PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


8

FRA LITEN TIL STOR

Publisert: 02.11.2013 kl.00:52 (Livet)

Jeg har de siste dagene tenkt vanvittig mye på det å bli voksen og på hvor mye man forandrer seg over ganske så kort tid. Jeg personlig ser store forandringer i fra den tiden jeg gikk på barneskolen til nåtiden. Jeg var svært usikker og ny i den store verdenen når jeg gikk på barneskolen, og det var en veldig tung tid for meg. Samtidig nå når jeg ser tilbake på den tiden forstår jeg hvor mye jeg har lært og vokst på alt det som hendte og alt det jeg opplevde på den tiden. Selv den dagen i dag ligger det igjen spor fra fortiden som jeg på mange måter tar å bearbeider ettersom tiden flyr. Jeg lærer nye ting, opplever nye ting og treffer nye mennesker som hjelper til med å bygge på meg som person. Det er ganske filosofisk å tenke på alle de hendelsene ett menneske utsettes for og hvordan hver enkelt individ takler det en utsettes for. Hvert eneste liv som finnes på denne jorden har en unik reise som former livet og tar en på mange ulike vendinger til den dagen man forlater jorden. 


Bildet ovenfor viser veldig tydelig hvor mye jeg har forandret meg på 6-7 år. Det er egentlig ganske skremmende å tenke på hvor mye disse to bildene kan fortelle om forandringer. Jeg er samtidig veldig takknemmelig for hvordan ting har endret seg, og hvordan jeg vokser til som det mennesket jeg er. :)

Har dere reflektive perioder hvor dere reflekterer på alt og ingenting?

 

God Helg Søtinger! :*

~ Sindre Ellingsen

Meatball ( 02.11.2013 kl.01:50 )

Du va nu så søt når du va mindre :3

Huska mye av de rare tingan vi fant på :D

Karoe ( 02.11.2013 kl.09:30 )

Hahaha, har egentlig ikke kjent deg igjen i det hele tatt i det siste, men Karoline sa det var deg. Nå som du la ut det bildet fra barneskolen, husker jeg da jeg faktisk var i Bodø (med på skolen), hos Karoline!

En kan vel si at du har forandret deg utrolig mye! Vokst opp rett og slett ;) litt morsomt å se hvordan personer forandrer seg gjennom årene!

Sindre Alexander Ellingsen ( 02.11.2013 kl.18:08 )

Meatball: ja det gjør jeg!

Sindre Alexander Ellingsen ( 02.11.2013 kl.18:09 )

Karoe: hehe.., morsomt! Det er et bra komplimang da :) ??

Karoe ( 02.11.2013 kl.18:09 )

Haha, var absolutt ikke ment negativt ;) Skal ikke nekte for at du har blitt kjekk heller (Y)

Sindre Alexander Ellingsen ( 02.11.2013 kl.18:13 )

Karoe: tusen takk søte du! :*

Elin ( 04.11.2013 kl.14:54 )

Det er vel bra vi alle forandrer oss, det er vel slik det er å vokse opp. Fine bilder begge to, både den yngre versjonen og nåtidens versjon av deg :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.11.2013 kl.20:30 )

Elin: Tusen takk Elin! Jeg setter stor pris på kommentarene dine! <3

Skriv en ny kommentar

hits