PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

SYK HISTORIE TIRSDAG

Publisert: 29.10.2013 kl.21:14 (Livet)

Hei søtinger! I dag er det tirsdag igjen, som er den andre dagen i hver uke. Det eneste som er annerledes denne gangen er at jeg er syk i dag. Jeg var helt utkjørt i går etter dansing store deler av dagen, og i tillegg Sh'bam i går kveld. Jeg bokstaveligtalt bare falt i sengen på kvelden. Når jeg våknet i morrest var jeg helt utkjørt og svimmel.

I natt sov jeg totalt femten timer og det føltes kjempe bra fordi jeg var opplagt når jeg våknet klokken 3. Jeg har brukt dagen min i dag på å slappe av, pugge litt manus og å lese historie.

For å si det sånn! "History Killed Me!". Jeg ser nå på de blonde hollywood fruene, mens jeg venter på svar fra søtingen min om vi skal spise kvelsmat sammen.

Hvordan har uken deres vært sålangt?

~
Sindre Ellingsen

twated ✝ ( 29.10.2013 kl.22:17 )

åh, den historieboka kjenner jeg så altfor godt. føler meg deg.

Sindre Alexander Ellingsen ( 29.10.2013 kl.23:10 )

twated ✝: hehe, problemet mitt med lesningen er at når jeg først starter får jeg med meg mye, men så faller tankene mine bort og jeg må lese store deler igjen... >.<

Skriv en ny kommentar

hits