PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


2

FULLFART PÅ GIRSPAKEN

Publisert: 06.10.2013 kl.21:19 (Trening)

Tjoo hei! I dag er det søndag og siste dag før mandag. :( Det er har vært herlig med noen fridager, hvor jeg rett og slett bare har koblet av alt av ting jeg har å gjøre. I morgen er det tilbake på skolen igjen før det om to dager blir høstferie i Nordland! I dag så kunne jeg søve lenge og nyte søndagsmorgenen for det den er. Etter frokost dro jeg og Renate for å øvelseskjøre med Rolf, det var veldig gøy. Det tar litt tid å lære seg alt med bilen for å få den til å gå plettfritt framover.Etter at Renate & Merethe dro hjem til Mo, fikk jeg en veldig god ide. Jeg bestemte meg for å invitere lillebror Sander på en 50 minutters joggetur på Tverlandet. Vi var veldig heldig med at regnet hadde sluttet og vi kunne jogge i solnedgang. Høsten og vinteren merker man trenger på når naturen vistnes og trærne gulner. Det er ett veldig vakkert syn, og det var en herlig joggetur med lillebror. 

Etter en vel gjennomført treningsøkt med lillebror introduserte jeg han for en fantastisk god Proteinshake Smoothie...Med dette sier jeg offisielt god kveld, og ha en helt fantastisk arbeidsuke/høstferie! Det skal i allefall jeg!

Hvordan har deres søndag/helg vært?

 ~ Sindre Ellingsen

imiri91 ( 06.10.2013 kl.21:28 )

Så flink som jogger og er litt sunne :)) Og for noen nydelige hvite tenner du har:) skikkelig "dollarglis" :D

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.10.2013 kl.22:12 )

imiri91: Tusen takk, :D <3 Filteret gjør de jo vitere, men setter stor pris på komplimanget! <3

Skriv en ny kommentar

hits