PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


4

HVOR BLIR DET AV JULESTEMNINGEN?

Publisert: 04.12.2013 kl.00:54 (Livet)

God senkveld lesere. Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering før jeg faller i søvn igjen for tredje gang denne dagen. Det skjer ikke så veldig mye annet enn at jeg er syk, og sover bort dagene for å bli frisk til premieren på søndag. Jeg har 2-3 dager til med antibiotikaen, men føler ikke at den helt funker for meg, men vi får se når jeg har brukt opp hele pakken om infeksjonen forsvinner. 

BRYT & USKYLDIG - Har premiere på søndag med dobbel forestilling slik at det er fullt mulig å skaffe seg biletter. Jeg anbefaler alle som en å bruke en time av søndagen sin til å se på, for dette blir kjempe bra teater. Biletter skaffes HER! 

Det er allerede 4. Desember skremmende nok og bare 20 dager til den store dagen. Jeg begynner å bli litt redd for julesteminingen for den har jeg ikke fått enda. Det kommer til å bli veldig trist om jeg ikke får den snart, men jeg regner med at den kommer nermere juleferien :)Det mest interesange jeg gjør nå som jeg er syk er å se tv og å lese. Jeg har kommet meg ca halvveis i oppfølgeren til Divergent, og jeg digger den. Hele serien er kjempe bra, og har bestilt siste boken allerede... Wiii! :D

 

GOD NATT :* NÅ SKAL JEG BLI FRISK! <3

~ Sindre Ellingsen

#Syk #Oppdatering #bøker #lesing #gay #Desmber #2013 #teater #forestilling #komåse

Meatball ( 04.12.2013 kl.01:47 )

Dumt at du enda ikke har blitt frisk, håper det går bedre til helgen da :3

Æ har heller ikke fått julestemningen i boks, så lykke til for oss begge ^-^

Sindre Alexander Ellingsen ( 04.12.2013 kl.01:59 )

Meatball: Vi kan lag julestemning! :P <3

Meatball ( 04.12.2013 kl.16:31 )

Vi kan lag julekaker :3 Det bring jo alltid julestemning xD

Sindre Alexander Ellingsen ( 04.12.2013 kl.16:43 )

Meatball: Ja <3

Skriv en ny kommentar

hits