PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


6

TRENING & KREATIN?

Publisert: 03.10.2013 kl.19:26 (Trening)

Hei hei, og god ettermiddag! Prøvene i dag gikk delvis greit. Fikk spansken med en gang, og jeg kom igjennom med en 3+. Noe som jeg ikke føler er bra siden jeg kunne gjort det bedere. Geografien gikk OK, gruer meg til å få tilbake prøven fordi at jeg ikke fikk nok tid til å øve, og det er min skyld. Bortsett fra prøvene har dagen i dag vært veldig avslappende egentlig. 

Nok om det... For 2 uker siden hadde Proteinfabrikken tilbud på Kreatin, 3 bokser for 1 299,-. Jeg tenkte det var ett strålende tilbud så jeg kjøpte det. Jeg har i en god stund vurdert å prøve Kreatin fordi jeg har hørt mye possitivt om det. Til vanlig så drikker jeg kun proteinshake i sammenheng med treningen. Så nå skal jeg prøve dette, og så får jeg oppdatere dere når jeg har prøvd det ut en stund! ;)

Jeg drar nå å trener med Andrea, også tar jeg kvelden! Så sov godt da! :D

Har du prøvd Kreatin? Hva er syns du?

~ Sindre Ellingsen

Sunniva Hiis Bergh ( 03.10.2013 kl.20:07 )

Jeg synes det er en stor fordel å bruke kreatin! Akkurat nå har jeg hatt et par måneder pause fra alle typer kosttilskudd, men starter nå opp igjen med kreatin og litt andre produkter.. Jeg føler at musklene ser mye større og finere ut, og jeg føler meg sterkere også :) Er spent på hva du kommer til å synes :D

Karoe ( 03.10.2013 kl.21:02 )

Jeg tar kreatin nesten daglig i forhold til at jeg trener så å si hver dag, jeg drikker også proteinshake etter hver styrkeøkt (og løpeøkt om jeg har løpt i mer enn 40 min), i tillegg drikker jeg også sportsdrikk mens jeg trener for å oprettholde riktig væskebalanse!

Har egentlig aldri tenkt på om kreatinen fungerer eller ikke :)

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.21:48 )

Sunniva Hiis Bergh: Takk takk! ?? Tar du det 4x om dagen slik som anvist? Er veldig spent selv ??

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.21:48 )

Karoe: hehe, det er fantastisk å høre Karoline! ??

Sunniva Hiis Bergh ( 03.10.2013 kl.22:13 )

Nei, morgen og før trening. Av og til bare før trening, glemmer det av og til når jeg står opp,

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.23:03 )

Sunniva Hiis Bergh: Hehe, takk takk :D Skal prøve 4 ganger om dagen, men vi får se hvor lenge jeg greier å gjøre det så ofte. Har 3 bokser så kan sette en på skolen og ha 2 hjemme :D

Skriv en ny kommentar

hits