meg.

Læreren vårres har ikke tatt noe  pedagogisk utdannelse i fortiden i det hele tatt. Han har bare tatt ett pedagogisk kurs i følge han. For å si det sånn er dette det andre året klassen min har hatt den læreren, og det er veldig tydelig at han ikke har noe pedagogisk grunnlag. Han vet ikke hvordan han skal håntere en klasse, heller ikke å håntere saker på ett voksent og ordentlig vis. Han har rett i noen av de tingene han har poengtert tidligere når vi har hatt han, men i utgangspunktet er han mest vanskelig å ha med å gjøre! Læreren vårres er utdannet ingeniør og har jobbet med det i Amsterdam, ikke noen lærerutdanning! Jeg har hørt alt for mye om Videregående Skoler i Norge som ansetter lærere uten pedagogisk lærerutdanning, noe som gjør at de ikke alltid takler jobben på en god måte etter min mening.. Hva er det som skjer med Norge, og Norske skoler? Noen ganger kan man bare lure! 

Jeg beklager at dette ble ett langt innlegg, men jeg måtte få ut litt frustrasjon!

Hva tenker dere, og hva synes dere om at skoler ansetter lærere uten lærer/pedagogisk utdannelse?

~ Sindre Ellingsen

8

LØRDAGEN MED SIV & BURSDAG

Publisert: 05.10.2013 kl.23:27 (Livet)

God lørdagskveld! I morrest fikk jeg en overaskende voice mail fra ett ukjent nummer. Det viste seg at det var Siv fra bloggen Motionocean-Siv, som var på bessøk i Bodø! Jeg har lenge ønsket å møte henne; i og med at hun er en av de som har fulgt meg og mitt kaotiske blogg liv i noen år nå. I tillegg er hun en helt fantastisk blogger som deler sine ytringer, og ikke minst en helt fantastisk person. Jeg skulle egentlig møte henne i starten av sommeren, men det ble ikke noe av; siden at jeg reiste til USA når hun skulle til Bodø.  


Resten av dagen har jeg tilbrakt i en familie bursdag, hvor Knut - Anders fylte 18 i går. Tiden den flyr; det er det ingen tvil om; før man vet det er man voksen og må betale regninger selv. Bursdagen fikk meg til å tenke på hvor lenge det er til jeg fyller 18. Det er faktisk bare 8 måneder og 29 dager. Jeg kjenner at jeg både gleder og gruer meg til den tiden kommer. Det er skikkelig mye ansvar man får når man blir voksen. . .  

Hvordan var deres lørdag?

God Kveld!

~ Sindre Ellingsen

6

HALLOWEEN KOM TIDLIGERE I ÅR

Publisert: 04.10.2013 kl.23:40 (Livet)

God kveld! I dag er det fredag og helg hvor jeg kan ta en god pause fra skolen i noen dager. Det har vært hele fire uker siden sist så det er fantastisk å bare slappe av. Jeg merker at jeg har roet meg mye ned, og er veldig søvnig. I morgest kom jeg vell tidlig til skolen, og synet jeg møtte var helt fantastisk. Solen var begynt å komme opp, og jeg var rett og slett full av energi. 


Slike morgener skulle jeg ønske jeg hadde hver dag. :D Skoledagen fløy forbi og klassen fikk slippe fra skolen rett etter lunsj. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta enda en treningsøkt før middag, så jeg tok en oppvarmings joggetur for så å trene styrke på treningsenteret. Når jeg skulle ta å lage meg proteinmilkshake etter treningen hendte det ett uheld. Jeg måtte vaske mixmasteren fordi noen hadde glemt det, og uoppmerksom som jeg var så jeg ikke at en del av sjenkeren var knekt ogda jeg skulle løfte den opp fra vasken greide jeg å få spissen inn i fingeren.Til slutt fikk jeg laget meg protein milkshake og kommet meg i helge modus. Tidligere i kveld fikk jeg besøk av Amanda, og vi spiste pizza med familien og greier så det var kjempe koselig. Jeg merker at alle var veldig utslitte etter en hard arbeidsuke, fordi de fleste sovnet av... hehe! måtte ta ett snikbilde av de søte to som sovnet. 


Nå tror jeg at jeg tar kvelden. Jeg er så trøtt at jeg blir å sovne snart som de to på bildet. 

Er dere kommet i helge modus?

~ Sindre Ellingsen

8

EN HILSEN FRA USA

Publisert: 03.10.2013 kl.22:58 (Livet)

Når jeg kom hjem fra treningen for bare en time siden lå det en mellom stor pakke på bordet. Jeg undret meg og tenkte det at mamma sa at det ikke var kommet noe i posten i dag. Jeg gikk bort til den og så på toppen av den... Pakken var til meg! Når jeg så hvem pakken var fra ble jeg kjempe glad! Når jeg var i USA så fant jeg verdens fineste bokhandel, jeg ble veldig godt kjent med de ansatte, og jeg meldte meg inn i en bokklubb. De sa at de skulle sende bøkene til meg her hjemme i Norge. Jeg kjenner jeg savner det stedet noe sykt, i tillegg savner jeg Los Angeles, og vil definitivt tilbake i nermeste framtid!


Hvis du noen gang drar til Los Angeles, CA må du innom Mysterious Galaxy, og i tillegg må du huske å hilse Adrean fra meg! :D Jeg ble veldig glad når jeg så at Adrean hadde skrevet et brev til meg,  og lurte på hvordan det gikk med meg og greier. I tillegg sendte hun meg oppdateringer fra bokhandelen og annet stuff. Som dere sikkert allerede har skjønt så er jeg en liten boknerd her jeg sitter. Jeg er veldig glad i å lese når jeg har tid, og har alltid samlet på literatur. Kanskje dere får se den stappfulle bokhylla mi en dag, haha!

Hva er ditt forhold til bøker? Og har du noen gang vært i USA?

God Natt!

~ Sindre Ellingsen

3

JUMPING INTO THE SACK

Publisert: 02.10.2013 kl.23:59 (Livet)

God kveld! Jeg er veldig utslitt etter en fantastisk, men lang dag! Derfor går jeg bare ganske fort igjennom dagen min i dag, og viser heller en del bilder! :D


Enda en photoshot med Amanda ble tatt etter legetimen i dag som forresten gikk bare bra, litt rar lege jeg har... men men. Etter en lang dag på skolen begynte jeg å pugge på geografi prøven som blir i morgen... Jeg er enda ikke ferdig med å pugge, men orker ikke mer i dag!

I dag hadde vi teater og årsmøte på teateret etter skolen, det har vært veldig gøy å komme i gang med ny manuset! I dag fikk vi også vite rollene våre, og jeg fikk rollen jeg ville ha! Sinnsykt glad nå jeg! Liten nedtur er at jeg må lære manuset på 2 uker, men det skal jeg nok greie! :D Hvis dere ville se hvor fint Tannhullet ble så har jeg tatt bilde :D

Når klokken slo ni var møtet en halv time sein, og jeg hadde ikke kommet i gang på kap.2 I Geoen og jeg skulle i bursdag til et koselig familie medlem.... :D Francissca har bursdag i dag, og alle gratulasjoner går til denne vakre kvinnen!


Etter en vell gjennomført travel dag igjen er denne gutten sliten og veldig klar for å "jump into the sack!" som Sue sa i USA :D Jaja, nok tullball!

Hvordan har deres uke vært så langt?

 

Sov Godt!

~ Sindre Ellingsen

6

Prøver å virke motivert når jeg egentlig ikke er det?

Publisert: 01.10.2013 kl.20:32 (Livet)

Dagen i dag har bestått av å gå tilbake på skolen, noe som er possitivt. Det eneste som ikke faller for meg som possitivt er alt arbeidet jeg må ta igjen. Jeg har gådd glipp av to prøver mens jeg har vært syk, og jeg har spurt mine lærere så pent som bare det om å få ta de igjen og så snille som de er har de sagt JA! Da står det bare igjen den dårlige siden av saken... Alle er på torsdag... dagen vi har Geografi prøve! Artig eller hva?

Har dessverre ikke tatt noe bilde av at jeg studerer, men skal love dere en ting! Det er ikke det artigste man gjør.... men det er visst noe man må gjøre for å få seg jobb :) Jaja, nok med negativiteten! Jeg kan heller dele motiverende studerings musikk også kalt MSM! Ok... Jeg er for trøtt til dette haha! HERE YOU GO!

 1. Undercover, Selena Gomez (Stars Dance)


 2.  When The Darkness Comes, Colbie Caillat (The Mortal Instruments: City Of Bones Soundtrack)


 3. Power, Kat Graham (Power)


 4. Not Givin' In, Rudimental ft. John Newman & Alex Clare (Home)


 5. Things We Lost In The Fire, Bastille (Bad Blood)

Det e bare fem av mange av mine MSM sanger! Nå skal jeg fortsette med studeringen jeg!

God Kveld, 

~ Sindre Ellingsen

 

0

HERLIGE STRESS SØNDAG

Publisert: 29.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God Søndag alle sammen, det er nå alle skal ha vært i kirken og feiret guds dag. Neida, men jeg voknet av at kirke klokkene ringte inn til ny gudstjeneste utenfor hjemmet til min bestemor og bestefar. Jeg har tilbringt helgen hos de unge og søte, i det blå huset demmes. Det har vært en herlig helg, med litt avslappning, men fortsatt for lite for meg. Vi ble ferdig med tannhullet i dag på teateret, så vi er klar for prosjektet på onsdag. Etter at jeg var ferdig på tannhullet tok Mor & Far meg med på Bjørk og spiste den dyreste middagen på lenge! Glad for at det ikke gikk fra min pengebok. Den dagen jeg blir rik skal jeg spandere dem fantastisk middag. :D

Tok bare ett bilde i dag, og det var av den fantastiske deserten... som smakte like godt som den ser ut som på bildet :)

Hva har dere søtinger gjort i helgen da?

~ Sindre Ellingsen

2

GO' LØRDAG, FOR EN LØRDAG

Publisert: 28.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God lørdags kveld! I natt fikk jeg for første gang på de to siste ukene mer enn syv timer søvn. Sov hele ti timer, og det var fantastisk å stå opp helt utkvilt på denne vakre lørdagen. Denne uken har vært en god, men helt utrolig slitsom uke. Den fantastiske teater gruppen jeg er med i har strevet siden søndag i forrige uke, med å få tannhullet på plass, og klar til at vi kan jobbe med det nye fantastiske prosjektet vårres! Mye nytt og spennende framover, så keep an eye out for news I tell you! 

Bildet er fra torsdagen, så det ser litt rydderige ut nå. Vi skal bli ferdige i morgen, og jeg gleder meg mer til vi er ferdige, :) Det var ganske interesangt i dag fordi uventet nok spilte de inn film utenfor tannhullet, og det er en ting som jeg aldri har opplevd i Bodø før. Det var kamera, lys og greier osv.


Drømmeyrke utenfor døren, :) Hvis det er mål jeg jobber mot, så er det blant annet dette. Resten av kvelden har jeg analysert manuset vi jobber med for øyeblikket. Jeg kom meg igjennom det, og må helt ærlig innrømme at slutten rørte meg, og en tåre kom det nok. Jeg bare håper vi greier å få dette bra til! Røre publikum før jul, håper de kommer til å føle når jeg leste dette manuset i kveld! Gled dere, jeg anbefaler alle å komme å se på!

Ha en fantastisk helg videre alle der ute!

~ Sindre Ellingsen

0

DA VAR DET BARE 4 DAGER OG HELG!

Publisert: 27.09.2013 kl.21:01 (Livet)

Det har ikke blitt mye blogging de siste dagene, i og med at jeg har jobbet med designeren IVERSN for å bli ferdig med designet til 1. Oktober. Det er bare 4 dager igjen, og jeg gleder meg i fleng!

Nå har jeg tatt helg, skal gjøre siste finpuss i helgen på designet, så skal det instaleres! 
HVA SKAL DERE I HELGA?
~  Sindre Ellingsen
4

HODEPINE & INNKJØP

Publisert: 23.09.2013 kl.20:56 (Livet)

God kveld i stuen! I dag våknet jeg med hodepine og bestemte meg for å bli hjemme fra skolen igjen! Jeg har slete med hodepine i de to siste månedene, og grunnen til det er muskel knuter i ryggen. Wohoo så artig... Videre til godsakene, hehe. I dag kom siste rest av tingene jeg bestilte i forrige måned til skole og meg selv. 

Jeg handlet meg en ny sekk for å bruke på skolen fordi den gamle var veldig slitt, og de siste ukene har jeg gått på skolen med en tøy bag. Etter hvert når man skal ta med seg masse bøker hjem blir det tungt å ha den på skuldren.

I stedet for å ha med seg en mappe til mac'en har jeg nå noe deksel lignende til mac'en i turquise, og matchende tastatur. Ble veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut.Helt tilslutt saå kom de nye conversene mine! Ble saå glad, har ventet på den en liten stund. :) I morgen er det tilbake til skolen, og pugge dag. I morgen tidlig vurderer jeg å ikke trene de to første timene fordi jeg har samfunnsfag prøve på onsdag, og selve stoffet er på 57 sider. Uansett tror jeg att jeg blir å trene for å bruke litt energi for ikke å bli så rastløs når jeg skal pugge. Hva syns dere?

~ Sindre Ellingsen 

8

FORRIGE UKE GIKK RASKERE ENN PLANLAGT

Publisert: 23.09.2013 kl.15:26 (Livet)

Den gjorde det. Jeg fikk ikke skrevet noe siden tirsdag siden at dagene fløy avgårde og jeg hadde ikke noe tid til overs. I helgen var jeg på kurs, og i tillegg så har teatergruppen begynt med ett oppussings prosjekt på tannhullet, hvor vi fikser øvingslokalet vårres til Høst prosjektet vårres som starter på onsdag. Mer om det senere. . .

 

 På tirsdagen dro jeg og Amanda snusk for å se Maiken spille på fritidssenteret. Maiken var kjempe flink og rørte meg med musikken hennes som hun har skrevet selv. I løpet av kvelden spilte også Indygo som er ett ganske nytt band i Bodø. De var veldig flinke til å spille, og i tillegg har de helt fantastiske melodier.

 

 

 Det var en fantastisk tirsdags konsert på fritidsenteret. Senere den forrige uken har jeg hatt teater på onsdagen, i tillegg overnattet jeg hos Thea fordi hun ville ha meg på besøk. På torsdagen dro jeg på besøk til Birgitte, hvor vi øvde litt til Ensamble konserten som er om 4 dager. I helgen har jeg vært på Teater Improvisasjons Kurs, hvor jeg har overnattet og til slutt i går så startet teater gruppen å vaske hele Tannhullet, og vi ble ferdige så vi har fri i dag. :D Hadde dere en fin uke i forrige uke?
~ Sindre Ellingsen
2

The day is today...

Publisert: 17.09.2013 kl.23:06 (Livet)

God kveld i luken! Jeg hadde desverre alt for mye å gjøre i går så jeg rakk ikke å få skrevet mitt "Instaweek" innlegg, men gjorde det i dag heller. :) I dag skulle jeg egentlig lage ett lengre innlegg om hva jeg har gjort i dag, men det får bli i morgen... Så har dere noe å glede dere til.

"It's crazy to think how different your life would be if you never met those people that changed everything."

Det sitatet passer veldig godt til dagen i dag, men også generelt sett. Man blir påvirket på utrolig mange måter av de man er sammen med og rundt. Man vokser også av dem man forholder seg til og blir sterkere. Det er mange ganger hvor jeg tenker hvordan det hadde vært visst ikke jeg noen gang hadde møtt mine nærmeste. Det er egentlig litt skummelt å tenke på også.

 

God natt folkens!

~ Sindre Ellingsen

2

Helgen på fjellet!

Publisert: 15.09.2013 kl.22:48 (Livet)

Hei hei folkens. Jeg trodde jeg ikke kom til å gjøre noe i helgen, men overaskende nok ble vi innvitert opp på fjellet. Det er ganske fantastisk å få dra på hytta med Mor & Far! ??


Mor & Far <3

Jeg er kjempe stolt av meg selv fordi jeg kjørte bil for andre gang i mitt liv og jeg kjørte hele veien fra Fauske til Saltfjellet. Veldig herlig å tenke på at jeg har mestret så mye som jeg har gjort. ??


Mamma & Typen griller marshmellows... :)

Jeg beklager for dårlig mobilkamera kvalitet, men det er vanskelig å blogge med fantastisk kvalitet med E (Edge) net på telefonen! :)

 

Dere må ha en fantastisk helg videre!

~ Sindre Ellingsen

2

Endelig helg!

Publisert: 13.09.2013 kl.18:12 (Livet)

GOD HELG! Det er veldig fantastisk å kunne si det etter en slitsom uke. Prøven i dag gikk fantastisk bra og jeg skrev hele 3 sider om middelalderen gjennom musikken, fornøyd! I dag har det ellers vært en fantastisk dag med tanke på datoen! (13.09.13) Jeg har egentlig aldri hatt noen ulykke på fredag den 13. Nok om det... Jeg har fått vært hos frisøren i dag og det var helt fantastisk å få kort hår igjen. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med.

Jeg fikk endelig sesong 4 av The Vampire Diaries, wohooo! Da blir det maraton i helgen! Som dere ser så er jeg "Ironisk" sunn og koser meg med det. :)

Jeg spurte dere om dere har noen planer for helgen i går, nå er det vel min tur å dele hva jeg skal gjøre i helgen. Jeg har faktisk ikke noen planer enda annet enn en trenings runde med Andrea, og å se på TVD, så vi får se hva jeg blir å gjøre. 

 

God Helg!

~ Sindre Ellingsen


 

6

MIP & Sånt...

Publisert: 12.09.2013 kl.22:49 (Livet)

God Kveld, I dag var jeg tilbake til skolen etter å ha vært syk hele uka bortsett fra tirsdag (turdagen). Jeg merker at jeg har sinnsykt mye å ta igjen etter å ha vært syk fra og med fredagen. Jeg har en prøve i morra også må jeg komponere en melodi fra en modal skala (kirketoneart). Jeg har egentlig bare fått øvd på prøven, så jeg må få komponert melodien i morgen tidlig før jeg har MIF: Komponering. Jeg har prøve i MIP (Musikk I Perspektiv) som er musikk historie, temaet vi jobber med for tiden er middelalderen. Det er ganske interesangt faktisk, men ikke å gjenta stoffet om og om igjen til man kan det.

I allefall så ligger jeg bare på sengen små fortvilet og pugger på prøven før jeg skal stupe i seng. Jeg kan stoffet egentlig, men føler meg alltid så usikker fordi det er stoff som er ganske åpent; altså du kan svare på mange forskjellige måter og det er kanskje rett. Jeg må finne en måte å formidle meg innenfor temaet. :D

Dette var ett ganske kort innlegg, men jeg har i allefall skrevet det. :) I morra er det fredag, og det skal bli sinnsykt herlig!

 

Hva skal dere i helga?

~ Sindre Ellingsen  

4

Tur på Junkerfjellet & videre...

Publisert: 11.09.2013 kl.18:57 (Livet)

Hei igjen! I går var vi på tur og turen ble fantastisk. Vi var heldig med været og alle var glade og det var rett og slett en fantastisk tur etter jeg har vært syk fra skolen. Jeg var ikke forberedt på at hele Bodø VGS skulle på tur, siden at jeg trodde at det bare var musikklinja. Jeg startet dagen med at jeg møtte opp med disse to søtingene, hvor vi ble kjørt til Marskinisten hybelverten til Amanda (høyre).Derfra begynte vi å gå oppover maskinisten og mot junkerfjellet. Jeg og Birgitte (venstre) gikk i fra Amanda til å begynne med. Det er sinnsykt mange fine fjell i Bodø, og jeg tok en stor del bilder av fjellene og alle folkene også. :)

Jeg ble overasket over hvor mye bedre kondisjon jeg har fått i forhold til da jeg gikk tre-toppsturen i 2011. Turen opp til Junkerfjellet var kortere enn jeg husket. Jeg fikk stoppet og tatt noen fine bilder før vi gikk videre.

Vi gikk videre nedenfor de steinene som du ser på bilde nr3, og opp på enda ett fjell som jeg ikke vet navnet på. Der spiste vi lunsj, og jeg fikk tatt flere bilder av fjellene bortover. Jeg fikk også tatt ett bilde med historie/samfunnsfags læreren min, fotogen mann det der.

På veien ned igjen kom energien på topp etter en fantastisk lunsj. MDD Lederen begynte å jogge nedover og tok med seg noen andre på turen, det var ganske uventet. Jeg begynte ikke å jogge før jeg hadde gått ned av det første fjellet. Jeg jogget hele veien opp og ned igjen, og på veien møtte jeg Elisabeth og vi jogget resten av veien til vi var tilbake til startpunktet. 

Ikke verdens "fineste" bilde men men :D. Det var gøy og se på RunKeeper appen hvor mye vi hadde gått/løpt, det er litt småkomisk å tenke på at den hele tiden begynte å snakke mens jeg gikk. "You've been running for 5 minutes...". Dette var en fantastisk tur, og den får meg til å ha lyst til å gå/jogge mer på fjellet og å bli med Mor & Far på tur. De gangene jeg er på besøk hos dem og de spør om jeg skal bli med på søndagstur sier jeg alltid JA, men det blir ikke noe av fordi jeg er et sovende lik på morgenen. Denne turen må jeg tenke på neste gang jeg ligger som et lik på morgenen. 

 

Vellykket rute! Det ble en del mange bilder, men blir veldig ubesluttsom når det blir tatt så mange bilder. :) 

 

Ha en fin kveld, 

~ Sindre Ellingsen

0

Ut på tur aldri sur eller hva?

Publisert: 10.09.2013 kl.04:50 (Livet)

God natt, eller god morgen når dere leser dette! Jeg ligger våken her og får rett og slett ikke sove, litt synd det i og med at jeg skal på tur i morgen tidlig. Skolen eller rettere sagt musikklinja har arrangert en tre-toppstur bare for musikklinja, det blir veldig gøy. Jeg er en person som elsker å gå på tur og det har jeg vært helt siden jeg var liten. Har mange morsome tur historier fra den tiden. Bestemor og Bestefar (Mor & Far) er tur gåere og pleide å ta hele familien på masse turer, og det er vel derfra jeg har fått min interesse for å være aktiv og det å nyte en god tur i ny og ned. 


@http://www.godtur.no

I allefall så har musikklinja tur i morgen til Junkerfjellet. Det har vært alt for lenge siden jeg har vært på en ordentlig tur, og det er ganske synd. Jeg tror at grunnen til at de arrangerer turen er fordi at VG2 & VG3 skal bli kjent med VG1 Musikk. Vi fikk ikke noe slikt arrangert når vi var 1. klassinger. :)

En del av klassen min blir værende hjemme i dag, fordi de er syke eller late. Det er ganske synd tenker nå jeg. Jeg ser på denne turen som en måte å være sosial på og bli bedre kjent med de andre. Jeg tror det blir en hyggelig og god tur, og det er meldt ett herlig vær.  Jeg føler meg allerede klar og jeg skal ta med kamera og ta bilder og kanskje filme litt så dere får se hvordan turen ble. 

Helt til slutt vil jeg bare dele ett bilde fra i sommer. Jeg fant ett bilde på kameraet av meg og Anisa da vi besøkte UCLA i Los Angeles, California i Juli. Jeg savner henne og alle de andre jeg møtte i LA; anbefaler sterkt å dra på språkreise fordi du får venner for livet! <3 :)

Jeg fikk prøvd ut litt redigeringsprogram underveis og ble ganske fornøyd, men har fortsatt en del å lære. ;) Har dere noe tips angående bruk av Pixlr?

 

Follow my blog with Bloglovin

Ha en fin dag på skole og jobb,

~ Sindre Ellingsen

hits