PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

BRYT & USKYLDIG - VEL GJENNOMFØRT!

Publisert: 10.12.2013 kl.05:45 (Teater)

Søndagen hadde vi i Bodø Ungdomsteater (BUT) en vel gjennomført dobbelt premiere i storesalen i Bodø Kulturhus. Det var utrolig spennende og lærerikt å stå på scenen forran et så fantastisk publikum som vi fikk på forestillingene. Jeg vil si tusen takk til manusforfatter Karoline Vembre, regi og instruktør leder Siri Vembre og ikke minst alle de fantastiske folkene som jeg har jobbet med for å bringe dette stykket til live. 


Personlig var dette en utrolig herlig og krevende prosess jeg har lært fantastisk mye av. Jeg kjenner allerede at jeg vil ha mere av dette eventyret, og vi får selvfølgelig se hva mere tiden bringer med seg. 

 

Jeg ønsker dere fantastiske lesere en flott Tirsdag! Jeg skal kose meg noen timer med en matte tentamen jeg overhodet ikke er klar for!

GOD MORGEN! <3

~ Sindre Ellingsen

 

#teater #forestilling #bodø #BodøUngdomsteater #BUT #Nordland #livet #skuespiller

sunnivahalstensen ( 04.01.2014 kl.17:04 )

Det var så bra! Dere var kjempeflinke, likte veldig godt alt som ble sagt og de som sa dem ;)

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.01.2014 kl.00:39 )

sunnivahalstensen: Tusen takk! <3 Så snill du er!

Skriv en ny kommentar

hits