PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

BESTA FYLLER ÅR!

Publisert: 14.10.2013 kl.19:44 (Livet)

Min kjære super snille og søte bestemor fyller 63 år i dag. Det er ganske utrolig at hun er så ung som hun er, og i tillegg er hun super sprek!

Bortsett fra det har det vært en rolig og koselig dag for å si det sånn. Herlig å møte klassen igjen etter høstferien. Jeg merket veldig fort hvor mye arbeid som jeg har å gjøre i løpet av de neste dagene... Uff! ?? Ikke minst må jeg lære meg manuset til onsdagen i utgangspunktet, men kommer ikke under noen omstedighet å greie det.

Jeg dro etter skolen i dag for å kjøpe bursdags gave til Mor. På veien fant jeg en parfyme jeg har vært fasinert av siden jeg så reklamen på internett. Snakk om å bli påvirket av reklame!

Med dette sier jeg god kveld... Jeg skal kose meg med familien nå, og så dra tidlig i seng!

~
Sindre Ellingsen

Tonje Bringedal ( 14.10.2013 kl.21:40 )

Herlig å treffe klassen igjen etter ferie ja, men selvfølgelig ikke like gøy å komme tilbake til alt skolearbeidet :/

Uansett, koselig med bursdag! :D

Sindre Alexander Ellingsen ( 15.10.2013 kl.10:12 )

Tonje Bringedal: hehe :D

Skriv en ny kommentar

hits