PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

FORTID, NÅTID & REFLEKSJONSTID!

Publisert: 05.12.2013 kl.19:14 (Livet)

Følelser er noe vi alle har, noe vi alle bærer og noe vi alle viser i små eller større mengder. Det skremmende med følelser er at de er personlige. Det er bare du som blir påvirket av dine følelser. I det siste har mine tanker og følelser vært rettet mot fortiden og hvordan den har påvirket meg i nåtiden.

Fortiden min er fylt med masse minner; gode minner og dårlige minner. Den tiden har jeg for det meste fortrengt vil jeg si, kanskje til og med helt glemt den, men sporene henger igjen. Det finnes bilder og klipp fra fortiden. Det er morsomt å se på bildene og klippene fra den tiden, men de bringer også opp masse tunge temaer og følelser jeg ikke har kjent på lenge. Jeg har som mange andre blitt mobbet en del. Jeg ble fortalt hvordan jeg aldri kom til å bli god eller bra nok; hvordan jeg aldri kommer til å komme noe sted. Når jeg tenker tilbake fatter jeg ikke at jeg holdt ut, men det gjorde jeg. Jeg hadde et driv som fikk meg til å gå fremover. Jeg fokuserte på at jeg skulle bevise dem at jeg var god nok. Jeg dannet meg en holdning at alt jeg gjorde skulle være perfekt. Jeg skulle gjøre skolen bra med gode karakterer og bli likt av medelevene. Det var selvfølgelig kjempe vanskelig å beholde den holdningen for jeg ble sliten av det.

 
Ettersom jeg begynte på videregående og fikk nesten kun nye mennesker rundt meg turte jeg å komme ut av skallet mitt. Det er noe av det skumleste og beste jeg har gjort. Jeg har blitt en generelt åpen person som til tider sprudler av glede og craziness! Jeg har fortsatt angstfulle og usikre perioder, men det har det blitt mindre av det. Det føles herlig å kunne møte mennesker som liker meg for meg, og ikke måtte føle meg redd for hvordan de oppfatter meg. Selvfølgelig den dag i dag føler jeg det sånn, men i mindre grad. Jeg tenker på hvordan mennesker oppfatter meg, og om jeg er snill som person, pen nok etc... men jeg har lært meg å gi litt mer faen. Tror det er det beste valget jeg har tatt. Det å bare være fri og å drite litt i hvordan andre ser på meg. Det er rett og slett himmelsk. Det er masse nok av mennesker i verden som er mer verdt i mitt liv enn dem som bare sender meg på rund tur. Jeg håper jeg ikke blir misforstått når jeg sier at man skal gi faen i ting. Man skal fortsatt lytte, respektere og sette pris på andre. Ta ansvar og bare være en positv og hyggelig person. Jeg tenker mest på det å gi slipp på de hemningene man har ovenfor seg selv, og å ta vare på de menneskene som virkelig er der for deg og tar vare på deg for den du er. 

Hva tenker du om dagens refleksjonsrunde? :)

~ Sindre Ellingsen

#refleksjoner #selvbilde #usikkerhet #fortid #nåtid #instagram #utvikling #desember #2013

hvahvordan ( 05.12.2013 kl.20:16 )

Din blogg gir meg inspirasjon :)

Meatball ( 05.12.2013 kl.20:24 )

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om, selv om du har kanskje kommet deg mer videre enn meg. Jeg kom meg også litt ut av skallet mitt når jeg begynte på videregående, men angsten min har på noen måter blitt både verre og bedre.

Lykke til med kampen videre :3

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.12.2013 kl.21:21 )

hvahvordan: OJJ! Tusen takk! <3 Setter kjempe stor pris på det! <3

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.12.2013 kl.21:21 )

Meatball: Aww! :* Meatball'en min! <3 Vi snakkes! <3

Skriv en ny kommentar

hits