PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

. . . DET HAR SEG BARE SÅNN

Publisert: 22.11.2013 kl.21:03 (Livet)

... Det har seg bare sånn at av og til må mennesker ta en liten pause for å helbrede seg selv fra den smerten en selv blir utsatt for i denne lille verdenen. I det siste har det bare vært alt for mye på en gang. Nye opplevelser og nye begynnelser. Jeg trodde jeg hadde funnet kjærligheten, men det visste seg ikke sånn denne gangen. Jeg har i allefall funnet meg en ny venn, så det er vel positivt. Hjertet mitt selvfølgelig lengter etter det som en gang var. Etter varmen, og lykkeligheten jeg den gang fikk. It's hard to move on, but to stay strong... You sometimes have to move on. Jeg kan bare si såpass at jeg har gjort mitt beste på å gå videre, men ettersom den følelses-ladde krepsen som jeg er ønsker ikke følelsene mine bare å fly bort. 


I tillegg til det så kommer alt skolepresset som naturligvis kommer mot jul. Det blir av og til alt for mye, og prioriteringer må gjøres. Slik har det bare blitt til at bloggingen har falt ut, men det er ikke det eneste som har falt ut. Alt av trening, og sosial liv har også bare falt helt bort. Jeg er på vei tilbake nå siden at resten henger på grep for å si det sånn. :)

Ha en fantastisk helg! :*

Sindre Ellingsen

Elin ( 25.11.2013 kl.20:23 )

Fint du har fått deg en ny venn da Sindre :) Dessverre er ikke det med følelser alltid like lett, det er noe jeg tror de fleste har opplevd en eller annen gang i løpe av livet.

Sindre Alexander Ellingsen ( 25.11.2013 kl.21:36 )

Elin: <3 Thanks for the support!

Skriv en ny kommentar

hits