PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

Tar det med Stormen!

Publisert: 25.11.2014 kl.21:34 (Livet)

Det har vært en god stund siden sist jeg har skrevet et innlegg på bloggen min. Mye av grunnene er mangel på tid, inspirasjon og motivasjon. Jeg håper at jeg greier å bli mye bedre på det selvfølgelig. Jeg håper på å få skrevet meningsrike innlegg som ikke bare er menigsløse, og "rosablogger"-ish.

Jeg jobber for tiden mest med skolearbeid, noe som ikke alltid er like gøy. Jeg har funnet mitt arbeidssted på det nye biblioteket i Bodø, Stormen Bibliotek. Jeg får det meste unnagjort en god del skolearbeid som er umulig å få gjennomført på hybelen. I tillegg er det meget sosialt når jeg trenger pauser. I dag på skolen skulle jeg egentlig ta en prvatist eksamen, men hadde greid å forveksle datoene. Dermed må jeg gjennomføre den i mai i stedet.

Det faget jeg jobber mot for tiden er Musikk I Perspektiv (Musikkhistorie & Analysering). Det er et ganske tungt fag som jeg trenger å jobbe nøye med. Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg fulførte jobben min som Inspisient i går. Det var ganske trist. Du vet den følelsen man får når man har lyst til å fortsette med noe, men ikke kan fordi man er ferdig. Det var en tomhet i meg etter at jeg forlot Stormen Kulturhus i går. Jeg gjorde meg en bevisst tanke med den erfaringen jeg fikk som Inspisient. Jeg ønsker å jobbe som det igjen, men må ærlig innrømme at jeg foretrekker å være på scenen.

Jeg tenker at jeg burde komme meg tilbake til jobbingen med skolearbeid før biblioteket stenger for kvelden.

 

Masse kjærlighet! <3

~ Sindre Alexander Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits