PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


10

TOPP 5: Serier For Øyeblikket!

Publisert: 19.01.2014 kl.16:47 (Anbefalninger & Tips)

God søndag! Søndag for mange inklusive meg er en avslapnings/serie dag. Søndagen er seriedag for meg fordi jeg absolutt ikke har noe tid ellers i uken til å se på seriene jeg ønsker å se på. Dette er de 5 seriene som jeg for øyeblikket ser på, og jeg har tatt de i en topp 5 liste. :D

5. Bloggerne (TV2 Bliss) - Søndag, kl 20

-  - Bloggerne er en sånn fasinerende dokumentar serie som man blir fasinert av å se. Jeg syns det er kjempe spennende å få oppleve de virkelige fjesene bak de store bloggene i Norge.

 

4. The Fosters (USA)

- - The Fosters er en serie jeg la merke til når jeg bodde i Los Angeles i sommeren 2013. Jeg ble veldig fasinert av plottet og likte veldig godt serien på grunn av alle små temaene som LGTB- tema og foster systemet i usa. Anbefales :)

 

3. How I Met Your Mother (Netflix)

- - How I Met Your Mother er rett og slett genialt. Dette er en sånn serie som jeg i utgangspunktet trodde jeg ikke kom til å like i det hele, men ble overbevist det motsatte. Jeg startet tilfeldig å se på den, og nå er jeg rett og slett avhengig.

 

2. The Carrie Diaries (USA)- - The Carrie Diaries! Ahh... Elsker det! Elsker hele 70-80 - talls temaet, og i tillegg har denne serien også sterke side tema som LGBT, utroskap, famile, osv. I tillegg er det Sex & The City!

 

1. American Horror Story: Asylum (Netflix US)


- - American Horror Story, utrolig merkelig og grusomt ekkel serie som er desidert favoritt for tiden. Jeg greier ikke å la være å se på, haha. Jeg er mot slutten av andre sesong som heter Asylum, og gleder meg vilt til sesong 3 Coven! Anbefales noe sykt!

 

God Søndag! Hvilke serier er deres topp 5 for tiden? :*

~ Sindre Ellingsen

#AmericanHorrorStory #TheCarrieDiaries #HowIMeetYourMother #TheFosters #Bloggerne #TV #serier #søndag #Januar #Topp5 #tyvefjorten

Ellen S Grønlund ( 19.01.2014 kl.16:51 )

Ha en fin uke:)

Sindre Alexander Ellingsen ( 19.01.2014 kl.16:53 )

Ellen S Grønlund: Takk takk selv :)

Karoe ( 19.01.2014 kl.17:06 )

GLED deg til Coven, den er rå, men syntes faktisk sesong 1 er best så langt! :)

fredrikandersen95 ( 19.01.2014 kl.17:53 )

Herlige serier :)

Elin ( 19.01.2014 kl.17:58 )

Søndag er en fin dag til å se på serier på , hvis man ikke får sett det før i uka :) Ser ofte på serier på den dagen. Jeg følger med på en del serier ( Kanskje litt for mange he he) men min topp fem liste er: Grimm ( som er min absolutt favoritt serie), Sleepy Hollow, Mentalisten, Teen Wolf og The Blacklist. Jeg er glad i enten politi/action serier med en spesiell vri på historien ( som for eksempel at hovedpersonen er god på ett eller annet, som i Mentalisten hvor hovedpersonen er god på å lese folk og løser sakene raskere enn alle andre) eller fantasi/overnaturlig serier :)

Elin ( 19.01.2014 kl.17:59 )

Jeg hadde tenkt å prøve å se den nederste serien du nevnte, men fant ut at det ikke er helt for meg. vettskremt som jeg er :P

Sindre Alexander Ellingsen ( 19.01.2014 kl.19:06 )

Karoe: Den jeg gleder meg mest til! Elsker hekser!

Sindre Alexander Ellingsen ( 19.01.2014 kl.19:11 )

Elin: fantastiske serier! Jeg skulle gjerne sett mer, men jeg har ikke så mye tid som jeg hadde før vettu :)

Hihi, elsker AHS men sesong 1 er skumlest, resten er mest creepy!

Ida ( 31.01.2014 kl.09:07 )

Han som spiller Barney Stinson i How i met your mother, er homofil. Random fact.

Liker alle seriene, utenom American horror story. Har ikke turt å se den. Liker du the vampire diaries da? Supernatural? Anbefales. I komedier er modern family helt hysterisk morsom :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 31.01.2014 kl.22:12 )

Ida: JAA! Elsker alt for mange! De 5 seriene der er de som gikk i løpet av starten i Januar :) har mange flere som ligger dypt i mitt hjerte!

Skriv en ny kommentar

hits