PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

GRAMMY'S 2014

Publisert: 27.01.2014 kl.11:25 (Anbefalninger & Tips)

I går var det Grammy's igjen for 56. gang. Jeg har sett mange spennende bilder fra showet, men ikke sett selve showet enda. Jeg har det på nedlasting for øyeblikket slik at jeg kan se det i kveld ved sengekanten.Det jeg liker aller best ved Grammy's er absolutt musikken. Jeg personlig tenker ikke så utrolig mye på prisutdelingen i seg selv; jeg blir glad om en av mine forbilder vinner. Det som også er kult med Grammy's (og prisutdelinger generelt) er det at man kan finne ny musikk innenfor de fleste sjangrene. Ikke minst de spektakulære scene showet som de setter opp.

-

Beyoncé (mah booo!) er tilbake, og fy flate den dama. Jeg kan ikke beskrive for ei fantastisk dame hun er. Etter albumet hennes BEYONCÉ har jeg bare blitt tusen ganger mer glad i henne. Hun viser modighet gjennom det albumet; på både godt og ondt. Drunk In Love (ft. Jay Z) er en av mine favoritter fra albumet, og dette er klippet hvor hun framførte sangen med mannen hennes. Fantastisk!

-

P!nk i tau. Den damen er altså en av min mammas favoritt artister, og jeg skjønner veldig godt hvorfor. Hun er vågal, og en ekstremt stor feminist.

Jeg gleder meg til å se hele det spektakulære showet i kveld :)

 

Har dere sett det?

~ Sindre Ellingsen

 

#Grammys #show #beyoncé #pink #spektakulært #tyvefjorten #blogg #hverdag #tv #Januar

10

TOPP 5: Serier For Øyeblikket!

Publisert: 19.01.2014 kl.16:47 (Anbefalninger & Tips)

God søndag! Søndag for mange inklusive meg er en avslapnings/serie dag. Søndagen er seriedag for meg fordi jeg absolutt ikke har noe tid ellers i uken til å se på seriene jeg ønsker å se på. Dette er de 5 seriene som jeg for øyeblikket ser på, og jeg har tatt de i en topp 5 liste. :D

5. Bloggerne (TV2 Bliss) - Søndag, kl 20

-  - Bloggerne er en sånn fasinerende dokumentar serie som man blir fasinert av å se. Jeg syns det er kjempe spennende å få oppleve de virkelige fjesene bak de store bloggene i Norge.

 

4. The Fosters (USA)

- - The Fosters er en serie jeg la merke til når jeg bodde i Los Angeles i sommeren 2013. Jeg ble veldig fasinert av plottet og likte veldig godt serien på grunn av alle små temaene som LGTB- tema og foster systemet i usa. Anbefales :)

 

3. How I Met Your Mother (Netflix)

- - How I Met Your Mother er rett og slett genialt. Dette er en sånn serie som jeg i utgangspunktet trodde jeg ikke kom til å like i det hele, men ble overbevist det motsatte. Jeg startet tilfeldig å se på den, og nå er jeg rett og slett avhengig.

 

2. The Carrie Diaries (USA)- - The Carrie Diaries! Ahh... Elsker det! Elsker hele 70-80 - talls temaet, og i tillegg har denne serien også sterke side tema som LGBT, utroskap, famile, osv. I tillegg er det Sex & The City!

 

1. American Horror Story: Asylum (Netflix US)


- - American Horror Story, utrolig merkelig og grusomt ekkel serie som er desidert favoritt for tiden. Jeg greier ikke å la være å se på, haha. Jeg er mot slutten av andre sesong som heter Asylum, og gleder meg vilt til sesong 3 Coven! Anbefales noe sykt!

 

God Søndag! Hvilke serier er deres topp 5 for tiden? :*

~ Sindre Ellingsen

#AmericanHorrorStory #TheCarrieDiaries #HowIMeetYourMother #TheFosters #Bloggerne #TV #serier #søndag #Januar #Topp5 #tyvefjorten

0

PRETTY HURTS

Publisert: 17.12.2013 kl.10:00 (Anbefalninger & Tips)

Queen B lanserte sitt femte studio album på fredagen, og jeg måtte handle det med en gang. Denne gangen kom hun med en overraskende Visuellt Album, med 15 sanger og 17 musikkvideoer. Albumet traff meg midt i hjertet for å si det sånn, men selvfølgelig er det noen sanger som skiller seg ut. "Heaven" & "Pretty Hurts" er desidert to personlige favoritter, men jeg digger dem alle!

 

 

Har du hørt albume, hvilke er dine favoritter?

~ Sindre Ellingsen

#Beyoncé #VisualAlbum #Album #Heaven #PrettyHurts #QueenB #Musikk #Favoritt

2

TØRK ALDRI TÅRER UTEN HANSKER - OPPFATTINIG

Publisert: 05.12.2013 kl.21:46 (Anbefalninger & Tips)Tørk Aldri Tårer Uten Hansker . . . er en veldig rørende historie som følger forskjellige mennesker i det homofile miljøet i Stockholm, September 1952. Hovedfokuset ligger på den unge studenten Rasmus og Benjamin, som er medlem i religionen Jehova's Vitner. I det homofile miljøet i Stockholm er det en spredende sykdom ved navn HIV, og den rammer en stor andel av menneskene i denne serien. 

Jeg så aller første episode i går kveld. Jeg ble rett og slett ikke skuffet for hele historien var interesang og ok å følge med på selv om at det var mye sprang i tid. Dette er en veldig hjerteskjerende, vakker historie som jeg føler kommer til å utvikle seg til noe veldig tragisk. Jeg anbefaler alle og en hver å se denne sterke og triste serien, og om du er en bokelsker kan du lese boken til Jonas Gardell ved samme tittel først. :)

Hva syns du? :D

~ Sindre Ellingsen

6

TØRK ALDRI TÅRER UTEN HANSKER . . .

Publisert: 04.12.2013 kl.21:47 (Anbefalninger & Tips)

Jeg har hørt så utrolig mye interesange skryt av denne nye serien som kom forleden dag på NRK. Etter av å lest synopsisen ble jeg veldig nysgjerrig på å se denne serien, noe som jeg skal i kveld. Nå som jeg er syk har jeg alt for mye tid til overs som jeg ikke har ellers, og dermed har jeg tid til å sjekke ut nye kule serier. Jeg skal skrive mer om den når jeg har fått sett første episode...

Ha en flott kveld videre! :*

~ Sindre Ellingsen

#NRK #TV #TørkAldriTårerUtenHansker #MiniSerie

8

SERIE ANNBEFALNING #1

Publisert: 31.10.2013 kl.11:57 (Anbefalninger & Tips)

Hei hei! Jeg har vært syk i de siste to dagene og har ikke fått tatt meg tid til å blogge. Det eneste jeg har bedrevet med er manus pugging og serie seing!

Denne serien fikk jeg anbefalt av ei jente jeg går i klasse med ved navn Anna. Serien er en krimminal mysterie om et mord som skjer på midten av ei bru. Broen ligger akkurat på grensen mellom Sverige og Danmark. Liket som blir funnet er delt i to, og det viser seg at kroppen tilhører to lik. Overkroppen er Svensk og underkroppen er Dansk. Etterforskeren Saga Norén må sammarbeide med den danske etterforskeren Martin Rohde for å løse saken fordi at saken tilhører begge politidistriktene. Morderen dukker opp som annonym i media, og kommer konstant med nye påfunn.

Jeg ble hektet etter første episode, og måtte se videre. Jeg er nå kommet til episode 6, og gleder meg kjempe mye til å fortsette i ettermiddag. Det som holder meg fengslet til serien er alle twistene som oppstår ettersom morderen kommer mer og mer fram i media. Det dukker også opp masse forvirringer som gir deg masse åpne og uforståelige spørsmål. I tillegg i hver episode har det kommet nye karakterer som på en eller annen måte får sammenheng med mordet.

Har dere sett serien? Hva syns dere om serien?

~
Sindre Ellingsen

2

NELLY CRAVINGS FOR ØYEBLIKKET

Publisert: 09.10.2013 kl.06:00 (Anbefalninger & Tips)

God morgen :D Starter dagen i dag med en enkel liste med Cravings fra Nelly.com! Det har seg sånn at jeg lengter etter nye klær for tiden! 

 

(1.) Honani Sweat - HER! // (2.) Kalle Baseball - HER! // (3.) Franklin & Marsall - HER!


 

(4.) Erik Original JJ 656 - HER! // (5.) 508 Regular Taper Modern Levis - HER!

(6.) Dr. Martins (Grizzly) - HER!

Nå som det går mot vinter lengter jeg etter gensere, spesielt varme gensere som på bilde nr. 3. I tillegg går jeg i alt for mye Jeans og det blir heller aldri nok av dem i mitt skap! :) Helt til slutt er det skoene jeg har ønsket meg i en god stund og CRAVE FOR som det synger etter! :D

Nå drar jeg på skolen, og skal prøve å få slengt inn ett innlegg i ettermiddag/kveld! For de som får høstferie i denne uken, må dere kose dere maks!

Gi tilbakemelding om dere syns at jeg skal gjøre flere av disse? Har dere noen Craves for øyeblikket?

Sindre Ellingsen

 


hits