PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

Relaunch 2.0

Publisert: 05.10.2016 kl.20:26 (Livet)

Noen ganger i livet trekker man tilbake til ting som man pleide å drive med før. Det kommer av at man lengter tilbake til de interessene som man hadde før. For min del har det vært flere ting for å si det sånn, men en av dem er blogging.Dermed er det på god tid for en relaunch. Det har nesten gått to hele år siden jeg blogget sist så det er egentlig på tide at jeg vender tilbake. Det har vært to travle, men gode år. Jeg har virkelig savnet bloggingen fordi det har tidligere vært et veldig godt utløp for mine tanker og følelser. Skriving har alltid vært mitt utløp i både gode og vonde stunder. Noen ganger er det rett og slett enklere å sortere tankene når man skriver alt ned. Det kommer av at man blir tvunget til å legge ord på følelsene man fornemmer og tankene som surrer kaotisk oppi hodet. 

Denne gangen tenkte jeg å kicke off med fornyelse av utseende på bloggen. Jeg satte meg ned og begynte å analysere html kodingen for designet som Iversn lagde for noen år siden, og endret til jeg kom fram til et design som jeg ble fornøyd med. Jeg designet også en ny header ut i fra bildet som Frida Bringslimark tok av meg for en del måneder siden. Jeg er veldig fornøyd med det nye utseende til siden fordi den representerer bedre der jeg har kommet den dag i dag.

Framover blir det mye nytt. Jeg ønsker å fokusere på livet mitt, samt musikken. Det er nettopp det bloggen blir å ha hovedfokus rundt. Det er sannsynlig at det blir innlegg som går innenfor andre tematikker, men til å begynne med velger jeg å fokusere på å skrive rundt det jeg driver med til hverdags. Til slutt håper jeg at det jeg skriver vekker interesse hos dere som lesere.

Ha en nydelig høst!

 

 

 

Beste Meatball!! ( 05.10.2016 kl.20:45 )

Så kult at du begynn å blogg igjen :D Blir morsomt å se ka din nye hverdag består av. Lykke til 😉

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.10.2016 kl.20:48 )

Beste Meatball!!: Takk takk! :D Det blir bra! (y)

harepuus1 ( 05.10.2016 kl.23:46 )

Wii, gleda meg til å lese bloggen din framover babe!

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.10.2016 kl.00:05 )

harepuus1: Wii!

Skriv en ny kommentar

hits