PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

WHO NEEDS A DEGREE WHEN YOU'RE SCHOOLIN' LIFE?

Publisert: 05.11.2013 kl.23:16 (Livet)

Dagens filosofiske spørsmål... Hvem trenger en grad når du skoler livet? Jeg tuller nok bare selv om det sitatet er ganske genialt. Jeg har "for å si det sånn" hørt meg ihjel på Beyoncé, og sangen "Schoolin' Life" er en som har gått en del på repeat for tiden. Det er en fantastisk sang som jeg anbefaler på det sterkeste for oss som for tiden ligger begravd i forferdelig kjedelige studie bøker!

 

For tiden er jeg begravd i flere studie bøker, men de siste dagene er det historie jeg har lest på. Forståelsen er grei for øyeblikket, men merker at all bablingen til Historie læreren min begynner å gå meg på nervene. Når stemmen er nesten like lav som hvisking og at nesten hver setning ender med "kom igjen" merker man at det ikke er enkelt å henge med i faget. Jeg har også vært så uheldig at jeg har fått samme læreren i samfunnsfag. Jeg ønsker virkelig å gjøre dette faget bra, men med tanke på at forrige samfunnsfag prøve endte med 2 er jeg ikke særlig forventene med denne prøven. Jeg føler at læreren i samfunnsfag og historie snakker alt for mye, og til tider er usakelig. I tillegg slenger han lekser mellom timene som man fint kunne fått gjort i løpet av timene som han snakker bort. Jeg personlig får ingen utnytte av bablingen hans, fordi alt jeg sitter igjen med er "kom igjen!". 

Nok om det! Mens jeg leste historie tenkte jeg på hvorfor vi i dag må lese alt det tunge stoffet fra alle tider. Jeg kunne heller ønske å oppleve det selv. Oppleve restene som er igjen etter historien. Jeg lærer mer av det for å si det sånn. :) Poenget jeg ville fram til er det at jeg kom på ett eget sitat som surret i hodet mitt. (selv om jeg neppe ikke er den første som sier dette!). :)

Jeg lagde et bilde med appen InstaQuote, hvor jeg ytret mine tanker! :D Nå skal jeg tilbake til oppgave løsing i Historien som jeg ikke får erfare selv :(

 

GOD KVELD, OG LYKKE TIL MED DERES PRØVER! :*

~ Sindre Ellingsen

Siv ( 21.11.2013 kl.22:27 )

Du overdriver iallfall ikke når du sier tida går fort.... OFF

niceeee sitat, du, Sindre!

Sindre Alexander Ellingsen ( 22.11.2013 kl.01:56 )

Siv: hehe, :D Takk takk :D

Skriv en ny kommentar

hits