PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


12

TORNEROSE SOV I HUNDRE ÅR

Publisert: 30.01.2014 kl.16:45 (Livet)

Dagen i dag ble brukt med en fantastisk katt i armkroken. Disse to dagene har vært utrolige, og jeg har levd i lykkerus som resultat av all støtten og de fantastiske historiene og ordene som har blitt sagt. Jeg sov hele 15 timer i natt av all lettelsen etter et døgn med kun 3 timer søvn. Jeg trengte den megden med søvn etter å gitt slipp på så mye av meg selv. Jeg er ekstremt overasket over hvor mange søte og koselige mennesker av alle legninger som har skrevet til meg. <3

Gizmo pusen min er god å ha i både gode og onde tider. Den katten er som en hund!

Jeg skal bruke resten av dagen på å trene med søte Bjørg. Litt Sh'bam (dans), og styrke gjør susen på en avslappnings dag. Håper alle dere har en flott dag!

 

Hva gjør du når du skal slappe av?

~ Sindre Ellingsen

synne ( 30.01.2014 kl.16:53 )

Kjære Sindre. Selvom jeg ikke kjenner deg, er jeg likevel så utrolig stolt og glad på dine vegne. Jeg har lest dine siste blogginnlegg og det rørte meg skikkelig. Jeg har selv flere nærme venner som er homofile/lesbiske og jeg vet hvor mye de har vært gjennom, både med seg selv og andre. Jeg er så glad du har funnet deg selv og kan leve livet ditt slik den du er. Du må aldri gi slipp på hva du liker og hva du trives med.

Ellen S Grønlund ( 30.01.2014 kl.17:59 )

Så søt <3

Joachim ( 30.01.2014 kl.21:50 )

Kjære Sindre!

Tusen takk for det flotte innlegget du skrev hvor du kom ut. Historien din er akkurat som å høre min. Det at du har valgt å stå frem vil gjøre det vanvittig mye lettere for deg. Jeg er nå 20 år og har først nå følt på konsekvensene av å bli mobbet og latt være å stå frem i redsel for at det skal bli verre. Den dag i dag sliter jeg ekstremt å klarer ikke akseptere meg selv for den jeg er. Vil bare si at du er en utrolig modig gutt og det står ekstremt stor respekt av det du har gjort. Skulle ønske jeg var like modig som deg på mange måter. På en måte er det vondt å lese at andre har opplevd ting slik jeg har gjort, men samtidig godt å vite at jeg ikke er alene. Du virker som en herlig person med mange flotte mennesker rundt deg. De er heldige som har deg i livet sitt. Husk at om noen vender ryggen mot deg har de aldri vært der for deg.

Pleier vanlighvis aldri kommentere på blogger, men følte innlegget ditt traff meg, noe som føltes godt. Takk for at du var ærlig og delte din historie. Det gjør en forskjell stol på meg!

Veldig glad på dine vegne å lykke til videre. Livet ditt vil bli mye lettere nå!

Masse varme tanker fra Joachim 20 år gammel gutt fra Oslo!

Sindre Alexander Ellingsen ( 30.01.2014 kl.21:54 )

synne: Tusen takk <3 Det betyr ufattelig mye for meg det du sier <3 Dere gir meg styrke til å stole på at jeg har gjort det rette. Takk <3

Sindre Alexander Ellingsen ( 30.01.2014 kl.22:00 )

Ellen S Grønlund: takk <3

Sindre Alexander Ellingsen ( 30.01.2014 kl.22:07 )

Joachim: Joachim det er rørende å få så varme ord skrevet av deg. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg føler meg. Du er nok en fantastisk kar selv! Stå på, og se lyst på mørket så vil du nok se at alt går bra! Takk <3

Elin ( 30.01.2014 kl.22:18 )

Når jeg skal slappe av ser jeg på film eller en av favoritt seriene mine alene, eller er hos en av vennene mine. For meg er det å slappe av siden de er så rolige alle sammen he he og vi ender alltid opp med å se på filmer eller serier uansett :) Så det er en avslappende gjeng jeg har rundt meg. Hender jeg også trener, jeg elsker å trene :) Trodde aldri jeg skulle si det høyt, men det gjør jeg virkelig. Trening er gøy!

Elin ( 30.01.2014 kl.22:20 )

Glemte å si at den katta di var utrolig søt og god :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 30.01.2014 kl.22:56 )

Elin: Film er utrolig koselig! <3 Trening også! Hehe :) du er bitt av treningsbasillen!

Sindre Alexander Ellingsen ( 30.01.2014 kl.22:56 )

Elin: <3

Julie Aamo ( 31.01.2014 kl.13:56 )

Du e så utrulig sterk som står fram! Støtte dæ fult ut, ofc :-D You go boy <3

Sindre Alexander Ellingsen ( 31.01.2014 kl.22:30 )

Julie Aamo: Tusen takk flotte Julie <3 Du e så herlig at du ana ikke! Stå på du også :*

Skriv en ny kommentar

hits