PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

FRUKT OG MORRO

Publisert: 12.10.2013 kl.23:12 (Livet)

God kveld! Så i går var en veldig travel dag... jeg er fortsatt på frukt, og har tatt masse bilder som jeg kan dele senere. I går ble jeg innvitert ut av Mathilde en venninne, jeg greide å ta feil buss så jeg ble stuck på City Nord en stund før jeg kom meg videre. Det var veldig koselig å få bruke litt av ferien med venner, og vi danset og sang høyt og lenge. Så morro har jeg ikke hatt det på lenge... Vi dro også videre ut på byen og gikk i regnet og hadde det rett og slett bare morro. Vi møtte også mange kjeninger ute på byen. Liten hemmelighet... Kvelden endte med ett kyss så det var jo kjempe koselig. :DI dag har jeg sovet en stor del, men hadde det også kjempe koselig på nest siste dag av frukt... Musikk gruppa hadde en fantastisk konsert, og vi fikk også høre stump musikk... Morsomt! 

Nå tar jeg og dropper internett og tar en koselig kveld med resten av Frukt folka, og Sofie (på bilde 3 av konsert). 

GOD KVELD, Hva har dere gjort i helga!?

~ Sindre Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits