PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

20 Tilfeldige Fakta Om Meg

Publisert: 06.10.2016 kl.12:00 (Livet)

Tenkte å begynne det første ordentlige bloggposten med 10 helt tilfeldige fakta om meg. Vi får bare begynne en plass så tar jeg resten derfra. Håper du lærer noe nytt.

FEM PERSONLIGE FAKTA 

01. Jeg er en ganske sjenert kar! De fleste som kjenner meg, kjenner meg som en ganske utadvendt person. Det er ingen tvil om at jeg er det, men har helt siden barndommen vært en ganske sjenert type. Jeg er som et blomsterfrø, tilsetter du vann så vil jeg gro til en sprudlende blomst.

02. Jeg har angst! Jeg er en av flere mennesker som har vokst på seg angst på grunn av traumatiske opplevelser. Jeg vil si at jeg har to forskjellige angst former; post-traumatisk stress & en moderat sosial angst. På den positive siden har det forbedret seg veldig mye de siste årene, noe som gjør hverdagen mye enklere.

03. Jeg er skeiv! For de av dere som ikke har fulgt bloggen min tidligere så er kanskje dette en fakta dere ikke vet om. Jeg kom offisielt ut av skapet på denne bloggen Januar 2014. Nesten tre år siden!

04. Jeg har bare en nydelig mamma! Jeg har i all hovedsak vokst opp med bare en herlig og fantastisk mamma. Jeg har en pappa, men han går dessverre lengre ikke blant oss her på kloden.

05. Ekstra Mamma & Pappa! Jeg har vokst opp veldig tett med min bestemor og bestefar som jeg bare kaller for "Mor & Far". De har alltid vært der for meg som en erstatning for farsrollen. Det er noe jeg kommer til å være evig takknemlig for!

 


 

FEM TILFELDIGE FAKTA 

06. Jeg er gluten intolerant! Jeg har en matallergi som er veldig slitsom til tider hvor det enten er trang økonomi i veien eller at jeg må ha et quickfix måltid på butikken. Må jeg handle frokost på butikken ender det som regel med en nøttepose og en banan, eller yoghurt.

07. Jeg har en helt latterlig bok kolleksjon! Hjemme har jeg en alt for stor bok kolleksjon av bøker som jeg for det meste ikke har lest. Jeg var bokblogger før jeg startet med privat blogg, hvor jeg også fikk en del av bøker gratis for å anmelde dem.

08. Jeg har en evig fascinasjon av afroamerikanere! Jeg tror nesten jeg må ha vært afroamerikaner i mitt tidligere liv. Jeg har så alt for stor sympati for mørkhudedes rettigheter, samtidig som jeg syns at de er helt utrolige og nydelige mennesker.

09. BEHIVE! Dette er egentlig en etterfølger fra forrige, men Beyoncé. Det er et menneske jeg har ekstremt mye respekt og inspirasjon fra. Hun er rett og slett et utrolig vakkert menneske som har ekstremt inspirerende holdninger til verden.

10. Jeg er en arbeidsnarkoman! Det jeg mener med dette er vel at jeg har en ekstrem arbeidsmoral framfor det jeg interesserer meg for eller det som motiverer meg. Trenger ikke alltid være at jeg jobber veldig mye på jobben, selv om at det kan skje selv om at jeg egentlig har ferie når jeg er hjemme!FEM OM TING JEG GJØR

11. Rastløs vandring! Snakker jeg i telefonen, pusser tennene eller spiser mat har jeg en stor tendens til å vandre fram og tilbake. Jeg spiser middag i ro, men har jeg dårlig tid vandrer jeg som regel.

12. Snus avhengig! Ikke en av de tingene jeg er stolt over, men det har blitt slik at jeg har blitt avhengig av den giftige teposen. Jeg håper en dag å slutte, men må jo si at jeg er ganske så glad i den herlige teposen.

13. Skravlebøtte! Det er noe jeg hører stadig vekk, og kan ikke motsi det. Jeg er flink til å prate, har stunder der jeg ikke prater, men er jeg ivrig kommer det flere setninger enn pust.

14. Perfeksjonist! Jeg har en god dose med perfeksjonist syndrom. Det er en god egenskap, men den har også sine dårlige sider for å si det sånn. Jeg tar det meste jeg gjør veldig seriøst og bruker lang tid på å perfeksjonere.

15. Født på Sass? Noen er født på ski, mens jeg er født med Sass. Jeg har et lite medfødt Diva-gen som jeg vil si jeg er glad for at jeg har. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en god dose med diva tendenser, men slapp av jeg er en veldig trivelig diva med mindre du kommer på min dårlige side. Heldigvis skal det mye til for at man havner på min dårlige side.

 


 

FEM SISTE FAKTA 

16. Jeg er både eldst og i midten! Jeg har vokst opp med en splittet familie, og jeg har fire halvsøsken. På farssiden har jeg en eldre bror og en yngre søster, og på morssiden har jeg to yngre brødre. Jeg har vokst opp med Mamma så jeg har hovedsakelig vært eldst. Confusing?

17. Smålig datageni! Jeg har alltid vært veldig flink med teknologi. Det skal ikke lang tid før jeg forstår meg på helt nye ting. Som for eksempel bloggdesign. Jeg har null peiling på html-koding, men jeg har greid å løse koden etter mye prøving og feiling.

18. Gårdsbruk! Jeg har vokst opp i et rekkehus, men rundt 18-års alderen flyttet Mamma og hennes nåværende ektemann til en gård, hvor de har opprettet gårdsbruk! Det er veldig trivelig å komme hjem på besøk til boer geitene, også kattene. Det er alltid noe nytt og spennende når jeg kommer hjem.

19. Dårlig med penger! Jeg er ikke helt elendig med penger, men jeg har enda ikke knekt koden på hvordan man skal være økonomisk fornuftig til en hver tid.

20. Musikk! Jeg skriver, lager og produserer min egen musikk. Jeg er i all hovedsak utdannet innenfor sang, men er i konstant utvikling hvor jeg satser på å bli så nært selvstendig som mulig!

 


 

Det var faktisk vanskeligere å ramse opp 20 tilfeldige fakta om meg selv enn jeg trodde. Iallfall har du som leser fått vite mer om meg og mitt liv, noe som kan hjelpe deg med å lære meg å kjenne. Håper det har vært interessant å bli mere kjent med meg!

Av nysgjerrighet vil jeg vite fem tilfeldige fakta om deg?!

 

Ha en nydelig dag!


 

 

harepuus1 ( 06.10.2016 kl.18:50 )

Haha er faktisk sykt vanskelig å komme på fakta om seg selv i den stunden du skal skrive, been there! Fint innlegg da vennen, gode fakta <3

Sindre Alexander Ellingsen ( 12.10.2016 kl.15:12 )

harepuus1: Takk :)

Hedda ( 06.10.2016 kl.22:52 )

Tilfeldig fakta: æ blogga også🙋🏼

Sindre Alexander Ellingsen ( 12.10.2016 kl.15:11 )

Hedda: Wood! I will follow! :D

Skriv en ny kommentar

hits