PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


3

KAPITTEL 1 AV 12...

Publisert: 31.01.2014 kl.11:00 (Livet)

Januar måned er allerede over, og mye har hendt fra 1. Januar til 31. Januar. Ut i fra alt som har skjedd ser det ut til at dette kommer til å bli et fantastisk år. Jeg skrev et innlegg i slutten av Desember hvor jeg lagde mine egne mål og forsett for tyvefjorten. Så i slutten av hver måned tar jeg et sammendrag om hvordan det har gått den måneden.SKOLE... Jeg har hatt bedre fokus på skolen, så absolutt! Motivasjonen derimot har forsvunnet gradvis, og har gjort det vanskeligere å følge med i timene. For eksempel nå... Jeg blogger i stedet for å følge med på samfunnsfaglæreren, og det har sine grunner det også.

MEG SELV... Dette er absolutt det største framskrittet denne måneden. For det første fikk verden vite at jeg er homofil, og jeg stolt over det. Det er ikke det eneste heldigvis. Jeg har også brukt boken "Staying Strong"  av Demi Lovato flittig sammens med den flotte boken jeg fikk av Birgitte <3 De to sammen gir meg hver dag flotte sitat, og mål å jobbe framover med. Som Demi selv sier så er boken fylt med "A little morning meditation" hver dag. Det funker veldig bra for min del, og mange andres del; så det anbefales!

SOSIALT... Sosialt sett har jeg vært bedre på å ta vare på vennene mine, og å putte andre framfor meg selv. Jeg har også blitt flinkere til å delta i klasse sammenheng. Jeg var å så på noen fra klassen som spilte på Babel, og på Topp 13. Så det har absolutt vært framgang. :)

TRENING & HELSE... Jeg hadde to veldig sterke trenings uker hvor jeg fulgte en treningsplan, og greide å trene når jeg skulle trene; i tillegg til å pakke på noen ekstra økter med Sh'bam, og annet. Kostholdsmessig har jeg også vært flink i forhold til at det er vanskelig å finne ut hva man skal spise. Jeg reagerer sterkt på mel, og glutenfritt brød er smulete og tørt. Jeg har selvfølgelig greid å få balangsert det med egg, salat og lignende. Det har også blitt litt godteri i helgene, men sånt blir det av og til. :)

ANTI-PROKRASTINASJON... Jeg har faktisk blitt mye flinkere til å gjøre ting når jeg skal gjøre det uten av å si at jeg skal gjøre det senere. Den siste uken har det blitt litt mye prokastinering på skolearbeidet, men tar det igjen i helgen.

LITERATUR... Jeg har faktisk kommet meg i gang med lese-målet mitt. Har faktisk lest 2 bøker, og 1 novelle (den lille havfruen). Jeg er litt lese lei for øyeblikket så vi får se hvor mye som blir lest denne måneden.


Jeg er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd i Januar måned. Det lover godt for de neste månedene som kommer. Jeg kommer senere i kveld med en liste over mål for Februar. <3

 

Hvordan har deres måned vært?

~ SIndre Ellingsen

Elin ( 31.01.2014 kl.21:05 )

Jeg kan ikke helt tro at januar er snart over. Jeg synes ikke det er lenge siden jul he he. Første måneden av 2014 har gått bra. Jeg har lest noen bøker, fått trent slik jeg pleier og faktisk trent en dag ekstra. jeg trener tre dager i uken, men håper å få til fire etterhvert eller lengre tid med trening de dagene jeg trener :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 31.01.2014 kl.22:32 )

Elin: Det er fantastisk Elin! Gratulerer så kjempe mye! Stolt av deg :D <3

Elin ( 01.02.2014 kl.22:36 )

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits