PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


10

FOTOKURS MED KRISTINA KVAMMEN

Publisert: 13.10.2013 kl.03:56 (Fotografi)

I de siste fem dagene har jeg vært på et helt fantastisk fotokurs med en fantastisk fotograf som heter Kristina Kvammen. Kristina bor for øyeblikket i Oslo, og har nylig fulført ett fotograf studie ved Bilder Nordic School of Photography. Jeg har lært utrolig mye av henne og kan ærlig si at jeg har en bedre forståelse innenfor det som kalles for fotografi. Jeg har tatt utrolig mye bilder, men jeg har samlet noen av de fineste for dere søte lesere til å se.


Jeg ville bare dele ett bilde av henne og to av mange fantastiske bilder hun har fotografert selv. Bildene er hentet fra hennes egen nettside. Nå kommer noen bilder jeg har tatt selv som dere ikke har sett tidligere!Gi meg gjerne tilbakemelding slik som på de andre foto-relaterte innleggene jeg har hatt i det siste. Personlig så syns jeg at bildene mine er kjempe fine i forhold til standaren jeg startet med :D...

Hvordan tar dere bilder? Har dere noe dere elsker å fotografere?

~ Sindre Ellingsen

26

PHOTOSHOP MED BILDER OG GREIER

Publisert: 11.10.2013 kl.01:27 (Fotografi)

Denne natten som var har jeg sovet helt forferdelig! Jeg fant ut at jeg hadde med uheld greid å ta med meg luftmadrassen som var ødelagt, så rett etter at jeg hadde fylt opp luft i den og lagt meg ned tok det bare 10 minutter før at alt av luften var ute igjen. Jeg lå altså på et kaldt steinhardt gulv i natt med bare fire timers søvn fordi de jeg delte rom med nektet å legge seg! Jeg merker at jeg begynner å bli gammel, hehe! 

I dag på kurset lærte jeg mye, jeg fikk også prøvet meg fram på photoshop noe som er kjempe kult, :D Vi fikk også prøve å fotografere med en modell. Det var veldig hjelpsomt for videre vitenskap om bilder på denne bloggen... Har ikke så mye mer å si annet enn "Enjoy the photographts!". 

Dette bildet tok jeg i går av lysekronen, i dag hadde jeg det artig med Photoshop. Jeg ble strålende fornøyd, og fikk fram kontraster jeg ikke visste fantes i bildet. Dette var ett bilde jeg fikk prøve å ta med en modell, ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Jeg er veldig overasket over hvordan det ble helt til slutt.

Et veldig vakkert bilde av min gode venn og blogg venn Andrea! <3 Her så fikk vi prøve ut lærdommen vi lærte i dag mens vi jobbet med modellen. Ble veldig fornøyd med slutt resultatet!

Helt til slutt; leksen til i morgen... Vi skulle lage en liten sammenlimt bilde serie ting. Jeg fikk fantastisk hjelp av min snille bestefar... og jeg tror vel at jeg blir å kalle dette bilde "Skjørhet". Ble også fornøyd med dette, men var vanskelig å finne ut hvordan jeg skulle løse denne oppgaven, spesielt når det var så mørkt! :)

Hva syns dere? Har dere hatt en fin uke så langt? 

~ Sindre Ellingsen

hits