PHOTO: FRIDA BRINGSLIMARK

Sindre Alexander (20) født og oppvokst i Bodø-by! Nå, bor jeg i Tigerstaden, noe som jeg har gjort siden 2015. Studerer for tiden Lyd- & musikkproduksjon, noe jeg trives veldig godt med.

Jeg regner meg selv som en trivelig og utadvendt kar som har veldig mye på hjertet. Det vil nok du som leser legge merke til. Takk for at du tar tiden din til å lese hos meg!


Kontakt meg!

Nytt på Instagram

Facebook

Twitter

Finn meg

Follow

Design


0

HERLIGE STRESS SØNDAG

Publisert: 29.09.2013 kl.21:25 (Livet)

God Søndag alle sammen, det er nå alle skal ha vært i kirken og feiret guds dag. Neida, men jeg voknet av at kirke klokkene ringte inn til ny gudstjeneste utenfor hjemmet til min bestemor og bestefar. Jeg har tilbringt helgen hos de unge og søte, i det blå huset demmes. Det har vært en herlig helg, med litt avslappning, men fortsatt for lite for meg. Vi ble ferdig med tannhullet i dag på teateret, så vi er klar for prosjektet på onsdag. Etter at jeg var ferdig på tannhullet tok Mor & Far meg med på Bjørk og spiste den dyreste middagen på lenge! Glad for at det ikke gikk fra min pengebok. Den dagen jeg blir rik skal jeg spandere dem fantastisk middag. :D

Tok bare ett bilde i dag, og det var av den fantastiske deserten... som smakte like godt som den ser ut som på bildet :)

Hva har dere søtinger gjort i helgen da?

~ Sindre Ellingsen

Skriv en ny kommentar

hits