PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


8

EN HILSEN FRA USA

Publisert: 03.10.2013 kl.22:58 (Livet)

Når jeg kom hjem fra treningen for bare en time siden lå det en mellom stor pakke på bordet. Jeg undret meg og tenkte det at mamma sa at det ikke var kommet noe i posten i dag. Jeg gikk bort til den og så på toppen av den... Pakken var til meg! Når jeg så hvem pakken var fra ble jeg kjempe glad! Når jeg var i USA så fant jeg verdens fineste bokhandel, jeg ble veldig godt kjent med de ansatte, og jeg meldte meg inn i en bokklubb. De sa at de skulle sende bøkene til meg her hjemme i Norge. Jeg kjenner jeg savner det stedet noe sykt, i tillegg savner jeg Los Angeles, og vil definitivt tilbake i nermeste framtid!


Hvis du noen gang drar til Los Angeles, CA må du innom Mysterious Galaxy, og i tillegg må du huske å hilse Adrean fra meg! :D Jeg ble veldig glad når jeg så at Adrean hadde skrevet et brev til meg,  og lurte på hvordan det gikk med meg og greier. I tillegg sendte hun meg oppdateringer fra bokhandelen og annet stuff. Som dere sikkert allerede har skjønt så er jeg en liten boknerd her jeg sitter. Jeg er veldig glad i å lese når jeg har tid, og har alltid samlet på literatur. Kanskje dere får se den stappfulle bokhylla mi en dag, haha!

Hva er ditt forhold til bøker? Og har du noen gang vært i USA?

God Natt!

~ Sindre Ellingsen

Siv ( 04.10.2013 kl.11:50 )

Hurra for pakkepost! Og Sindre - så fin bloggen er!

Sindre Alexander Ellingsen ( 04.10.2013 kl.14:36 )

Siv: Tusen takk Siv!

Marianne ( 04.10.2013 kl.19:53 )

Jeg har aldri vært i USA :)

Men min beste bestevenn er au pair i USA :)

SV: Tusen takk! :D Så koselig :) Tusen takk igjen :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 04.10.2013 kl.20:13 )

Marianne: så stilig! Jeg har en anelse, men hva er egentlig Au Pair?

Marianne ( 04.10.2013 kl.20:24 )

SV: Da er man barnevakt for barna til en familie :) Når foreldrene jobber, så passer hun/han på barna :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 04.10.2013 kl.23:05 )

Marianne: Så artig, :D

Elin ( 06.10.2013 kl.14:14 )

Som du vet: eeeeeelsker jeg bøker. The Bone season er en bok jeg kunne tenke meg å lese en gang. Jeg har aldri vært i USA, men kunne være spennende å komme dit en gang :) Jeg har jo slektninger i Minnesota som er en delstat USA, så hvem vet. Kanskje jeg reiser dit en gang :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 06.10.2013 kl.16:37 )

Elin: Det håper jeg! Det er en helt fantastisk opplevelse :D

Skriv en ny kommentar

hits