PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

UKEN DEN HELGEN

Publisert: 26.10.2013 kl.02:24 (Livet)

Hei på dere igjen! Denne uka har vært både hektisk og travel med alt for mye ting som skjer hele tiden. Skolen tar bare mer og mer plass i timeplanen og jeg kjenner veldig godt det som andre klassen i fjor kalte for "andre klasse syndromet". Heldigvis er det helg nå selv om at jeg må jobbe med skolen i helga kan jeg faktisk tillate meg å slappe av.

Denne uken har det ikke hendt så alt for mye spennende denne uken. Det er for det meste det samme som alle de andre ukene. I går fikk jeg servert fantastisk god mat av Vegard. Det er sinnsykt herlig å slippe å lage mat selv, og i tillegg super koselig å spise sammen med noen andre. :)

For øyeblikket har jeg endelig tatt helg, og nyter det med å ta igjen søvn. I tillegg bestemte jeg meg for å ta å lage noe god mat, og å se en film. Siden jeg fortsatt er inni Hunger Games fasen og at neste måned er det endelig premiere på Catching Fire tenkte jeg å se filmen en gang til. For å si det sånn blir jeg aldri lei av den!

Jeg tar nå offesielt kvelden for andre gang i dag, og kan heldigvis sove lenge i morgen!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

andreasteenhernes ( 27.10.2013 kl.00:18 )

Kos deg masse i helga Sindre <3<3

Sindre Alexander Ellingsen ( 27.10.2013 kl.00:18 )

andreasteenhernes: takk takk :)

Skriv en ny kommentar

hits