PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


14

OPPERASJONEN

Publisert: 06.02.2014 kl.22:41 (Livet)

Opperasjonen min er på mandag... Jeg har vært utrolig plaget med nasalhet, hovne mandler (som gjør at jeg kveles, ikke kan synge, ikke trene kardio eller lignende og mer) og sykdom pga. aggresive og hovne mandler. Jeg var på sykehuset i dag i noen timer for kartlegging av selve opperasjonen som tar plass på Mandags morgenen. Jeg gleder meg!

Jeg skal fjerne begge mandlene, og i tillegg skrape vekk siste rest av falsk-mandlene. Jeg må innrømme at jeg gruer meg til de to ukene etter opperasjonen hvor jeg må være hjemme, og ta det lungt. Jeg er livredd for at de åpne sårene skal begynne å blø, og smertene for å si det sånn. Det jeg gleder meg mest til etter opperasjonen er det at forhåpentligvis er nasalheten borte og jeg får en flott stemme som de fleste andre! <3 I tillegg gleder jeg meg til å få sove ordentlig snorkefritt uten å kveles av de hovne svampene som henger baki der, å kunne trene kjempe mye og godt og det å ikke puste tungt!

Har du hatt dine mandler fjernet? Noen erfaringer du ønsker å dele?

 

Ønsk meg lykke til! <3

~ Sindre Ellingsen

Christine ( 06.02.2014 kl.23:03 )

Jeg har fjernet mandlene mine pga kronisk halsbetennelse og veldig store/hovne mandler. Operasjonen går kjempefint, du får masse smertestillende før narkosen og er ganske dopet ned før alt begynner:)

Når du våkner kan du være veldig tørr i halsen så du burde drikke litt iskaldt vann med en gang du klarer. Prøv å godt du kan å ikke sov etter at du våkner fra narkosen... dette fikk ikke jeg beskjed om, og fikk kjeft av sykepleier fordi jeg sov. Måtte også ligge i noen timer ekstra på sykehuset pga dette. Men det gikk fint.

Jeg var også veldig redd for blødninger når jeg kom hjem fra sykehuset, og sov ikke den første natten hjemme. Men det var vel egentlig bare fordi jeg var redd. Du burde ha folk med deg den første natten, da det er den dagen det oppstår mest blødninger osv. Men sannsynligheten er veldig stor for at du ikke får noe problemer :)

Jeg fikk blødninger(skorpe som sprakk) en gang i løpet av de 2 ukene, og da hadde jeg en isbit i munnen i ca 3 minutter og så var alt fint igjen :) Isbit MÅ du ha i fryseren hjemme etter operasjonen :)

Jeg anbefaler deg å holde deg borte fra varm mat, drikke med kulsyre og skarp mat. Jeg drakk kald blomkålsuppe som mamma hadde laget, hver dag, i 3 dager, og så et par dager til der jeg gjerne hadde en skive til eller noe slikt.. Hvis du dypper skiven i suppen så går den lettere ned :) Ps. IKKE prøv varm suppe ! Veldig vondt ! :P

Smertene er selvfølgelig voldsomme, men med alt du får av smertestillende så er det lett å holde ut. Hver morgen hadde jeg veldig vondt, klarte ikke å snakke eller noe.. Men så tok jeg meg 30-40 minutter der jeg drakk vann med isbiter i, og så tok smertestillende, og så fungerte jeg greit resten av dagen :) Viktig å holde halsen "fuktig" fra du våkner til du legger deg, da slipper du at skorpene sprekker :)

Håper noen av disse rådene hjelper :) Og masse lykke til ! :)

Christine igjen... :P ( 06.02.2014 kl.23:09 )

Glemte å skrive noe som kan være greit å vite, etter en uke eller noe slikt så begynner skorpene å løsne.. Dette kan være ganske ekkelt :P Ikke farlig ekkelt, men ekkelt ekkelt :P Jeg var ikke forberedt på det så jeg fikk helt angst når jeg en dag våknet og gikk for å se i speilet hva som var så rart i halsen, og så at en skorpe hadde løsnet og hang fra drøvelen min :P hahaha.. alle rundt meg holdt på å le seg ihjel av meg ! Gikk rundt å brakk meg i et par timer før jeg fikk den bort med q-tips !! :P ååårh, mange morsome historier ! :) (fjernet mandlene når jeg var 20år btw:) Er 23 nå)

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.02.2014 kl.23:25 )

Christine: Tuuuusen takk! Det hjelper masse! Gjør meg tryggere når jeg selv skal igjennom det samme! :*

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.02.2014 kl.23:26 )

Christine igjen... :P: Så morsomt :) Har hørt så :) takk <3

anniken lyng ( 07.02.2014 kl.05:45 )

Ojsann .. :$ hørtes ikke noe godt ut!

Lykke til da !♡♡

Sindre Alexander Ellingsen ( 07.02.2014 kl.06:54 )

anniken lyng: hehe :) Tusen takk <3

Elise R.. ( 07.02.2014 kl.11:55 )

Lykke til, håper alt går bra <3 Er her for deg <3 Har aldri hatt operasjon!! Du virker som en bra gutt, håper du overlever alt vondt <3

Klem fra meg <3

Lykke til klemmer fra meg <3

Marcela Constanza ( 07.02.2014 kl.12:26 )

Uff ikke kjekkt slikt. Du får ha lykke til etterpå :-)

Sindre Alexander Ellingsen ( 08.02.2014 kl.13:39 )

Elise R..: Tusen takk <3 Klem :D

Sindre Alexander Ellingsen ( 08.02.2014 kl.13:39 )

Marcela Constanza: Takk!

Elin ( 08.02.2014 kl.18:53 )

Lykke til :) Jeg har aldri fjernet mandlene så jeg vet ikke noe om det, men håper alt går bra :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 09.02.2014 kl.11:14 )

Elin: tusen takk <3

Siv ( 15.02.2014 kl.18:46 )

Håper det går bra med deg nå!! ;*

Sindre Alexander Ellingsen ( 15.02.2014 kl.18:54 )

Siv: ja <3

Skriv en ny kommentar

hits