PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


10

SOMETIMES I FEEL LIKE JUST GIVIN' UP . . .

Publisert: 28.10.2013 kl.00:30 (Livet)

"Our greatest weekness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

- Thomas A. Edison

Det er i tunge tider som dette jeg trenger "motivational quotes". Jeg har gått hver deg i løpet av den siste måneden og vært redd for å bli utbrendt, og bare gi opp på livet og alt, men hva blir jeg å få igjen for det?

i n g e n t i n g . . .

Motivasjonen for å fortsette alt jeg gjør i løpet av hverdagen min falmer rett og slett. Noen dager er jeg sterkere motivert enn andre dager. Mine mål og drømer føles bare lengere borte og det skremmer livskiten av meg. Det surrer så mange spørsmål rundt i hodet mitt, og det er så kjempe masse tanker jeg ikke greier å sortere. Det er alt for mye på en gang til tider!

Skal jeg være helt ærlig så har jeg det ganske bra for øyeblikket. Jeg har venner, jeg har aktiviteter og jeg har mål. Ikke sånn som før... Hvor jeg slet med alt og ingenting. Den ene dagen var det skole og mobbing, den andre var det familieproblemer. Jeg har det tross alt kjempe godt i forhold til før. Familien faller på plass, jeg har venner som faktisk betyr verden for meg og jeg kom inn på linjen jeg har drømt om siden jeg var liten. Hverdagen min er pakket med masse aktiviteter, men for det meste rullerer skolen planen min. Jeg har til og med truffet kjærligheten! (Håper jeg!)...

Problemet ligger i det at jeg ikke greier å finne en balanse mellom skole, livet og fritidsaktiviteter. Jeg har rundt sytten fag i år, og en stor andel av de er tunge teoretiske fag som krever masse tid. I tillegg holder jeg på teater; noe jeg elsker av hele mitt hjerte, men det krever en del tid for å lære seg det fantastiske manuset. Oppi alt dette skal jeg ha tid til å trene, sove, bruke tid på venner og bruke tid på min nye romanse.

Det er rett og slett ikke tid til alt, og mye av fritiden min bare flyger ut av vinduet. Dermed tvinger jeg inn mer av fritiden som tærer en del på skolen og manus pugging. Det er på den måten alt presset kommer, og jeg føler at jeg mister kontrollen på tilværelsen. Det har seg sånn at jeg bare ønsker å pakke kofferten og ta ferie!

Jeg vet innerst inne at det bare er snakk om 5 måneder når alt av ferier og helger er trukket fra til jeg er ferdig med dette helvettes studie året, og dermed får masse tid i 3.klasse... I seg selv er det god nok motivasjon. Det eneste den motivasjonen ikke hjelper mot er alle følelsene og hormonene som surrer rundt i meg. Det er noe jeg må lære å kontrollere og kjenne på selv, tenker jeg.

Det handler vel bare om å jobbe med seg selv og å nyte livet og tilværelsen jeg er i. Stay Strong, and carry on in the hopes of becoming my true self!

~ Sindre Ellingsen

Malin Amalie ( 28.10.2013 kl.00:44 )

Det gjør det. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Denne verden gir oss alle et tilbakesmell akkurat når det passer negativiteten. Men det er ikke lett å forbli positiv i alt av situasjoner!

jentamedkamera ( 28.10.2013 kl.00:47 )

Kjenner meg veldig igjen her ! veldig bra skrevet :)

~Thessa Braathen~ ( 28.10.2013 kl.02:24 )

Kjenner meg veldig igjen, bra skrevet ! Stå på ! :)

Andrea ( 28.10.2013 kl.08:36 )

Som du vet siden du leste (og la igjen verdens søteste kommentar på min blogg), så kjenner jeg meg veldig godt igjen i alt du skriver her.

Sindre du er gullegod! Stå på <3<3<3

svta ( 28.10.2013 kl.08:45 )

så fint innlegg! :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 28.10.2013 kl.09:30 )

Malin Amalie: stemmer! Tusen takk ??

Sindre Alexander Ellingsen ( 28.10.2013 kl.09:31 )

jentamedkamera: takk ??

Sindre Alexander Ellingsen ( 28.10.2013 kl.09:31 )

~Thessa Braathen~: tusen takk! Det skal jeg ??

Sindre Alexander Ellingsen ( 28.10.2013 kl.09:31 )

Andrea: ??

Sindre Alexander Ellingsen ( 28.10.2013 kl.09:31 )

svta: takk ??

Skriv en ny kommentar

hits