PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

SKOLEHELG; PAPPKUTTING & ÆRENDLØPER!

Publisert: 02.02.2014 kl.17:02 (Livet)

God søndag! Helgen er snart over, og den har vært forferdelig kort for å si det sånn. I dag er den eneste dagen hvor jeg har helt fri fordi vi har hatt storprosjekt jobbing på skolen hele fredag og lørdag. I dag så sitter jeg på søndagsbordet og tar igjen skolen.

Hele fredag, og starten av lørdagen lagde jeg og to gode venninner (Amanda & Birgitte) skilt av papp. Det var en rar men også en smule morsom oppgave å gjøre. Vi tre er assistenter i prosjektet. Jeg fordi jeg ikke kan gjøre noen av de andre greisene :)

Resten av Lørdagen gikk vi ærner for Ida & Heather. Jeg fikk vært markør for hovedrollen (for possisjonens skyld), også var jeg og Amanda kostyme ansvarlig. Resten av Lørdagen før jeg dro hjem tok jeg 25 minutter sol! Det var herlig! Ønsker virkelig å bli brun igjen!Når jeg kom hjem fikk jeg besøk av Karina <3, og vi Skypet med Hanna & Ko-Yun! Vi bablet, og lo til vi fikk vondt i magen!


Ha en flott Søndag alle i hoppan! :D

~ Sindre Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits