PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

TØRK ALDRI TÅRER UTEN HANSKER - OPPFATTINIG

Publisert: 05.12.2013 kl.21:46 (Anbefalninger & Tips)Tørk Aldri Tårer Uten Hansker . . . er en veldig rørende historie som følger forskjellige mennesker i det homofile miljøet i Stockholm, September 1952. Hovedfokuset ligger på den unge studenten Rasmus og Benjamin, som er medlem i religionen Jehova's Vitner. I det homofile miljøet i Stockholm er det en spredende sykdom ved navn HIV, og den rammer en stor andel av menneskene i denne serien. 

Jeg så aller første episode i går kveld. Jeg ble rett og slett ikke skuffet for hele historien var interesang og ok å følge med på selv om at det var mye sprang i tid. Dette er en veldig hjerteskjerende, vakker historie som jeg føler kommer til å utvikle seg til noe veldig tragisk. Jeg anbefaler alle og en hver å se denne sterke og triste serien, og om du er en bokelsker kan du lese boken til Jonas Gardell ved samme tittel først. :)

Hva syns du? :D

~ Sindre Ellingsen

Remi Miguez ( 05.12.2013 kl.21:52 )

Elsker serien! <3

Elin ( 06.12.2013 kl.18:05 )

Jeg har ikke sett på den, men den høres spennende ut :)

Skriv en ny kommentar

hits