PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

NÅR SKOLE MOTIVASJONEN FORSVINNER

Publisert: 27.01.2014 kl.18:28 (Livet)

Det hender mange ganger at jeg tenker på "hvorfor gjør jeg dette?" "Hva er det som gjør at jeg fortsatt holder ut?"... Skolen har aldri egentlig vært noe slit for meg. Jeg har helt siden 1. klasse vært ok med skole. Jeg har alltid gjort mitt aller beste, og gått ut av grunnskolen med gode karakterer som jeg kan være veldig stolt over. Merkelig nok når jeg tenker på karakterkortet for høsten som var, skjønner jeg ikke hvor innsatsen min har blitt av. Jeg fatter ikke hva som gjør at jeg ikke helt holder ut skolen for øyeblikket. Det kan ha noe med at jeg er syk (hovne mandler), men det burde ikke gjøre meg dårlig på skolen av den grunn. Jeg har aldri vært nær stryk noen gang i mitt liv, men dette halvåret har jeg hatt mange runder med varsel brev og nær-stryk varsler. Det er absolutt ikke bra!


- Det blir ikke bedre... Motivasjonen var på topp rett etter juleferien, men den forsvant ekstremt fort. Det begynner å bli veldig ille for jeg greier ikke å henge helt med i alle timene (selv om jeg ønsker det). Jeg ønsker virkelig å gjøre det bra med karakterer på 4-6. Jeg klarer ikke helt å se lyst på det for tiden, og det er veldig synd. Jeg håper jeg greier å finne tilbake til skole lyset mitt slik at karakterene kan stige noe kraftig fra høst resultatet. Jeg må igjen prøve å trå til et tiltak!

Har du noe tips å meddele med meg?


Takk for at du leste!

~ Sindre Ellingsen

 

#skole #umotivert #ungdommennåtildags #ungdom #hjelp #fortellmeg #januar #tyvefjorten

Skriv en ny kommentar

hits