PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


3

JUMPING INTO THE SACK

Publisert: 02.10.2013 kl.23:59 (Livet)

God kveld! Jeg er veldig utslitt etter en fantastisk, men lang dag! Derfor går jeg bare ganske fort igjennom dagen min i dag, og viser heller en del bilder! :D


Enda en photoshot med Amanda ble tatt etter legetimen i dag som forresten gikk bare bra, litt rar lege jeg har... men men. Etter en lang dag på skolen begynte jeg å pugge på geografi prøven som blir i morgen... Jeg er enda ikke ferdig med å pugge, men orker ikke mer i dag!

I dag hadde vi teater og årsmøte på teateret etter skolen, det har vært veldig gøy å komme i gang med ny manuset! I dag fikk vi også vite rollene våre, og jeg fikk rollen jeg ville ha! Sinnsykt glad nå jeg! Liten nedtur er at jeg må lære manuset på 2 uker, men det skal jeg nok greie! :D Hvis dere ville se hvor fint Tannhullet ble så har jeg tatt bilde :D

Når klokken slo ni var møtet en halv time sein, og jeg hadde ikke kommet i gang på kap.2 I Geoen og jeg skulle i bursdag til et koselig familie medlem.... :D Francissca har bursdag i dag, og alle gratulasjoner går til denne vakre kvinnen!


Etter en vell gjennomført travel dag igjen er denne gutten sliten og veldig klar for å "jump into the sack!" som Sue sa i USA :D Jaja, nok tullball!

Hvordan har deres uke vært så langt?

 

Sov Godt!

~ Sindre Ellingsen

Malin ( 03.10.2013 kl.00:14 )

Ganske deilig med høstferie haha :P Hørtes ut som du hadde en morsom dag da!

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.16:57 )

Malin: hehe, takk :D

twated ✝ ( 03.10.2013 kl.22:57 )

hørtes bra ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits