PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

GRAMMY'S 2014

Publisert: 27.01.2014 kl.11:25 (Anbefalninger & Tips)

I går var det Grammy's igjen for 56. gang. Jeg har sett mange spennende bilder fra showet, men ikke sett selve showet enda. Jeg har det på nedlasting for øyeblikket slik at jeg kan se det i kveld ved sengekanten.Det jeg liker aller best ved Grammy's er absolutt musikken. Jeg personlig tenker ikke så utrolig mye på prisutdelingen i seg selv; jeg blir glad om en av mine forbilder vinner. Det som også er kult med Grammy's (og prisutdelinger generelt) er det at man kan finne ny musikk innenfor de fleste sjangrene. Ikke minst de spektakulære scene showet som de setter opp.

-

Beyoncé (mah booo!) er tilbake, og fy flate den dama. Jeg kan ikke beskrive for ei fantastisk dame hun er. Etter albumet hennes BEYONCÉ har jeg bare blitt tusen ganger mer glad i henne. Hun viser modighet gjennom det albumet; på både godt og ondt. Drunk In Love (ft. Jay Z) er en av mine favoritter fra albumet, og dette er klippet hvor hun framførte sangen med mannen hennes. Fantastisk!

-

P!nk i tau. Den damen er altså en av min mammas favoritt artister, og jeg skjønner veldig godt hvorfor. Hun er vågal, og en ekstremt stor feminist.

Jeg gleder meg til å se hele det spektakulære showet i kveld :)

 

Har dere sett det?

~ Sindre Ellingsen

 

#Grammys #show #beyoncé #pink #spektakulært #tyvefjorten #blogg #hverdag #tv #Januar

Karoline ( 29.01.2014 kl.12:12 )

Jeg har også sett små klipp, tror nok jeg må laste ned for å se hele greia jeg også :) Beyoncè, altså!!

Sindre Alexander Ellingsen ( 29.01.2014 kl.12:17 )

Karoline: Showet var veldig bra! <3

Skriv en ny kommentar

hits