PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


6

HALLOWEEN KOM TIDLIGERE I ÅR

Publisert: 04.10.2013 kl.23:40 (Livet)

God kveld! I dag er det fredag og helg hvor jeg kan ta en god pause fra skolen i noen dager. Det har vært hele fire uker siden sist så det er fantastisk å bare slappe av. Jeg merker at jeg har roet meg mye ned, og er veldig søvnig. I morgest kom jeg vell tidlig til skolen, og synet jeg møtte var helt fantastisk. Solen var begynt å komme opp, og jeg var rett og slett full av energi. 


Slike morgener skulle jeg ønske jeg hadde hver dag. :D Skoledagen fløy forbi og klassen fikk slippe fra skolen rett etter lunsj. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta enda en treningsøkt før middag, så jeg tok en oppvarmings joggetur for så å trene styrke på treningsenteret. Når jeg skulle ta å lage meg proteinmilkshake etter treningen hendte det ett uheld. Jeg måtte vaske mixmasteren fordi noen hadde glemt det, og uoppmerksom som jeg var så jeg ikke at en del av sjenkeren var knekt ogda jeg skulle løfte den opp fra vasken greide jeg å få spissen inn i fingeren.Til slutt fikk jeg laget meg protein milkshake og kommet meg i helge modus. Tidligere i kveld fikk jeg besøk av Amanda, og vi spiste pizza med familien og greier så det var kjempe koselig. Jeg merker at alle var veldig utslitte etter en hard arbeidsuke, fordi de fleste sovnet av... hehe! måtte ta ett snikbilde av de søte to som sovnet. 


Nå tror jeg at jeg tar kvelden. Jeg er så trøtt at jeg blir å sovne snart som de to på bildet. 

Er dere kommet i helge modus?

~ Sindre Ellingsen

andreasteenhernes ( 05.10.2013 kl.00:21 )

helg er best, ingen protest !

<3

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.10.2013 kl.00:28 )

andreasteenhernes: Den som står imot er en nerd kan man tro!

Christiane ( 05.10.2013 kl.12:36 )

Hei på deg!!!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at dennne bloggen er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen???? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!!!

Sindre Alexander Ellingsen ( 05.10.2013 kl.23:39 )

Christiane: Tusen takk :D

Renate ( 06.10.2013 kl.00:37 )

Slemt gjort.. Kunna ha kutta bort meg:(

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.10.2013 kl.00:57 )

Renate: neida, :) du var jo kjempe søt der du sov! <3

Skriv en ny kommentar

hits