PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

MÅNDAGSBARN

Publisert: 21.10.2013 kl.23:05 (Livet)

Mandag igjen, kjenner meg kjempe glad for det! Jeg er super motivert til å sitte åtte timer hver dag og lytte til lærere av alle slag... Ja! Jeg er så klar, haha!

Fantastisk vær i dag, solen skinnte og været var kaldt. Jeg merker at det blir sjokkerende fort kaldt noe som gjør at mange blir syke! Heldigvis har jeg enda ikke blitt syk, og håper at jeg ikke blir syk heller for å si det sånn!

I ettermiddag har jeg endelig fått stupet meg til å pugge manus, noe som jeg har vært veldig dårlig på. Det er ikke lenge til premiere... Og replikkene og stykket må sitte til da.

I tillegg fikk jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden jeg dro til USA for fire måneder siden! Nemmelig Sh'bam... Jeg lover dere det er helt fantastisk å danse til kvelds!

Kvelden sluttet også med en super herlig kveldsmat med en søtnos! Jeg er kommet meg hjem, og er vel plassert i sengen min!

NATTA! :*
~
Sindre Ellingsen

Johanne ( 24.10.2013 kl.09:24 )

Spanande, masse lukke til med pugging av replikkar, det går nok bra då!

Sindre Alexander Ellingsen ( 26.10.2013 kl.02:25 )

Johanne: Tusen takk! :D Jeg pugger for livet, men det går bare en vei... Oppover :D

Skriv en ny kommentar

hits