PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

VEL UTFØRT UKE; FOR DET MESTE!

Publisert: 16.01.2014 kl.21:58 (Livet)

Enda en normal uke. For å si det sånn føles det veldig godt å komme til hverdagen igjen. Denne uken har jeg vært svært flink på treningsfronten hvor jeg har danset i dag og på mandag, styrkeøkt på tirsdag, onsdag og i dag. Jeg kjører på med treningen for å si det sånn. :) Uheldigvis så kan jeg ikke løpe så mye som før pga. aggresive mandler som hovner opp; men heldigvis kan jeg trene styrke med en lettere oppvarming.


Min uke så langt har bare vært veldig produktiv med veldig lite pauser, så jeg ser fram til å slappe av i helgen som kommer nå! Jeg tenkte jeg skulle skrive et lengere innlegg i morgen om hvordan jeg liker Creatin, og om trening generelt for øyeblikket... Så keep an eye up for that! <3

 

God kveld!

~ Sindre Ellingsen

 

#gutt #selfie #trening #updatering #Januar #tyvefjorten

Skriv en ny kommentar

hits