PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Publisert: 06.12.2013 kl.07:22 (Livet)

God morgen verden! I dag drar jeg endelig tilbake til skolen, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg for å si det sånn! Det merkes at man har vært borte fra verden en lang tid, og selv om det bare er snakk om 8 dager føles det ut som et år. Jeg gleder meg ikke til å hoppe i alle fagene igjen, men folkene... Musikklinje folk er bare best, og uten dem føles det ut som om noen har revet ut en del av mitt hjerte. 


Måtte bare ta ett super søtt google bilde siden jeg ikke har hatt mulighet til å ta noe bilde i morrest annet enn av maten min.... FoodPorn delux eller hva?

Før jeg ønsker alle en fantastisk skole og arbeidsdag... og ikke minst god helg! Ønsker jeg å gi en fantastisk mann en stor tanke og luftklem! Det er trist at en sånn magisk fyr skal gå bort :( We <3 you Nelson Mandela! 

 

Ha en fantastisk og innholdsrik dag! :*

~
Sindre Ellingsen

 

#NelsonMandela #Frokost #Skole #Livet #Herlig #Desember #2013 

Skriv en ny kommentar

hits