PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Jeg kan gjerne være modell oftere . . .

Publisert: 21.12.2014 kl.10:00 (Livet)

I går fikk jeg, og noen venninner være modeller for en dag for Model Lab! Det var noe jeg hadde gledet meg til siden mandagen, når de ringte meg og spurte om jeg var interessert. Selvfølgelig var jeg det! Jeg følte at det gikk ganske bra, men noen av bildene var jeg litt død i ansiktet, men anser at når 44 av de 60 bildene som ble tatt var gode må jeg vel være ganske fotogen alikavell. 
Her har dere tyve av de beste bildene. For å si det sånn hadde vi det kjempe morsomt i studio, og de andre to sine bilder ble også fantastiske, så jeg vil sterkt anbefale dere å prøve noe lignende. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å gjøre dette oftere for å si det sånn! :D Avslutter innlegget med det flotte gruppe bildet vi tok i slutten av shooten! :D

Ha en flott søndag alle sammen! Masse kjærlighet! <3

~ Sindre Alexander 

Skriv en ny kommentar

hits