PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

DEN FØLELSEN

Publisert: 30.01.2014 kl.22:47 (Livet)

Det beste etter trening er absolutt følelsen, maten og hvor enkelt man får sove etterpå. Jeg fikk gjort en fantastisk Sh'bam (dans) økt med Bjørg, og roing og litt styrke etterpå. Det er rart å gå ut blandt folk, og spesielt i forhold til at så mange har sett innlegget, og lest i avisen. Plutselig ser folk meg, og jeg er ikke vandt med å bli sett og hørt av andre enn mine nermeste. Jeg må være helt ærlig om at gutte garderoben er et skummelt sted. Det er bare å holde et konsentrert blikk på alt annet enn folkene. Har egentlig alltid følt det sånn angående garderoben, men det kjenner man selvfølgelig litt mer på nå. Jeg blir vel tryggere på det senere vil jeg tro.Slenger med ett bilde fra Sommeren i fjor i LA. Savner fargen, sola, statene, og alt! Vil tilbake og bli brun igjen! :D Jeg tar herved kvelden! Det skal bli så godt å sove igjen!

 

GOD NATT SØTINGER! :*

~ Sindre Ellingsen

 

Andrea ( 31.01.2014 kl.08:55 )

trening e det beste! vi må få til å dra på et par tima til i lag

<3

Elin ( 31.01.2014 kl.21:00 )

Jeg elsker trening, man føler seg så mye bedre etterpå :) God helg :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 31.01.2014 kl.22:11 )

Andrea: Jeppsi PEPSI! :*

Sindre Alexander Ellingsen ( 31.01.2014 kl.22:31 )

Elin: God helg Elin! <3

Skriv en ny kommentar

hits