PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


3

HEKTISK PERIODE

Publisert: 17.10.2013 kl.22:00 (Livet)

Hei hei! Det har vært en sinnsykt hektisk periode de siste dagene, noe som i seg selv har resultert i at det ikke har blitt blogging. Jeg beklager det på det sterkeste. Det har vært mye på skolen, og mye om og men her og der. Bortsett fra hektisk har de siste to dagene vært greie, jeg har fått trent, og pugget litt på manus og jobbet med det. 

Jeg sier bare god natt, og jeg skal prøve mitt aller sterkeste å få kommet med oppdatering i morgen. Jeg skal også få tatt bilde av utstillingen min på biblioteket i morgen! KomBodø Bibliotek kl 16 i morgen, og se på bildene vi tok på kurset!

NATTA, MÅ OPP TIDLIG I MORGEN! 

Hvordan har dere hatt det?

~ Sindre Ellingsen

Tonje Bringedal ( 17.10.2013 kl.22:07 )

Denne uka føler jeg at jeg har hatt så mye å gjøre! Veldig mye lekser kombinert med lite søvn merker jeg at ikke er det lureste som finnes... Ikke lett det der!

Det er ihvertfall snart helg, og så kommer det ei ny uke som forhåpentligvis blir mindre stressende! :D

Sindre Alexander Ellingsen ( 17.10.2013 kl.22:09 )

Tonje Bringedal: ja, :) samme! Spessielt det med det hektiske! Jeg har fått masse søvn og begynner å få en rytme! :D håper på det beste for deg! ??

Tonje Bringedal ( 17.10.2013 kl.22:44 )

Tusen takk! :D <3

Skriv en ny kommentar

hits